Hei! Olen Eve, 38-vuotias nainen Helsingistä. Ihanien ristiriitaisuuksien ihminen: naisellinen hömppä mutten kuitenkaan kanamainen hölmö nainen. Teen päätökseni järki edellä ja harkiten, mutta elän suurella tunteella ja nautin elämästäni täysin rinnoin! Olen innostuva, kaikesta kauniista pitävä unelmoija. Nauravainen, leikkisä ja hauska. Herkuttelija, on/off persoona. Mustavalkoisuuteen joskus sortuva.

Lifestyle-henkinen blogini käsittelee monia itselleni rakkaita aiheita: kauneutta, kosmetiikkaa, hyvinvointia ja toisinaan myös terveysjuttuja sekä treenaamista. Sisustamista, shoppailua, matkustelua ja arjen pieniä ylellisyyksiä. Kerron elämästäni, ajatuksistani ja tunteistani paljon, ja käsittelen blogissa rohkeasti myös hankalia ja haastavia aihealueita kuten ahmintahäiriötä sekä ajoittaista motivaation puutetta.

Jos kaipaat rehellistä, rentoa ja reipasta meininkiä etkä etsi pelkkää bling blingiä ja kauniita korulauseita tai fitness 24/7 elämää, vaan haet juuri sitä todellisuutta mitä meidän suurimman osan elämä oikeastikin on: Olet oikeassa paikassa. Tervetuloa mukaan seuraamaan!