Yks päivä pääsiäistä riitti, kiitti!

*Sisältää mainoslinkkejä

Pääsiäistä voi vietellä vielä monta päivää, mutta mulle pitkäperjantai porukoilla riitti ihan tarpeeksi tätä pääsiäistä. Enempää ei tarvita juhlallisuuksia kun tämä ei oikein ole mulle erityinen juhla. Muutamat suklaamunat on maisteltu, lammasta on syöty ja siinä se sitten onkin. Ei mämmit ja pashat kiinnosta, eikä tällä juhlalla ole uskonnollista merkitystä kun en ole uskossa. Lapsena pääsiäistä oli mummolassa ihana viettää, kun siellä oli paljon pääsiäiskoristeita ja sai etsiä niitä suklaamunia. Niin, ja silloin virpomiskulttuuri oli vahvasti elossa, minäkin liikuin koristeltujen pajunoksien kanssa virpmassa tuttavia.

Mutta en valita nytkään vaikkein pääsiäistä mitenkään erityisemmin vietä. Kivaahan se on, kun on neljä päivää putkeen tällaista vapaata. Mulle tosin mikään päivä ei koskaan ole täysin vapaapäivä, sillä nytkin teen töitä kirjoittaessani tätä postausta ja julkaistessani sen. Tosin, voin sen tunnustaa, että tämä kohta on ihan iisiä. Näitä kuulumispostauksia on usein kohtalaisen helppo kirjoittaa, mutta menihän eilenkin taas aikaa ja huomiota siihen, että tuli jotain kuvia napsittua. Sitä ei enää niin unohda, aina on oltava valmiudessa ja miettii alitajunnassa saisiko tästä tai tästä hyvän kuvan tai materiaalia blogiin.

Hassua sinänsä ajatella, että tavallaan ne kokonaan täydet vapaapäivät on täysin poissa. Sellaisia päiviä ei enää ole milloin ei jotenkin olisi somessa, ideoisi, kuvaisi tai miettisi jotain blogiin liittyvää asiaa… Toisaalta, tämä ei ainakaan toistaiseksi tunnu minkäänlaiselta ongelmalta, eli tarkoitus ei ole napista, kunhan vaan tein huomioita.

Mutta se pääsiäisestä ja vapaapäivättömyydestä. Päivät ne vaan menee eteenpäin ja nyt oikeesti alkaa näyttää keväältä. Maanantai kuulemma tekee kuitenkin käännöksen takaisin talveen päin ja silloin on luvassa jonkin sortin lumimyräkkä. Peruskevät Suomessa, mennään eestaas koko ajan. No, mua ei haittaa koska mä pakenen täältä kohta toviksi Espanjaan. Mulla ei ole enää kauaa siihen, että pääsen itse siirtymään suoraan kesään.

Oon tosi innoissani siitä, että tänä vuonna saan kokea lämpöä ja aurinkoa normaalia enemmän ja pääsen ottamaan varaslähdön kesään jo normaalia aiemmin. On niin kiva ajatus, että kun tulen kuukauden reissulta Espanjasta, on täälläkin ympäristö muuttunut vihreäksi ja varmaankin ainakin +15 astetta lämmintä. Vai voiko toukokuun lopulla olla vielä niin lämmintä Suomessa? Pari kesää sitten oli kyllä todella hyvä toukokuu, se oli aivan mahtavaa aikaa ja parasta pitkään aikaan!

Vaikka pitkä ulkomaanreissu on tiedossa niin mä vietän pääsiäistä niin, että selaan vähän väliä Rantapallon äkkilähtöjä. Mietin jo valmiiksi muita mahdollisia reissuja, haluaisin etenkin heinäkuussa pariksi viikoksi johonkin, mutta kun en ole varma saanko matkakaveria. Plääh. Inhottava seikka, tästäkin syystä olisi hyvä että olisi poikaystävä, todennäköisesti voisi matkustella enemmän. Olisi poikaystävän lomat, omat lomat, kaverien lomat jne. Mahdollisuudet paranee.

Oon vähän tylsä tässä, mutta yksin en halua matkustaa. Kuka ilmottautuu siis mukaan? Heinäkuussa pariksi viikoksi rantalomalle aurinkoa ottamaan? Vapaaehtoiset voi laittaa meiliä, kaipaan seuraa aurinkotuolille ja mereen polskimaan! Nimimerkillä: Lihava nainen rannalla -79

Psst! Elloksella juhlitaan pääsiäistä ja heillä on Happy Easter ale jossa saat 25% alennusta tilauksestasi, myös merkeistä ja ALE-tuotteista koodilla 375715 ja alennus on voimassa 02.04.218 asti! Kannattaa mennä katsomaan Elloksen valikoimaa, shoppailemaan pääset suoraan tästä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Ketä kiinnostaa joku pääsiäinen?!?

*Sisältää mainoslinkkejä

Tiedättekö, mä en oo koskaan ollut mikään erityinen pääsiäisen fani. Lapsena toki kävin virpomassa (ja se oli varsin yleistä 80-luvulla) mutta eipä siinä muuten mitään ihmeellistä ollut silloinkaan. Nykypäivänä pääsiäisessä on mun mielestä kaksi kivaa asiaa: Mignon- ja Kindermunat, ja ainiin, tietysti loma!

Muuten pääsiäisen perinteet ei ihan ole mua. Mä en syö mämmiä, mielestäni se on yksi karmaisevinpia ruokia mitä voi olla olemassa. En erityisemmin pidä pashastakaan, lammas ei oo mun juttu ja mitähän vielä? Noh, rairuoho on rumaa ja itseasiassa koko huhtikuu on rumin kuukausi vuodessa. Koiranpaskat paljastuu, säät vaihtelee ja missään ei vielä ole vihreää.

Mä en kuitenkaan halua olla mikääm negailija ja haukkua pääsiäistä lyttyyn, koska kyllähän tää on mun mielestä kivaa aikaa. Mä tykkään keltaisista tulppaaneista ja narsisseista, ne muistuttaa siitä että kohta on tosiaan kevät ja kauniimpaa. Mä tykkään siitä että uskonnollisen taustan vuoksi pääsiäisenä on pyhiä ja se tarkoittaa lomaa. Varmasti tämän vapaan tarvii moni, uskonnosta riippumatta. Se on hyvä hengähdystauko pitkän ja pimeän talven jälkeen, ja aika monilla on mahdollisuus viettää pidempi vapaa ystävien ja läheisten kanssa, mikäli vain työtehtävät sen sallii.

Mä jo oonkin käynyt juhlistamassa pääsiäistä mun ystävän Ullan ja Carolinen luona, ja me vietettiin kivoja hetkiä porukalla. Just sellaista mitä mä näiltä erilaisilta pyhiltä ja lomilta arvostan: läheisten ja ystävien kanssa yhdessäoloa. Tänään mä olen menossa mun vanhemmille pääsiäislounaalle, tai päivälliselle, tai mitä lie. En tiedä onko siellä tarjolla mitään pääsiäiseen viittaavaa, ehkä jotain? Emme ole erityisemmin pääsiäisfaneja siis kukaan, mutta kyllähän se vapaa kelpaa aina.

On myös tosi kiva kun meillä on pääsiäisenä vierashuone majoitettuna ja Minnan ystävä Riina on meillä kylässä. On vähän erilaista säpinää täällä kotona, ja kauhulla olenkin sivusta seurannut kun nuo naiset ovat juosseet jo perjantai-aamusta lähtien tukka putkella paikasta toiseen. Aktiivista porukkaa, mutta sitten alkavatkin pilkkiä jo kymmenen aikaan illalla sohvalla. Haha. Tänään varmaan aika moni on liikenteessä illalla, ravintoloissa ja yökerhoissa, mutta itse kyllä aion pysytellä kotona. Mä käytän nää vapaat just siihen rentoutumiseen ja lepäämiseen, ja ehkä saan nyt aikaiseksi mentyä myös sinne salille kun on aikaa!

Nyt pääsiäispyhinä on muuten joka paikassa tosi hyviä alennuksia nettikaupoissa, ja ne kannattaa hyödyntää jos sattuu olemaan koneen äärellä!

PÄÄSIÄISEN KUNNIAKSI SAIN EKSKLUSIIVISEN ALENNUSKOODIN TEILLE JAETTAVAKSI, JOLLA BETTE BOXISTA SAA ALENNUSTA NORMAALIA ENEMMÄN!

Alekoodilla EASTERQUEENsaa 4 euron alennuksen kaikista tilauksista (jatkuva, 3 kk ja 6 kk määräaikainen sekä Miesten box ja Green box). Esim. perinteisen Bette Boxin hinta on alennuksen jälkeen vain 12,90e (normaalisti 16,90e). Koskee myös lahjatilauksia. Voimassa 17.4.2017 asti joten kannattaa toimia pikaisesti!

Toukokuun boxista tulee löytymään mm. uusi yhteistyökumppani kampaamotuotteiden saralta, kesäinen uutuus Got2Beltä sekä ajankohtainen ja käytännöllinen meikkituote. Boxit tulevat taas loppumaan kesken, joten kannattaa mennä tekemään tilaus heti!

Bette Box on hyvä idea vaikka äitienpäivälahjaksi! Tilaamaan pääset tästä*!

Myös mm. Elloksella on ihan huippuja alennuksia, niin paljon että on jopa vaikeuksia valita mitä niistä haluaa hyödyntää!

Kodinvalikoimasta, myös huonekaluista ja merkkituotteista alennusta 25% koodilla 355730*, shoppailemaan täältä*!


Paljousalennus: 20 euron alennus koskee vähintään 80 euron tilausta, 30 euron alennus vähintään 120 euron alennusta ja 40 euron alennus vähintään 160 euron tilausta. Alennus on voimassa 17.4.2017 asti koodilla 355727*, shoppailemaan pääset täältä*!


Jo alennetuista Elloksen tuotteista -20% lisäalennus koodilla 355729*, shoppailemaan pääset täältä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808