Takaisin Tinderiin

Takaisin Tinderiin

Sinne johti matka siis. Nyt vain täytyy pitää pää kylmänä eikä rynnätä samantien pois kun ensimmäinen ääliö osuu kohdalle. Sietokykyni testattiinkin jo parin ensimmäisen päivän aikana muutaman miehen täydellisellä lukutaidottomuudella. Normaalisti pinnani olisi palanut heti, mutta nyt päätin etten anna muutaman mädän omenan pilata koko satoa. Siellä olen siis nyt paikallani kuin tatti. Päätin että palaan takaisin Tinderiin ja annan mahdollisuuden sille, että jotain joskus tapahtuu.

Tinder-profiiliini tallensin kaikki ne mahdolliset kuusi kuvaa jonka aplikaatio sallii. Muutama kasvokuva, puolivartalo – ja kokovartalokuvat. Ikäni, asuinpaikkani, pituuteni. Itsessäni tärkeimmät piirteet ja sen mikä minua elämässä kiinnostaa. Miehille en laittanut lainkaan vaatimuksia. Kerroin vain mitä minulla on tarjota ja mikä on ehdoton nou nou (yhden illan jutut, irtoseksi ja seksisuhteet). Ilmoitin olevani liikenteessä vakavin aikomuksin tai en ollenkaan. Siitä sitten vain sviippaamaan vasemmalle tai oikealle riippuen miellyttääkö näkymät ja lupaukset.

Ne lukutaidottomat ajantuhlaajat

Vanhan kiinalaisen sananlaskun mukaan jos kaikilta kysyy niin joltain saa. Joillain miehillä näyttää olevan tämä taktiikka käytössä. Ensimmäistä eitä ei kannata uskoa. Ehkä se siitä kun on oikein sinnikäs ja hakkaa päätään seinään?

Minun mielestäni se ajan tuhlaamista. Niin miehen itsensä kuin minun. Siksi kerron mitä minusta ei saa, joten ei kannata tuhlata aikaa. Muutamaa miestä kirjoitukseni ei ole kuitenkaan hillinnyt millään tavalla. Seksiseuraa on kysytty toistuvasti saman ihmisen toimesta. Ei riittänyt profiilini kuvaus eikä henkilökohtainen vastauskaan. Vaikka kerroin etsiväni vakavaa parisuhdetta ja rakkautta, vastaukseni ohitettiin ja tarjottiin ”kuumaa romanssia”.

Luotan siihen että myös täysipäisiä miehiä on olemassa

Ehkä pitää vaan suodattaa nämä jotkut törpöt ja katsella hommaa hieman sormien välistä. Ei olla niin mustavalkoinen ja tuomita kaikkia ja kaikkea heidän takia. En nyt ole mihinkään rynnimässä tai epätoivoisesti seuraa etsimässä, mutta jo se että ylipätään sovellusta käytän avaa varmasti paljon enemmän ovia kuin yksin kotona neljän seinän sisällä möllöttäminen. Täällä minulla ei ole mitään mahdollisuuksia.

Katsotaan kuinka käy…

Lue myös juttu En saanut sitä poikaystävää

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

En saanut sitä poikaystävää

Suunnitelmani epäonnistuivat – En saanut poikaystävää vuonna 2017

Nyt on kulunut jo yli 2.5 vuotta sinkkuna ja selibaatissa. En ymmärrä miten aika menee näin nopeasti, ihan yhdessä silmänräpäyksessä. Keväällä tulee kolme vuotta täyteen ja musta tuntuu kuin tässä olisi mennyt vasta puolet todellisesta ajasta. Se on oikeastaan pelottavaa kuinka sitä vuodet vaan vierii ja jos ei mitään muutosta tee mihinkään, ei mikään tosiaan muutukaan.

Kolme vuotta ilman parisuhdetta, ilman lähes minkäänlaisia mieskontakteja. Ilman läheisyyttä ja kosketusta muilta kuin koirilta, äidiltä ja hierojilta. Tämän todetessani en ole katkera enkä yksinäinen, itse olen osani valinnut ja omien toimieni takia tässä tilanteessa olen. Minä vain totean tähän sen missä mennään ja miksi.

Vuosi sitten suunnittelin hankkivani poikaystävän

Ei tullut hankittua ei, eikä paljon mitään tehtyä sen eteen. Että miksiköhän mulla ei sitä poikaystävää ole? No varmaan siksi kun en yhteenkään mieheen ole jaksanut tutustua ja olen ollut kaikkien miesten tavoittamattomissa. Duh!

Paristi poikkesin viime keväänä Tinderissä ja parin päivän hermojen kiristelyn jälkeen lähdin sieltä ovet paukkuen ja ahdistuen, välillä ajatellen ettei se missään tapauksessa ole itselleni sopiva paikka, mutta silti kuitenkin jotain hampaankoloon jättäen. Ehkä sittenkin?

What to do?

En minä sitä miestä metsästä vieläkään, ei ole mitenkään pakollinen osa mun elämää, mutta nyt ajattelen että ehkä se olisi ihan kiva. En saanut poikaystävää viime vuonna, mutta ehkä saan seuraavien lähivuosien aikana? Nimittäin se mitä tajusin ja opin viime vuodesta ja poikaystävän saamattomuudesta on se, etten minä ainakaan sitä saa jos en millään tavoin ole itse asialle avoin. Tulee kun on tullakseen, mutta ilman että itse annan sille mahdollisuutta, se ei ole mahdollista!

En uskalla luvata, mutta ehkä minunkin olisi aika tarkastella tätä omaa olemistani ja asennetta. Vaikken ole yhtään treffityyppinen ihminen, niin kai nyt voisin edes yrittää rikkoa omia kaavoja tämän vuoden aikana? Jos en, niin ehkä Iltalehti tekee musta jatkossakin aina vuosittaisen jutun kuinka kilahtaa aina vuosi lisää mittariin sinkkuna ja selibaatissa, haha!

Lue myös kirjoitus Kaksi vuotta sinkkuna ja selibaatissa ja Seksi ja seksittömyys puhututtaa

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa