Hullaannuin aurinkolasien kanssa

Aurinkolasien paras sesonki on alkamassa!

Aurinkolasien ja silmälasikehysten parissa tuli vietettyä tämä torstai-aamu, kun Itikseen avattiin uusi Synsam-liike. Kyseinen liike on erikoistunut erityisesti menevään muotiin eli laseja erilaisiin aktiviteetteihin löytyy paremmin kuin hyvin. Oli sitten kyse pyöräilystä, laskettelusta, veneilystä, kalastamisesta tai lenkkeilystä, heillä oli aurinkolaseja joka lähtöön.

Nykyään silmälaseista ja aurinkolaseista voi tehdä ”lainasopparin”

Pääsin tutustumaan liikkeen valikoimaan kaikessa rauhassa jo etukäteen ennen kuin liike avasi ovensa kaikelle kansalle ja samalla sain kuulla Synsamin erilaisista uutuuksista sporttisen raikkaan aamupalan parissa. Oli tosi mielenkiintoisia juttuja, en esimerkiksi tiennyt että Synsamilta voi vuokrata silmä-, ja aurinkolaseja kuukausisopimuksella ilman, että lasit täytyy aina ostaa omaksi. Aika kiva idea saada itselleen kolmet lasit joita voi vaihdella! Synsamin Lifestyle-sopparista voit lukea lisää täällä.

Mun suhde silmälaseihin

Innostuin oikein olan takaa sovittelemaan erilaisia silmälasikehyksiä ja aurinkolaseja, mulla kun oikeasti vielä olisi tarve uusia valikoimaani. Itsehän olen sokea kuin pöllö ilman laseja, ja miinusvahvuuksia on muistini mukaan noin 5. En oikein tykkää käyttää silmälaseja mutta omistan kahdet, pääasiassa käytän piilolinssejä 24/7 niiden helppouden takia.

Mä rakastuin moniin kehyksiin Synsamilla, mutta koska itselläni on niin paljon miinusta eivät lasit sitten kuitenkaan näytä samalta kuin noiden koemallien kanssa. Reilusti miinusta pienentää silmiä aika reippaasti ja se on yksi syy miksi en niin laseista välitä…

Tuo Synsamin vuokraussysteemi voisi mun kohdalla olla ihan varteenotettava vaihtoehto. Parit silmälasit vahvuuksilla ja jotkut stydit aurinkolasit! Pitääkin ihan pohtia asiaa.

Dolce & Gabbana <3

Nuo ylimmät ja etenkin alimmat silmälasikehykset on mun lempparit. Itselläni on tällä hetkellä Ray-Banin ja Pradan silmälasit, mutta usein mulla on ollut juuri Dolce&Gabbanaa, niillä kun on sitä jotain. Haluaisin mun laseilta jotain kivaa pientä twistiä ja erikoisuutta, mutta en kuitenkaan halua näyttää miltään hullulta tiedemieheltä. Tyyli on kaiken a ja o. Nuo keskimmäiset lasit jäävätkin ehkä siksi hieman tylsiksi, liian perinteinen valinta.

Aurinkolasien kanssa uskaltaa leikitellä enemmän

Mä innostuin ihan todella noiden aurinkolasien kanssa. Ekat on aika hauskat Dame Edna -henkiset, mutta mitä väliä, mun mielestä ne vois sopia mulle oikein hyvin!

Nämä toiset taas tyylikkäät ja aina varmat valinnat eli Dolce&Gabbanat, niissä on jännä sisäpuoli, tuollainen kukkakuvio. Se ei tietty näy ulospäin mutta ihan hauska yksityiskohta.

Mutta mites hei nää lasit?

Mun mielestä nää huusi mun nimeä ja nää päässä mä huutaisin BIIIITCH WHAAAT? Haha! Kunnon blingiä Stella McCartneyltä ja niin oli kyllä blingi hintakin, näiden aurinkolasien hinta kun oli yli 500 euroa joka on musta aika paljon.

Noh, ehkä jos hankkisi tuolla Synsamin Lifestyle-sopimuksella?

Muistakaa suojata silmät myös näin talvella! Nyt on ihanat pakkassäät ja lunta maassa joten on kirkasta! Plehat päähän ja ulos!

 ♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa