Kolme vuotta sinkkuna and still counting

Kolme vuotta sinkkuna

Niin se vaan mennä hujahti kolme vuotta sinkkuna. En kyllä ymmärrä miten aika voi mennä näin nopeasti. Vuodet vierii ihan huomaamattaan ja mulla on tunne, että erosta olisi ehkä se kaksi vuotta korkeintaan. Enhän mä ole voinut olla näin kauan sinkkuna?

Mutta hitto vie, kyllä vaan. Kolmisen vuotta sitten aikalailla näitä päiviä päätettiin pistää parisuhde pakettiin ja se oli siinä. Pöytähopeat niin sanotusti jakoon ja puolitoista kuukautta päätöksestä mä muutinkin sitten Minnan kanssa yhteen meidän ihanaan palatsiin Töölössä. No hard feelings ja moikataan kun tavataan, tosin meillä yhteydenpito pysyi aktiivisena erosta huolimatta ja kyläiltiin ja viestiteltiin. Niin vielä tänäkin päivänä kuulumisia vaihdetaan ja alles klar. Ei mitään pahaa sanottavaa.

Pitäiskö etsiä sitä kumppania vai ei?

Kolme vuotta sinkkuna on toiselle pitkä, toiselle lyhyt aika. Mulle se on aika jota en oikein osaa määritellä. Se on ihan hyvä aika. Se on ollut ihan sopiva aika ja se saa jatkua, koska mitä ilmeisemmin en ole valmis parisuhteeseen tai en ainakaan tarpeeksi kiinnostunut sen etsimisestä.

Täällä blogissa nämä mun ihmissuhepohdinnat on olleet aina välillä tapetilla ja niin nytkin, tämä on ihan mielenkiintoinen aihe mietiskellä ja tutkiskella niin muita ja maailmaa kuin itseään siinä samalla. Siinä ajassa mitä itse olen ollut sinkkuna ja selibaatissa, on suurimmalla osalla sinkkututtavistani ollut kymmeniä miehiä, seksisuhteita ja parisuhdevirityksiä. Minulla ei ainuttakaan.

Ei väenväkisin

Mä en mitenkään halua arvottaa näitä asioita jotenkin paremmaksi tai huonommaksi. On ihan ookoo etsiä kumppania ja harrastaa vaikka pelkkiä seksisuhteita jos ne ovat itselleen tärkeitä asioita ja tuottavat onnea. Monilla ihmisillä tuota sinkun seksuaalisuuttakin ohjaa vahvasti se läheisyydenkaipuu jota itse en pode.

Luulen, että nämä asiat menevät omalla painollaan ja siksi yritän olla pakottamatta. Mä oon kuitenkin avoimin mielin suhtautunut tähän tilanteeseen ja sinänsä olen vastaanottavainen, olenhan kuitenkin ladannut Tinderin ja yrittänyt aina välillä luoda jotain kontakteja sitä kautta. Mitään erityisen sytyttävää ei kuitenkaan ole tullut vastaan, mutta uskon, että jotain kautta jossain vaiheessa näin voi tapahtua. Enpä siis hätäile vaikka tässä nyt tuleekin täyteen kolme vuotta sinkkuna and still counting. Mulla on ovi ainakin vähän raollaan joten kyllä siitä joku jossain vaiheessa pääsee luikahtamaan.

Jos haluat seurata matkaani ja meininkiä niin pysy kuulolla blogissa ja siirry virtuaalisesti Espanjaan mun Instagram Storyissä. Eli laitappa queenofeve seurantaan!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Takaisin Tinderiin

Takaisin Tinderiin

Sinne johti matka siis. Nyt vain täytyy pitää pää kylmänä eikä rynnätä samantien pois kun ensimmäinen ääliö osuu kohdalle. Sietokykyni testattiinkin jo parin ensimmäisen päivän aikana muutaman miehen täydellisellä lukutaidottomuudella. Normaalisti pinnani olisi palanut heti, mutta nyt päätin etten anna muutaman mädän omenan pilata koko satoa. Siellä olen siis nyt paikallani kuin tatti. Päätin että palaan takaisin Tinderiin ja annan mahdollisuuden sille, että jotain joskus tapahtuu.

Tinder-profiiliini tallensin kaikki ne mahdolliset kuusi kuvaa jonka aplikaatio sallii. Muutama kasvokuva, puolivartalo – ja kokovartalokuvat. Ikäni, asuinpaikkani, pituuteni. Itsessäni tärkeimmät piirteet ja sen mikä minua elämässä kiinnostaa. Miehille en laittanut lainkaan vaatimuksia. Kerroin vain mitä minulla on tarjota ja mikä on ehdoton nou nou (yhden illan jutut, irtoseksi ja seksisuhteet). Ilmoitin olevani liikenteessä vakavin aikomuksin tai en ollenkaan. Siitä sitten vain sviippaamaan vasemmalle tai oikealle riippuen miellyttääkö näkymät ja lupaukset.

Ne lukutaidottomat ajantuhlaajat

Vanhan kiinalaisen sananlaskun mukaan jos kaikilta kysyy niin joltain saa. Joillain miehillä näyttää olevan tämä taktiikka käytössä. Ensimmäistä eitä ei kannata uskoa. Ehkä se siitä kun on oikein sinnikäs ja hakkaa päätään seinään?

Minun mielestäni se ajan tuhlaamista. Niin miehen itsensä kuin minun. Siksi kerron mitä minusta ei saa, joten ei kannata tuhlata aikaa. Muutamaa miestä kirjoitukseni ei ole kuitenkaan hillinnyt millään tavalla. Seksiseuraa on kysytty toistuvasti saman ihmisen toimesta. Ei riittänyt profiilini kuvaus eikä henkilökohtainen vastauskaan. Vaikka kerroin etsiväni vakavaa parisuhdetta ja rakkautta, vastaukseni ohitettiin ja tarjottiin ”kuumaa romanssia”.

Luotan siihen että myös täysipäisiä miehiä on olemassa

Ehkä pitää vaan suodattaa nämä jotkut törpöt ja katsella hommaa hieman sormien välistä. Ei olla niin mustavalkoinen ja tuomita kaikkia ja kaikkea heidän takia. En nyt ole mihinkään rynnimässä tai epätoivoisesti seuraa etsimässä, mutta jo se että ylipätään sovellusta käytän avaa varmasti paljon enemmän ovia kuin yksin kotona neljän seinän sisällä möllöttäminen. Täällä minulla ei ole mitään mahdollisuuksia.

Katsotaan kuinka käy…

Lue myös juttu En saanut sitä poikaystävää

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa