Oudot miehet Tinderissä

Mä lopetin Tinderin käytön keväällä

Mun viimeiset hetket Tinderissä oli Espanjan lomamatkan aikana jonka jälkeen poistin sen kokonaan puhelimestani. Tajusin ettei mua oikeesti kiinnosta etsiä nyt mitään poikaystävää joten miksi siis roikkua Tinderissä? Tinderin käyttö on ollut mulla aiemminkin tosi epäsäännöllistä ja siitä olen kirjoittanut paljon juttuja myös blogin puolelle. Kaikkihan alkoi tänä vuonna siitä kun tammikuussa palasin takaisin Tinderiin ja sen jälkeen olikin pian mun ensimmäiset Tinder-treffit. Oon ollut enemmän vastaan, mutta myös puolesta. On siitä ollut mulle myös hyötyä että olen ollut Tinderissä. Kirjoitinkin siitä miten deittailu on muuttanut minua.

Kävin muutamilla treffeilläkin ja tapasin ihan kivoja miehiä, mutta sitten tajusin ettei tää nyt vaan mee pakottamalla. Homma alkoi tökkimään ja kirjoitin jutun jossa treffaan enemmän vanhempiani kuin miehiä ja mitä vikaa on Tinderissä? Koko tinderöinti ärsytti ja avauduin siitä, että kohta on taas lähtö Tinderistä lähellä. Pohdin hetken sinkkuuttani postauksessa kolme vuotta sinkkuna and counting ja ollessani reissussa pääsin hehkuttamaan miten espanjalaiset miehet on wow! Sitten olikin pakko pitää paussia ja ilmoitin, että nyt aion unohtaa Tinderin ja siitä lähtien aiheesta ei ole puhuttu. Ennenkuin nyt.

Tinderin käyttö on nyt siis holdilla

Älkää siis pelätkö, en ole ihan heti palaamassa takaisin vaikka tämä mun meno Tinderin suhteen onkin ollut aikamoista soutamista ja huopaamista. Mutta ei voi väkisin enkä mahda itselleni mitään. Mun pitää kuunnella omia fiiliksiä ja fiilikset Tinderistä (ja ylipäätään parisuhteista) ei oo nyt hyvät. Mutta, on tässä jotain hauskaakin eikä vain valittamista. Jopa mun erittäin lyhyen käyttöhistorian aikana on tullut muutamia aika erikoisia kohtaamisia. Tai siis tutustumisia, keskusteluja, mitä näitä nyt. Ajattelin, että näin toisen puolen anonyyminteetin säilyttäen kerron kolme juttua.

Mies joka vihaa SoMea mutta ihastuu bloggaajaan

Mies kenen kanssa kemiaa oli aivan hulluna jo pelkkien kuvien perusteella. Kipinät sinkoili heti matchin jälkeen puolin ja toisin ja flirtti lensi ilmassa. Wow mikä mies ja mitä juttuja! Ei kun, hetkonen. Ei tämä nyt menekään putkeen kun mä olen hänen mielestään käytännössä Martina Aitolehden somenäkyvyyttä vastaava lihava versio suomalaisesta julkkiksesta ja mies ei siedä yhtään sometusta eikä mitään muutakaan siihen viittavaa julkista työtä ja näkyvyyttä. Okei, sitten meillä on ongelma, tämä kun on mun työ ja vaikka olisi vain harrastus niin en olisi lopettamassa blogia, Instagramia, Facebookkia jne. Se oli sitten vähän niin kuin siinä.

Mies joka valehteli työtehtävänsä ja osittain myös työpaikkansa

Tämä oli mies kuka aloitti juttelun heti matchin jälkeen, oli tosi mukava ja ehdotti nopeasti treffejä jotka lyötiinkin lukkoon. Kertoi olevansa eräässä isossa yrityksessä töissä paikkakunnilla X ja Y ja mainitsi alemman johdon työtehtävistään. Muuten hyvä mutta kun itsekin olin ollut joskus samassa työpaikassa niin tiesin että hänen puheensa on valetta. Ei tehnyt niitä työtehtäviä joita esitti tekevänsä eikä siellä jossa sanoi (kyseisessä firmassa oli kyllä mutta jonkun vuokrafirman kautta ihan alimman tason rividuunarina, varmistin epäilykseni vielä parilta entiseltä duunikaverilta).

Ghoustasi sitten mut kolmen päivän juttelun jälkeen kun olimme sopimassa hänen ruokatuntinsa aikana tarkempia yksityiskohtia tulevista treffeistä ja samalla esitin uuden kysymyksen hänen työstänsä (odotin mielenkiinnolla miten hän aikoo selittää). Vastasi hymiöiden kera että ”vastaan sulle ihan kohta :)” ja sitä kohtaa ei tullut ikinä. Taisi tajuta että käry kävi ja oli sitten niin nolona ettei kehdannut myöntää valehdelleensa työtehtävistään heti alussa. Ihmettelen silti miten kehtasi olla vastaamatta enää Whatsapissa vaikka näin hänen lukeneen viestini kun ihmettelin mihin katosi. Otetaan kuitenkin huomioon, että meillä on useita yhteisiä tuttavia hänen työpaikallaan ym, treffit jo sovittu, hän oli aina aloittanut kaikki keskustelut iloisena jne. Todella noloa hänelle.

Fiksua ja filmaattista esittävä toivoton seksihullu

Mies joka ei osannut keskustella normaalisti vaikka kuinka yritti, vaan kaikki keskustelut johtivat koko ajan seksiin. Muuten oli ainakin alun perusteella oikeasti ihan ookoon oloinen tyyppi, mutta häneen oli todella vaikea tutustua ihmisenä ja yrittää keskustella mistään aiheesta kun jokaiseen asiaan sai ujutettua jotenkin seksiä. Ei tarvinut sanoa kuin ”Mä tykkään katsella Netflixistä leffoja” niin vastaus oli ”Mä haluaisin katsella sua kontallaan takaapäin” tai jotain muuta vastaavaa. Vaikka olisi vaihtanut päivän kuulumisia tyyliin ”Mitä teit tänään?” niin siitä tuli väkisin joku ”Huh huh, en voi keskittyä tähän yhtään kun olen ihan kovana. Anteeksi kun en pysty olemaan herrasmies, nyt yritän tsempata!” ja kahden minuutin normaalin juttelun jälkeen sama ralli. Kaikki ns. perinteiset tutustumisyritykset ja keskustelut kuivui koko ajan kasaan kun hän ei päässyt eteenpäin siitä kuinka kiihottava hänen mielestään olen ja mitä kaikkea mahdollista hän haluaisi kanssani tehdä. Jatkoin keskustelua muutaman viikon koska välillä hän pystyi hetken tsemppaamaan, mutta en kyllä tajua miksi katselin sitä niinkin kauan kun loppujen lopuksi homma oli ihan toivotonta.

Kuulostaako mun tarinat tutuilta vai ihan toivottomilta? Yllättävää on kuinka lähes kaikki tuntemani naiset jotka ovat olleet Tinderissä ovat kohdanneet useitakin ihme tyyppejä. Ja sitten sanotaan että naiset on vaikeita…

Kuvat Unsplash

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Treffaan enemmän vanhempiani kuin miehiä

Treffaan tällä hetkellä enemmän vanhempiani kuin miehiä. Tosin niinhän se on ollut aina, mutta nyt tämä erityisesti korostuu kun ajattelin, että tänä vuonna mulle tulisi enemmän treffejä, vaan kolmiin ovat jääneet kun ei hommat etene. Mun lauantait siis on ja pysyy jatkossakin vanhempieni luona vierailulle pyhitettynä ja villit sinkkuviikonloput kuluu missäpä muuallakaan kun isäpuolen lihapatojen ääressä ja äidin kanssa höpötellen.

Tällä hetkellä olen kurkkuani myöten täynnä Tinderiä, enkä jaksa oikein edes selailla moista sovellusta. On ihan helvetin turhauttavaa nykyään saada edes matchia, se ei ilostuta mua eikä hyödytä vaikka sen saisi vastapuolen Gold -sovelluksen avulla, sillä vastapuoli ei silti vastaa tai juttele sanaakaan. Ihan hullua! Mun ymmärryksen mukaan Tinder Goldin omaavat näkevät etukäteen ihmiset ketkä heistä ovat tykänneet ja pääsevät sen mukaan valikoimaan itselleen seuraa, mutta vaikka tulisi valituksi niin ei puhettakaan että jotain keskusteltaisi. Juttelua ei siis vaan synny vaikka matcheja tulisikin, enkä ymmärrä moista epäsosiaalisuutta. Kai sitä sitten niin moni vaan pelaa huvikseen eikä aikomuskaan ole jutella. Silti, mä en jumalauta tajua.

Viime lauantai oli kiva istuskella ihan vaan rauhassa vanhemmilla ja nauttia hyvästä ruoasta ja viinistä.  Kivaa siellä on aina, ja kieltämättä mun vanhemmat on mulle ykkösasia oman itseni jälkeen elämässä. Niiden kanssa vietetty aika ei ole koskaan turhaa.

Mitä tähän treffielämään tulee niin mä en jaksa tämmöistä jos se alkumetreiltä lähtien on yhtä sekoilua. Mua oikein ärsyttää tästä nyt edes kirjoittaa. Treffaan ihan mielelläni uusia ihmisiä, mutta tällä hetkellä tuo ei oikein ota tuulta purjeisiinsa. Noh, ei mulla toisaalta ole mitään hätääkään ja viihdyn hyvin yksinkin, olisin vain toivonut hieman aktiivisempaa treffielämää kun siihen vihdoinkin rohkenin lähteä.

Tällä hetkellä mulla on muutama match olemassa, mutta en jaksa väkisin vääntää juttua kun mikään maailman temppu ei toimi. Aina välillä matcheja on enemmänkin ja jotain siinä yritetään jutella, mutta ei. Ei vaan lähde lentoon, tai jos lähtee niin miehet tekee oharit todella nopeasti. Itseasiassa, näistä ohareista mulla olisikin muutama hauska (ja asianomaisille itselleen äärimmäisen häpeällinen ja nolo) tarina kerrottavana, anonyymisti toki. Muutama sen luokan törppö on nimittäin ehtinyt tulla jo vastaan, että niitä olen joutunut ihmettelemään ihan tosissani.

Luin jokin aika sitten Ollilan Lauran blogipostauksen Lista heikkojen hetkien varalta jossa hän luetteli varsin humoristisesti miehiä jotka olivat enemmän tai vähemmän virheitä hänen elämänsä aikana. Tuo blogipostaus kannattaa ehdottomasti lukea, se on mielestäni tosi hauska kaikessa karuudessaan. Itselläni ei ole mitään pahaa sanottavaa eksistäni ja heitä arvostan suuresti, jokaista omalla tavallaan, mutta jonkin verran törppöjä Tinderkohtaamisia on tässä tullut todistettua.

Mietinkin, että muutama törppö vielä lisää niin jonkinlaista juttua on varmasti luvassa. Kiinnostaako teitä lukea enemmän Tinderkohtaamisista?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa