Treffaan enemmän vanhempiani kuin miehiä

Treffaan tällä hetkellä enemmän vanhempiani kuin miehiä. Tosin niinhän se on ollut aina, mutta nyt tämä erityisesti korostuu kun ajattelin, että tänä vuonna mulle tulisi enemmän treffejä, vaan kolmiin ovat jääneet kun ei hommat etene. Mun lauantait siis on ja pysyy jatkossakin vanhempieni luona vierailulle pyhitettynä ja villit sinkkuviikonloput kuluu missäpä muuallakaan kun isäpuolen lihapatojen ääressä ja äidin kanssa höpötellen.

Tällä hetkellä olen kurkkuani myöten täynnä Tinderiä, enkä jaksa oikein edes selailla moista sovellusta. On ihan helvetin turhauttavaa nykyään saada edes matchia, se ei ilostuta mua eikä hyödytä vaikka sen saisi vastapuolen Gold -sovelluksen avulla, sillä vastapuoli ei silti vastaa tai juttele sanaakaan. Ihan hullua! Mun ymmärryksen mukaan Tinder Goldin omaavat näkevät etukäteen ihmiset ketkä heistä ovat tykänneet ja pääsevät sen mukaan valikoimaan itselleen seuraa, mutta vaikka tulisi valituksi niin ei puhettakaan että jotain keskusteltaisi. Juttelua ei siis vaan synny vaikka matcheja tulisikin, enkä ymmärrä moista epäsosiaalisuutta. Kai sitä sitten niin moni vaan pelaa huvikseen eikä aikomuskaan ole jutella. Silti, mä en jumalauta tajua.

Viime lauantai oli kiva istuskella ihan vaan rauhassa vanhemmilla ja nauttia hyvästä ruoasta ja viinistä.  Kivaa siellä on aina, ja kieltämättä mun vanhemmat on mulle ykkösasia oman itseni jälkeen elämässä. Niiden kanssa vietetty aika ei ole koskaan turhaa.

Mitä tähän treffielämään tulee niin mä en jaksa tämmöistä jos se alkumetreiltä lähtien on yhtä sekoilua. Mua oikein ärsyttää tästä nyt edes kirjoittaa. Treffaan ihan mielelläni uusia ihmisiä, mutta tällä hetkellä tuo ei oikein ota tuulta purjeisiinsa. Noh, ei mulla toisaalta ole mitään hätääkään ja viihdyn hyvin yksinkin, olisin vain toivonut hieman aktiivisempaa treffielämää kun siihen vihdoinkin rohkenin lähteä.

Tällä hetkellä mulla on muutama match olemassa, mutta en jaksa väkisin vääntää juttua kun mikään maailman temppu ei toimi. Aina välillä matcheja on enemmänkin ja jotain siinä yritetään jutella, mutta ei. Ei vaan lähde lentoon, tai jos lähtee niin miehet tekee oharit todella nopeasti. Itseasiassa, näistä ohareista mulla olisikin muutama hauska (ja asianomaisille itselleen äärimmäisen häpeällinen ja nolo) tarina kerrottavana, anonyymisti toki. Muutama sen luokan törppö on nimittäin ehtinyt tulla jo vastaan, että niitä olen joutunut ihmettelemään ihan tosissani.

Luin jokin aika sitten Ollilan Lauran blogipostauksen Lista heikkojen hetkien varalta jossa hän luetteli varsin humoristisesti miehiä jotka olivat enemmän tai vähemmän virheitä hänen elämänsä aikana. Tuo blogipostaus kannattaa ehdottomasti lukea, se on mielestäni tosi hauska kaikessa karuudessaan. Itselläni ei ole mitään pahaa sanottavaa eksistäni ja heitä arvostan suuresti, jokaista omalla tavallaan, mutta jonkin verran törppöjä Tinderkohtaamisia on tässä tullut todistettua.

Mietinkin, että muutama törppö vielä lisää niin jonkinlaista juttua on varmasti luvassa. Kiinnostaako teitä lukea enemmän Tinderkohtaamisista?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Miten deittailu on muuttanut minua?

*Sisältää mainoslinkkejä

Deittailu ei ole enää niin kamala ajatus

Mä olen deittaillut vasta vähän aikaa enkä varmasti ole mikään pro-deittailija millään asteikolla, mutta jo muutamien treffien ja uusien tuttavuuksien sekä kokemusten kautta olen oppinut ihan älyttömän paljon itsestäni. Deittailu ei olekaan ihan niin kamalaa kuin ajattelin, uuvuttavaa kyllä muttei mikään mahdottomuus.

Aiempi Tinder-negatiivisuuteni on alkanut karisemaan pois ja musta tuntuu, että sieltä sittenkin voi löytää ihan hyviä tyyppejä ja jos ei, ainakin kokemuksia. Mä suhtaudun moniin asioihin aika mustavalkoisesti ja olen yrittänyt hieman lieventää sitä piirrettä itsessäni ajan saatossa. Ikääntymisen myötä tuntuu, että mä oon aika hyvin onnistunut siinä. En ole enää niin ehdoton enkä etenkään ulkonäkökeskeinen. En itseäni enkä muita kohtaan.

Paluu Tinderiin ajatuksena deittailu

Kun mä viime kuussa liityin Tinderiin niin päätin, että en enää anna omien rajoitteideni estää mua tekemästä asioita. Mä myöskin päätin, että aion antaa ihmisille ja uusille kokemuksille enemmän mahdollisuuksia, vaikkakin se vaatii multa muita enemmän ponnisteluja. Jätin ne itselleni ominaiset ulkonäkövaatimukset ja luonnekartat ihan kokonaan ja päätin, että kaikki ketkä yhtään näyttävät miellyttäviltä ja omaavat vähintään ok-tasoisen profiilin ansaitsevat multa sen svaipin oikeaan. Ei sitä koskaan tiedä -asenteella.

Mitään Prinssi Uljasta Tinderistä ei ole vielä löytynyt, mutta se mitä Tinder ja rohkeus deittailla on antanut mulle on aika paljon. Deittailu on ollut todella oikea valinta vaikka olen periaatteessa täysin deittailuvastainen ihminen, sillä tämän myötä olen saanut elämääni enemmän sellaista sähköä, iloa ja pilkettä silmäkulmaan, vaikka noin yleisesti en ole kovinkaan flirtti ihminen. Musta on ollut kiva kuulla muiden elämäntarinoita ja monet naurut on saatu naurettua. Ja ihan mahtavan herrasmiesmäistä kohtelua, aina suklaista ruusuihin ja punaviineihin. Jonkin sortin ritareita on siis olemassa vaikkei ne olisi ihan mun tyyppiä tai just mulle tarkoitettuja!

Mitä mä sitten olen oppinut itsestäni?

Mulle tämä astuminen pois siltä omalta mukavuusalueelta on opettanut jo nyt parin kuukauden aikana enemmän itsestäni aikuisena sinkkuna kuin kuluneet pari vuotta. Huomaan, että olen tämän ikäisenä sinkkuna ihan erilainen kuin kuvittelin olevani. Mä oon yllättävän hidas syttymään, tarvin paljon aikaa ja avoimuutta, rohkeaa ja syvällistä keskustelua ja sitä ettei pelata, pelleillä, leikitä vaikeaa tai olla liian sulkeutuneita. Parhaiten juttu sujuu itseni kaltaisen rohkean ja avoimen ihmisen kanssa kenellä on runsaasti elämänkokemusta ja tietoa siitä mitä elämältä haluaa. Ja taito nauraa itselleen ja koko maailmalle ja olla ottamatta turhia paineita elämästä. Rentoa olemista ilman turhaa pönötystä ja esittämistä.

Olen huomannut, että olen myös hidas tutustumaan ja tarvitsen aikaa. Mielelläni tapaan nopeasti jotta se ensitreffi saadaan pois alta, mutta noin muuten en ole valmis etenemään kovinkaan vauhdikkaaseen tahtiin. Mulle kaikenlainen läheisyys näyttää vaativan jonkinlaista kemiaa ja kiinnostusta, enkä kovin helposti halua olla ihan liki jos en oikeasti koe saavani ihmisestä jotain irti ja hänen olevan minun tyyppiäni. Siinä määrin entiset parisuhteeni jotka ovat alkaneet rauhallisella tutustumisella ilman aietta pariutua ja ovat ajan kanssa johtaneet parisuhteeseen ovat olleet mulle ominaisia. Nyt joudun hieman taistelemaan sen asian kanssa, että minun pitäisi livenä olla kiinnostunut ventovieraista ja haluta viettää heidän kanssaan aikaa. Well, I’m working on it.

Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkia oivalluksia omasta itsestäni tässä vielä tulee, sillä monessa asiassa en tiennyt olevan tällainen kuin olen!

Psst! 

Pitkäaikaisena Bette Boxin tilaajana ja heidän yhteistyökumppaninaan mulla on ilo antaa lukijoilleni ihan todella hyvä tarjous Bette Box tilauksesta! 

Blogini henkilökohtaisella alekoodilla ensimmäinen boxi hintaan 14,90e (norm. 18,90e/kk). 4 euron alennus koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa. Koskee myös limited edition boxeja ja lahjatilauksia!

Alekoodi QUEENEVE voimassa 1.2. – 28.2.2018 ja tilaamaan pääset suoraan TÄSTÄ!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa