Nykyään mis vedetään niin vipissä on vippi

*Sisältää mainoslinkkejä

Loppuviikon jälkeen usein sipissä, oon rikki

Mä aloitin vapun jo lauantaina käymällä porukoillani syömässä vähän kuhaa ja nieriää, tsekkaamassa teekkareiden vappuperinteisiin kuuluvan äpyn ja herkuttelemassa parin kauppahallista ostetun kermaviilitaikinaan tehtyjen minimunkkien parissa (on muuten kuohkeus aivan ultimaalisella levelillä!).

Etkojen etkot

Vappuaattona etkoiltiin sitten täällä meillä kotona muutaman Omar-munkin ja kuohuvan kanssa. Oltiin ihan täpinöissä koska suuntana oli Hartwall Areena ja Profeettojen eli Cheekin ja Elastisen yhteiskeikka. Wuhuu! Itsekin intouduin ennen keikkaa vetäisemään muutaman lasin valkkaria ja skumppaa, ja se kyllä kirvoitti meidät jo ihan hyvään juhlatunnelmaan.

Jänskää ja kivaa!

Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja kuunneltiin sitten DJ:n lämmittelyä ja katseltiin kun jengi valui paikalle. Kyllähän se näkyi että keikka oli loppuunmyyty, paljon tuli porukkaa ja ihan kaiken ikäisiä!

Jo keikkaa odotellessa tuli fiilis että hitto, pitäisi alkaa käymään näillä keikoilla useammin! Ei muuta kuin katsomaan hyviä tapahtumia, tämmösistä mä tykkään.

Kaikki ketkä on ihan fiiliksissä huutakaa WUHUU!

Ja mehän huudettiin, kiljuttiin, taputettiin ja heilutettiin käsiä ilmassa. Keikka oli ihan mieletön! Yleisö oli tosi hyvin mukana ja parin biisin aikana oli uskomattoman kaunis kännykänvalomeri. Nautin ihan täysin rinnoin koko esityksen ajan ja lauloin monissa biiseissä mukana (en ihan kaikissa koska Elastisen tuotantoa en niin hyvin tunne).

Oli kiva myös huomata kuinka Profeetat vetosi kaiken ikäisiin ihmisiin, ja katsomaan oli tullut perheitä pienine lapsineen ja vanhempia pariskuntia (60+) ihan kaksistaan. Oli mukava huomata että jengi nautti ikään ja kokoon katsomatta ja jokaisella oli mukavaa!


Nykyään mis vedetään, niin vipissä on vippi

Keikan jälkeen oltiin hetken aikaa ihan puulla päähän lyötyinä ja korvat soiden, odoteltiin taksia jotta päästään takaisin kotiin Töölöön. Piia ja Minna aikoivat hyödyntää vippinsä Skohaniin ja lähteä bailaamaan oikein pitkän kaavan kautta, ja mä suunnittelin jääväni kotiin. Omat suunnitelmani kuitenkin muuttuivat kun keikan jälkeen naapurini ja ystäväni Caroline soitti että mitä olen tekemässä, ja kutsui heille istumaan iltaa kun muutama muukin oli paikalla. No ei muuta kuin sinne!

Hupaisaa että se munkin vappu kääntyi ”jatkoille” menemiseen ja olin kotona vasta kahden maissa yöllä. Haha! No, oli ainakin tosi kiva vappu ja tänäänkin aurinko paistaa ja alkaa oikeesti näyttämään keväältä, I like!

Toivottavasti teillä kaikilla on hyvä meininki ja nautitte vapusta vielä tämän päivän ajan, simaa ja munkkia poskeen vaan!

HOUSE OF BRANDON MID SEASON SALE ON TÄNÄÄN VIIMEISTÄ PÄIVÄÄ VOIMASSA, JOTEN VIELÄ EHTII SHOPPAILLA HALVALLA TAKKEJA, MEKKOJA JA VAATTEITA, JA MIKÄ PARASTA, MYÖS 30% ALENNUS LOREAL, MAYBELLINE JA ESSIE KOSMETIIKASTA!

SHOPPAILEMAAN PÄÄSET TÄSTÄ*

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Eilen kuoharia, tänään kaivaria

sdr
Vappuviikonloppu on mennyt tosi kivoissa merkeissä, kuten jo aiemmassakin postissa kertoilin. Eilen tosiaan vietittiin iltaa täällä ”Töölön palatsissa” ja tänään oli ihanan rauhallinen aamu. Puolen päivän maissa lähdettiinkin sitten uuden kaverini Kristiinan kanssa vappupiknikille Kaivopuistoon ja siitä sitten käveltiin Kauppatorille vappukrääsää ihailemaan.

bty

davsdr
Sää oli mitä parhain, ja todellakin kevään ensimmäinen oikeasti lämmin päivä. Mä niin odotan kesää ja kaikkea ihanaa mitä täällä Helsingissä voi tehdä. Koiran kanssa kävelyjä Kaivarin rantaa pitkin, laivojen ja veneiden ihailua, katukahviloita ja terasseja, puistoissa istuskelua, piknikkejä, koirapuistoilua, vaikka mitä!

dav dav dav
Siellä me kallioilla merenrannalla istuskeltiin ja nautiskeltiin ihanasta päivästä. Hirveä määrä jengiä oli Kaivopuistossa mutta yhtään örvellystä tai oksennusta ei näkynyt, ja olen suorastaan häkeltynyt kuinka siististi ihmiset tuntui juhlivan. Benjihyppyjäkin oli rannassa tarjolla ja katselin kauhulla. Mua ei saisi ikinä sinne. Huh huh.

davdavdav
Näihin kuviin ja tunnelmiin, toivottavasti teillä kaikilla oli kiva vappuviikonloppu :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa