Ooh, kato kuinka ihana!

Ooh, kato kuinka ihana! Äiti mä haluun tän!

Eilen tuo oli varmaan useimmin käyttämäni lause, ainakin jos äidiltäni kysytään. Hän hymähteli ja naureskeli intoilulleni (ja intoili hieman itsekin) kun olimme tutustumassa Espoon Loftissa uuteen konseptiin jossa muutama sisustusliike oli avannut tilansa. Sain avec-kutsun sisustusliike Country Whiten omistajalta Ullalta ja päätin viedä äitini ihastelemaan Country Whiten, Monday to Sunday Homen ja Garden Livingin tiloja Espoon Sinimäentie 6:seen.

Heti aulassa meitä tultiin vastaan ja tarjoiltiin kuohuvaa toivottaen tervetulleeksi, oli todella ihana vastaanotto, mutta mitä muuta voi odottaa supernaisilta jotka yhdessä alkavat tällaista unelmaa toteuttamaan!

Tila itsessään oli ihana ja avara, kolme liikettä siinä kivasti yhdessä ja todella hienosti laitettu. Ja niin muuten oli tarjoilutkin, nam!

Kun pääsimme kiertelemään liikkeitä olikin mulla aikamoinen ihastuksesta henkiminen edessä. Valehtelematta joka toisen tavaran kohdalla Country Whiten myymälässä mä huudahdin ”Ooh, äiti mä haluun tän!”, enkä nyt liioittele todellakaan vaan tämä on totisinta totta.

On hieman vaikea pyöriä todella isossa tilassa jossa lähes kaikki tuotteet ovat tavalla tai toisella ihania. Se on yhtä loputonta ihastelemista ja haluamista. Ei oikein osaa päättää mitä haluaisi kun haluaa kaiken, ja faktahan on että oikeasti mulla on kaikkea.

Kun mä haluaisin kaikenlaista kippoa ja kuppia, säilytystavaraa, sisustustyynyä, mattoa ja kynttilää ja ja…

Sisustamisesta pitävät varmaan tajuavat pointtini. On ihanaa (ja samaan aikaan ihanan kamalaa) olla tuollaisessa yltäkylläisyydessä, tulee suorastaan yliannostus kaikesta ihanasta. Haha! Toisaalta tuollaisessa paikassa on myös todella hyvä hakea inspiraatiota ja mallailla ihan kädestä pitäen tavaroita, saa hieman eri fiiliksen kuin verkkokaupassa kun näkee tavarat livenä. Syksyä varten sainkin muutamia uusia ideoita, ja kohtahan sitä taas pitää alkaa vaihtamaan kesäjuttuja pois sisustuksesta.

Ooh, kato kuinka ihana! Äiti mä haluun tän!

Tuo huudahtelu johtikin muutamaan ostokseen, ja hankin mm. Le Pere Pelletierin valmistamaa puuvillan tuoksuista jauhetta jota on siis tarkoitus laittaa lattialle imuroinnin yhteydessä, ja kun jauhe imuroidaan pois tulee ihana tuoksu huoneilmaan.

Hankin myös kuvissa näkyvän ihanan tyylikkään Riviera Maisonin juomapullon, ehkä tulee juotua enemmän vettä jos kuljetan tuota mukanani.

Country White edustaa myös Lexingtonia joka on yksi mun lempimerkeistä sisustuksessa, ja kuten aiemminkin olen maininnut mm. postauksessa Suosikkituoksuni arkeen, rakastan myös heidän tuoksujaan ja käsisaippuaa. Kaikki Lexingtonilla on ihanaa!

Täytyy ehdottomasti lähteä joku toinenkin kerta ihan paikan päälle ihastelemaan tuotteita, niistä saa niin eri fiiliksen kuin pelkässä verkkokauppashoppailussa mikä on mun pääasiallinen tapa.

Tämän vierailun myötä sisustuskärpänen puri kyllä ja pahasti, se on varma!

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Koirankarvoja lakanoissa on mun todellisuutta

*Sisältää mainoslinkkejä

Koirankarvoja lakanoissa – tää on sitä todellisuutta

Joskus mä kadehdin kaikkia täydellisiä blogeja, niitä missä on aina tarkkaan mietityt kuvat ja kokonaisuudet, ihanan näköistä kaikkialla. Mäkin haluaisin että mulla olisi, mutta todellisuus on toista, ja todellisuudessa en ole niin siisti ja tarkka ihminen, tai en vain jaksa olla. Monet muut asiat menee lakanoiden silittämistä ja sängyn täydellistä petaamista edelle, mutta kyllä mäkin aina joskus tsemppaan ja saan nauttia työni tuloksista.

Toisin oli tällä kertaa…

Koirankarvoja lakanoissa

Aiemmin mulla oli pääasiassa mustia lakanoita, ja muutamia valkoisia. Mustissa näkyi karvat heti, ja valkoisissa taas kaikki lika ja tummentuma. Ei tarvinut olla kuin pari tuntia valkoisissa lakanoissa niin johan vähintään hiusväriä pääsi tyynyliinalle jos ei muuta.

Nyt kesän tullen mä innostuin väreistä, tosin haaleista sellaisista. Vai onko harmaa edes väri? Ei kai. Mutta haalean vaaleanpunainen on, ja se sopii hyvin yhteen harmaan kanssa!

Päiväpeitto* // Helmalakana* // Tyynyliina* // Aluslakana* // Puuvillasatiininen pussilakanasetti*

Tällä hetkellä Elloksella on kaikki Ellos Homen tuotteet 20% alennuksessa, joten hyödynsin edun ja löysin heidän omasta valikoimastaan ihania vuodevaatteita. Tilasin tämän harmaan helmalakanan*, tämän vaaleanpunaisen aluslakanan* ja nämä tyynyliinat*, sekä nämä vaaleanharmaat jo lempparikseni muodostuneet puuvillasatiiniset pussilakanat tyynyliinoineen*, jotka mulla oli entuudestaan tummanharmaina. Tämä päiväpeitto* oli ehkä paras ostos, kunhan nuo koirat ei vaan likaa sitä…

Näyttää tosi kivoilta ja kesäisen raikkailta, mutta arvatkaapa vaan onko mulla

Koirankarvoja lakanoissa?

No on. Ja ne näkyy. Ja hei, mä päätin olla välittämättä!

Edustaviin kuviin ehkä olisi kannattanut silittää lakanat ja asetella kaikki millilleen oikein, eikä nukkua näissä viikkoa, mutta nyt kun mä olen näissä möyhinyt kahden chihutytön kanssa niin ainakin mulla on kokemus mistä kertoa.

Liinavaatteet ovat hyvät ja ihanat, ja olen nähnyt näissä varsin vilkkaita unia. Koirankarvat näkyy lakanoissa kuin lakanoissa ja värillä ei näytä olevan merkitystä. Jos täydellisyyttä haluaa niin pitäisi hieman harjata teippirullalla tai olla päästämättä koiria petiin, mutta en mä nyt jaksa enkä halua, ja sitäpaitsi tää on mun arkea ja todellisuutta.

Koirankarvoja lakanoissa

Voisi olla suorastaan joku mun iskulause tai vähintään makuuhuoneeni teema. Muilla se on harkitumpi, mulla vähän tällainen vallaton. Kuvien ottamisen yhteydessä huomasin että mustasta yökkäristäkin oli lähtenyt hieman nukkaa ja mun omasta päästäkin muutama hiussuortuva. Ei voi kaikkea koirista syyttää…

Mutta ihanat lakanat, ja kun ei tarkkaan katso niin ei edes huomaa pölyhiukkasia ;)

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808