”Avoimessa suhteessa”

Sinkkumarkkinoilla miestarjontaa tutkiessa olen jo usean kerran tuntenut innostuksen läikähtävän rinnassani. Wau, mies joka osaa kirjoittaa ja joka on nähnyt vaivaa kertoakseen itsestään jotain! Ihanaa, tässä profiilissahan on hyvä meininki päällä! Selaan kuvia hymy huulillani ja olen ihan varma, että tässä se nyt on. Aion antaa liken ja toivon matchia.

Innoissani luen kun kohta kohdalta miehen kuvaus loksahtelee paikoilleen. Hihkaisen! On hauskat profiilikuvat joissa näkyy pala hymyä, harrastuksia, elämää. Jotain josta saa kiinni ja monipuolisen kuvan. Teksti on järkevää, suorastaan fiksua. Mies joka puhuu ja pussaa. Harrastaa, tekee töitä, haluaa nähdä maailmaa ja matkustella. Ei omaa lapsia, rakastaa koiria. On keskustelutaitoinen ja tykkää kokata. Voiko tällaista kultakimpaletta ollakaan? Onko tämä edes totta? Ai niin ja sitten viimeisenä: avoimessa suhteessa. Niin se pommi tipahtaa ja matto vedetään jalkojen alta. Alku tuntuu nyt ihan huijaukselta. Turhaan ehdin innostua.

”Avoimessa suhteessa”

Siihen se siis töksähtää. Fiilis laskee kuin lehmän häntä. Innostukseni katoaa ja joudun painamaan ruksia. Svaippaan vasuriin tämän avoimessa suhteessa olevan miehen. Tämän ja ne kymmenen edellistä avoimen suhteen kannattajaa. Miksi kaikki vähänkään fiksuilta vaikuttavat miehet ovat jo varattuja? Tietysti hienoa, että meille muillekin on luvassa almuja, mutta itse en voisi olla se toinen nainen, en edes luvalla.

Itselleni yksiavioisuus ja uskollisuus on nykyään kunnia-asia

Ne ovat arvoja joita itse haluan vaalia ja jonkinlaisia tavaramerkkejäni joilla voin itseäni mainostaa. Lupaan uskoutua ja sitoutua, eikä toisen tarvitse pelätä uskottomuutta. Siksi mä ehkä pidänkin niin kovasti joutsenista. Sen lisäksi, että ne ovat kauniita isoja lintuja, ovat joutsenet yksiavioisia. Ne solmivat elinikäisen parisuhteen toistensa kanssa ja ovat yhdessä kuolemaan saakka. Romanttista.

Aika monet tuntuvat olevan nykypäivänä avoimessa suhteessa. En tiedä onko se muotia, mutta tietty siltä osin asia on kunnioitettavaa, että oikeasti ollaan avoimessa suhteessa ja pelisäännöt on tehty selviksi. Puolet parisuhteessa elävistähän on jossain vaiheessa uskottomia, muttei kuitenkaan voi missään tapauksessa toimia suoraselkäisesti ja luvalla. Yleensä se meneminen hyväksytään vain itselleen ja salassa. Se on kiellettyä toiselta.

Mä en kuitenkaan halua olla edes luvalla siinä avoimessa suhteessa. En tuomitse sitä kokeilematta koska todellakin: Minä olen joskus sitäkin kokeillut ja se on ollut aikanaan ihan ok valinta, mutta loppujen lopuksi olen todennut ettei sen tyyppinen elämäntyyli ole itselleni sopiva. En halua enää ikinä sellaista. Haluan uskollisuutta ja yksiavioisuutta. Sitä, että minä omistaudun täysin toiselle henkisellä ja fyysisellä tasolla ja toinen tekee samoin minulle.

En halua jakaa miehen aikataulua jonkun toisen naisen kanssa. En halua olla mikään vuoroviikkovaimo tai viikonloppuheila. Haluan vielä joskus asua miehen kanssa yhdessä, jakaa yhteisen kodin eikä siihen kuvioon minun kohdallani mahdu kolmatta. Ei mahtuisi vaikkei koskaan asuttaisi saman katon alla. Minun mielestäni parisuhde on kahden kauppa eikä siihen soppaan tarvita enempää kokkeja.

Tiedän, että ihmisillä on monenlaisia elämänkatsomuksia ja osa näistä ihan fiksun oloisista Tindermiehistä ehkä edustaakin sellaista vakaata miestyyppiä. Vaikkakin olisi avoimessa suhteessa voi silti olla uskollinen niille keiden kanssa tämä järjestely on sopiva. Ei siis tarvitse olla mikään kukasta kukkaan hyppivä pelimies. En minä niin oleta.

Silti aina toisinaan mietin, mistä se moniavioisuuden kaipuu tulee? Onko se loputonta kokeilunhalua? Kuuluuko se ihmistyypille joka ei pysty asettumaan ja vakiintumaan vain yhden kanssa ja kaipaa jatkuvaa vaihtelua? Onko se ominaista ihmisille ketkä etsivät ihastuksen tunteita tai eivät kestä arkea?

Mitä mieltä te olette? Onko ihminen moniavioinen vai yksiavioinen ja mihin te itse pyritte? Voisitteko te olla avoimessa suhteessa?

Tsekkaa myös postaus Sitoutumiskammo on tämän hetken trendi

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Tinder ja pari sanaa deittailusta

*Sisältää mainoslinkkejä

Tinder pyörii taustalla

Pakkohan siellä on olla vaikkei se varsinaisesti ole ihan mun paikka, mutta näin ”SoMe-ammattilaisena” jon loogista, että joku päivä se munkin prinssini karauttaa paikalle bittiavaruudesta jollain mahtavalla onelinerilla. Tinder, kaikista huonoista puolistaan huolimatta on selkeästi osa mun tulevaisuutta enkä voi tätä faktaa pakoilla. Tinder on se pakollinen paha mitä ilman mulla ei ole mjuurikaan mahdollisuuksia muodostaa parisuhdetta, sillä enhän mä käy missään jossa voisin ketään tavata.

Tilanteen ollessa se mikä on, kun en käy baareissa enkä yökerhoissa enkä koskaan ole oikein ymmärtänyt sitä sian säkissä ostamista (eli tuntemattoman ihmisen kanssa deittailua ilman alkukartoitusta, pelkän ulkonäön ohjatessa kiinnostusta) on mun kertakaikkiaan pakko alistua. Siellä mä olen nytkin vaikken kovin aktiivisena. Mulla on muutamia matcheja keiden kanssa olen jutellut rauhalliseen tahtiin, mutta siinäpä kaikki. Ei siis mitään ihmeellistä.

Mä vaan olen ja odotan että ehkä joku päivä jotain tapahtuu. Asiat sujuvat varmaan sielläkin osittain luonnostaan, kunhan muistan välillä sitä selailla ja hieman jutella.

Ulkonäkökeskeistä seksisuhteiden hakua

Sitähän se suurimmalla osalla on, ainakin profiilikuvien ja hyvin lyhyiden kuvausten perusteella. ”En etsi mitään vakavaa”, ”Seikkailuseura hakusessa”, ”En halua suhdetta” ovat asioita jotka kertovat karua todellisuutta, mutta toisaalta arvostan näiden tekstien kirjoittaneista jokaista: He eivät yritä hämätä ketään eivätkä huijaa naisia kuvittelemaan mitään kummoisia. Pelin säännöt ovat selvät, ja minun on helpompi skipata. Kasvottomat anonyymit kuvat, kuvakaappaukset jostain sadomaso-taidekuvista ja täysin kuvattomat profiilit kertovat myös jotain. Not my cup of tea.

Myöskään yksikäämn mies joka ei ole viitsinyt kirjoittaa itsestään sanaakaan, saati millään tavoin avannut taustojaan ja motiivejaan olostaan Tinderissä ei kosketa mua laisinkaan. Sellaiset mä skippaan, oli ulkokuori kuinka miellyttävä tahansa. En halua alkaa käymään läpi ihan kaikkia perusasioita, ja mun mielestä miehen tulee jaksaa nähdä vaivaa sen verran että käyttää sen pari minuuttia oman profiilinsa luomiseen. Ei ole kauhean iso vaiva kertoa itsestään jotain olennaista joka vaikuttaa parisuhteen (tai minkä tahansa suhteen) muodostamiseen.

Omassa profiilissani kerron aika paljon, juuri sen mitä merkkimäärä antaa periksi. Yritin tiivistää tarinan mahdollisimman lyhyeksi mutta samalla informatiiviseksi, ja valitsin itsestäni kaikista tärkeimpiä asioita mahdollista parinmuodostusta varten, jotta kiinnostus heräisi perustuen aitoon ja rehelliseen minään.

Epätäydellisenä ja aitona olemisessa on omat haasteensa

Kerron kuinka kauan olen ollut yksin ja mitä siitä ajattelen, sekä kerron etten ole halukas irto/seksisuhteisiin (joskin samalla mainitsen olevani seksuaalisesti aktiivinen ihminen, mutta hurjastelen vain parisuhteessa). Tämän ohella olen kertonut itselleni tärkeimmät asiat omista mielenkiinnoistani ja elämästäni, jotta toinen osapuoli näkisi jo etukäteen sopivatko ne hänen maailmaansa ja saako niitä yhdistettyä. Ainoa toiveeni vastakkaiselle sukupuolelle on yhdessä lauseessa: Pidän hauskoista, miehekkäistä, isoista miehistä.

Mikäli profiilini lukee, saa varmasti jokseenkin kattavan kuvan siitä miten elän, millainen olen ja mitkä asiat minulle merkitsee. Olen myös linkittänyt Instagram-tilini (jonka kautta pääsee tänne blogiin), joten lisätietoakin on stalkkereille saatavana.

Ehkä joku päivä tärppää. Yrittänyttä ei laiteta. Kiire ei ole koska ei varsinaisesti kiinnosta, mutta hyvähän se on muistutella itselleen olevansa elossa. Sen mitä olen huomannut on jännä asia: Mitä rehellisempi ja aidompi olen kuvauksessani ja mitä enemmän kerron itsestäni, sitä vähemmän tulee matcheja. Pelkillä kuvilla saisi paljon enemmän, mutta tämä vain vahvistaa päätelmiäni: Nainen joka on ollut jo kauemmin yksin, elää selibaatissa, ei etsi irtosuhteita vaan parisuhdetta eikä pidä kiirettä tutustumisen kanssa, ei ole kaikista halutuinpaa kastia, puhumattakaan ylipainosta. Täytyy kuitenkin ajatella positiivisesti, sillä ne keiden kanssa se match tulee, ovatkin sitten varmasti huomattavasti enemmän potentiaalisia!

PÄÄSIÄISEN KUNNIAKSI SAIN EKSKLUSIIVISEN ALENNUSKOODIN TEILLE JAETTAVAKSI, JOLLA BETTE BOXISTA SAA ALENNUSTA NORMAALIA ENEMMÄN!

Alekoodilla EASTERQUEENsaa 4 euron alennuksen kaikista tilauksista (jatkuva, 3 kk ja 6 kk määräaikainen sekä Miesten box ja Green box). Esim. perinteisen Bette Boxin hinta on alennuksen jälkeen vain 12,90e (normaalisti 16,90e). Koskee myös lahjatilauksia. Voimassa 17.4.2017 asti joten kannattaa toimia pikaisesti!

Bette Box on hyvä idea vaikka äitienpäivälahjaksi! Tilaamaan pääset tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808