Parhaat silottavat hiustuotteet (+arvonta)

*Sisältää mainoslinkkejä

Parhaat silottavat hiustuotteet vahingoittuneille ja värjätyille hiuksille

Moni varmaan onkin seurannut blogipostausten muodossa matkaani mustatukkaisesta Lumikki-lookista kohti luonnollista väriäni, joka viimeiset parikymmentä vuotta on ollut piilossa. Kampaamokäyntejä alkaa olemaan jo useampia takana ja hiukseni ovat kuluneen loppuvuoden aikana kokeneet todella kovia. Luonnonkiharat ja kuivat pituudet sanoivat sopimuksensa irti jopa ammattilaisen käsittelyssä, joten vaurioita on syntynyt väkisinkin ja niitä tässä on saanut paikkailla aika tavalla.

Tässä syksyn aikana olen panostanut hiusteni hoitoon normaalia enemmän sattuneista syistä ja testannut mitkä ovat parhaat silottavat hiustuotteet vahingoittuneille ja värjätyille hiuksille. Jos hiukseni aiemmin olivat pituuksista ja latvoista kuivahkot, ovat ne nyt kauttaaltaan palaneet kuiviksi koppuroiksi ja ilman asianmukaisia hoitotuotteita näytän jatkuvasti karstapäiseltä peikolta.

Elevenin kautta sainkin itselleni testiin useita erilaisia hiustuotteita joita olen nyt käyttänyt muutamia kuukausia ja sen perusteella löytänyt ne itselleni parhaat ja sopivimmat tuotteet ja suosikkini.

Parhaat silottavat hiustuotteet alkavat jo pesusta

Redken All Soft shampoo ja hoitoaine ovat hyvä duo hiustenhoidon pohjaksi käsitellyille, vaurioituneille tai muuten vain pörröisille hiuksille. Näillä jo yksistään saa hyvin kuivaa ja pörheää hiusta siloittumaan ilman, että lookista tulee liian raskas ja rasvaisen oloinen mitä helposti hyvin hoitavien ja silottavien tuotteiden kanssa voi käydä (ainakin jos niitä annostelee liikaa ja läträä hoitoaineen päänahkaan asti). 

Käytän myös Wella System Professional Luxe Keratin Treatment syväkorjaavaa tehohoitoa useasti viikossa sillä hiukseni todellakin tarvitsevat sitä. Tämän naamion avulla hiuksista tulee todella paljon pehmeämmät ja sileämmät kuin pelkän hoitoaineen kanssa. Naamio spii kaikille hiustyypeille, mutta erityisen hyvin juurikin vaurioituneille hiuksille kuten mulla on.

Ethän riko siloisuutta huonoilla ponnareilla?

Mä olen jo pitkään käyttänyt hiuslenkkeinä invisibobbleja enkä kyllä etenkään näihin nykyisiin hiuksiini uskaltaisi varmaan perinteisiä kumilenksuja tai muita hiuslenksuja käyttääkään. Mun hiukset ovat näistä värjäyksistä ja vaalentamisesta kuluneet sen verran ettei ole mitään järkeä vahingoittaa niitä vielä lisää jollain hiuslenkillä mikä repii ja katkoo hiusta entisestään. Nämä invisibobblen puhelinlankaponnarit ovatkin paljon hellempiä hiuksille, ja nykyäänhän näitä saa kaikissa mahdollisissa väreissä ja sävyissä.

Olaplex hoitoja voi tehdä myös kotona!

Kampaamokäynneillä mulle on aina värjäyksen ja vaalentamisen yhteydessä laitettu Olaplex suojaamaan hiusta vaurioilta. Meille kuluttajille Olaplexillä onkin myynnissä myös kotihoitotuote jolla voi jatkaa OlaPlexin suojaa hiuksessa.

Olaplex Hair Perfector No.3 ei mun kokemuksen mukaan todellakaan ole turhaan hypetetty tuote ja tämä onkin nykyään yksi mun hiustenhoidon ehdoton kulmakivi, ilman en pärjäisi. Käytän kampaamokäyntien välissä tätä noin kerran viikossa.

Idea Olaplexissä on siis se, että se vahvistaa hiuksen rikkisiltoja jotka yleensä lämpö- ja hiusvärikäsittelyn (etenkin voimakkaan vaalentamisen) seurauksena hajoavat. Olaplexin tuella rikkisillat kestää käsittelyä paremmin ja näin hiukselle voidaan tehdä työläitäkin operaatioita. Oleplexin kotihoitotuote vahvistaa sitä kampaamossa saadun hoidon tehoa ja säilyttää hiusten uuden ja sileämmän rakenteen.

Tuo Maria Nilan Color Care Pearl Silver on siitä hyvä tuote myös näin tummemmalle vaalealle hiuksille, että se hieman hidastaa mun hiuksen oranssiksi muuttumista. Ongelma mun hiuksissa tällä hetkellä on se, että pesujen myötä myös vaalennetun hiuksen päälle laitettu väri alkaa huuhtoutua pois vaikka mitä tekisi. Tuloksena on siis se, että aina ennen seuraavaa kampaamokäyntiä alan olemaan porkkanapää kun punainen pigmentti puskee hiuksesta läpi eikä huokoinen hiukseni pidä sävytettä sisällään. Mulle tämä tuo pientä helpotusta ja auttaa kylmemmän sävyn ylläpidossa, mutta kunnolla vaalennetulle hiukselle teho pääsee paremmin esille.

Parhaat silottavat hiustuotteet viimeistelyyn

Kun alan kuivaamaan hiuksiani suihkin kauttaaltaan hiuksiini Kérastase Discipline Fluidissime Sprayta joka on hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Kiiltoa tuova suihke auttaa vähentämään pörröisyyttä sekä vahvistamaan ja korjaamaan hiuksia. Lämpö- ja kosteussuoja sisältävä tuote sopii erityisesti käytettäväksi hiuksia föönatessa joten tämä on aina mulla kuivauksessa mukana.

Kosteisiin hiuksiin levitän myös Wella System Professionalin hoitavaa ja siloittavaa öljyä jolla saa etenkin kuiviin latvoihin hyvää kiiltoa. Oikeastaan mikä tahansa öljy on hyvää ja erityisesti omiin hiuksiini sitä voi käyttää ihan reilulla kädellä. Oma hyvä kikkani on myös toisinaan lisätä hoitoaineen sekaan useampi pumppaus öljyä jotta saan lisätehoa siinä yhteydessä, mikäli hiustenpesu pitää olla nopea eikä ole aikaa antaa maskien vaikuttaa.

ARVONTA JA ALENNUSKOODI LUKIJOILLE!

Lukijoille arvon mun suosikkituotteet Eleven-verkkokaupan hiustenhoitotuotteista, eli hiuksiin jätettävän öljyn sekä Olaplex kotihoidon! 

Saatte myös Eleven-verkkokaupan kaikista normaalihintaisista tuotteista 11% alennuksen koodilla EVE11 ja tarjouksen voi hyödyntää 11-18.12.2017. Kannattaa käydä tsekkaamassa Elevenin ihan mielettömän laajaa valikoimaa kauneuden, kosmetiikan ja hiustuotteiden osalta ja hyödyntää tarjous :)

Osallistut arvontaan kommentoimalla tätä postausta ja jättämällä toimivan sähköpostiosoitteesi sille vaadittuun kenttään. Arvonta ja alennuskoodi on voimassa 11-18.12.2017 välisen ajan!

Aiemmat hiusteni vaalennusprojektia koskevat blogipostaukset löydät tästä:

Hiusprojekti mustasta vaaleaksi

Hiusten vaalennusprosessi sai jatkoa

Kuinka paljon hiukset kärsii vaalennuksesta

Haastavien hiusten vaalentaminen

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa