Pesänrakennusvietti ja superalennus viikonlopulle

Aina syksyisin mulle iskee jonkinlainen pesänrakennusvietti, ja ehkä pimenevät illat ja ajatus kynttilöiden polttamisesta saa olon normaalia kotoisammaksi ja kotona oleminen yleensäkin on erityisen viihdyttävää. Mä tykkään sisustaa ja panostan siihen mielestäni aika paljon, kaiken ei todellakaan tarvi olla mitään designia ja merkkikamaa, vaan toisiinsa tavalla tai toisella sointuvaa ja omaa silmää miellyttävää.

Ollaan nyt asutettu Minnan kanssa yhdessä tätä isoa ”Töölön palatsiamme” juhannuksesta lähtien, joten muutama kuukausi on kulunut ja voisi sanoa että nyt ollaan asetuttu taloksi. Sisustaminen on vielä hieman vaiheessa sillä mun tavaroita on edelleen hirveä kasa eksän ja mun entisessä yhteisessä kodissa, pitäisi hoitaa sekin homma loppuun, kunhan tässä nyt vaan ehtii ja jaksaa.

Syksyn ja talvikauden tullessa asunnon sisustus vaatii enemmän pehmeyttä. Mattoja, tekstiilejä, sisustustyynyjä, torkkuhuopia, ja toki niitä kynttilöitä. Myös värimaailma saa osittain vaihtua hieman tummempaan ja materiaalit paksumpaan, kevättä ja kesää kohti sitten taas keveämpään ja vaaleampaan linjaan. Niinpä mä päätinkin tehdä pieniä muutoksia ja tilasin omaan makuuhuoneeseeni uudet matot, sillä alkuperäinen 1920-luvun lautalattia huoneessani kaipanee talven ajaksi enemmän suojaa, ja toki mukaan tarttui muutamat tyynynpäälliset olohuoneen tyynyihin.

picisto-20150904055757-904452Morris tyyny* / Arvada nahkainen räsymatto pieni* / Arvada matto iso* / Isabelle tyyny*

Eteinen, olohuone, avokeittiö ja vierashuone ovat yhteistä maaperää, joten niitä olemme sisustaneet yhdessä sopien. Ostaneet kokonaan uusia huonekaluja jotka käyvät molempien makuun, ja yhdistäneet jo aiemmin omistamiamme mieluisia tavaroita, makuuhuoneiden jäädessä ”omiksi valtakunniksemme”. Kun sisustusprojekti muutamien viikkojen sisällä on saatu vietyä hieman selkeämpään linjaan, ajattelin tehdä sisustuspostauksen koko asunnosta niin näette miten kahden FF-bloggaajan yhteisessä ”lukaalissa” elellään ;)

Elloksella on superalennus viikonloppuna!

-50% alennusta* Elloksen ALE-valikoimasta + 30% alennusta* alehintaisista merkkituotteista.
Tarjousnro: 325721

Alennustuotteet KOTI löytyy TÄÄLTÄ*
Alennustuotteet NAISET löytyy TÄÄLTÄ*
Alennustuotteet MIEHET löytyy TÄÄLTÄ*
Alennustuotteet LAPSET löytyy TÄÄLTÄ*

*Alennus koskee uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. 50%:n alennus koskee Ellos-valikoiman alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat), ei merkkituotteita. 30%:n alennus koskee alehintaisia merkkituotteita. Alennus on voimassa 6.9.2015 asti. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Guest Designer -tuotteisiin.

*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

GUESS QUINN ja alennushuuma

Kolmisen viikkoa sitten hankin itselleni pitkästä aikaa jotain Guessilta kun sain Fashionstorelta lahjakortin käytettäväkseni. Ostokseni oli kiva eläinprinttinen lompakko jonka voit tsekata postauksesta Guess what?!? Siitä se innostus sitten taas lähti ja kun Fashionstorella on ollut viimeisen kuukauden ajan ihan mielettömät alennukset ja Outlet täynnä poistuvia tuotteita niin olen tehnyt muutaman uuden hankinnan.

20150715_191617_resized
Se missä olen tyytyväinen itseeni on se että harkitsen knykyään paljon pidempään ostosten tekemistä ja uskallan odotella alennuksia, etenkin mikäli kyseessä ei ole mikään MUST HAVE tuote joka voi loppua kesken. Katselin Fashionstoreltakin jo lahjakortin aikaan laukkuja ja kalliimpia hankintoja, ja koska mieluiset laukut olivat siellä 200-300e kieppeillä ja lompakot lähellä satasta niin kun kyseessä oli vain ”toi olis ihan kiva” -hankinta niin jätin kokonaan ostamatta.

Eipä kuitenkaan tarvinut kauaa odotella kun laukku ja siihen sopiva lompakko tiputtivat hintaansa 50% joten pieni nettishoppailu tuli heti kysymykseen. Parinsadan laukku lähti alle satkulla ja lompakkokin vain nelisen kymppiä. Tosi hyviä hankintoja ja sopii erityisen hyvin kesään ja syksyyn. Lompakon plussana on taas tuo kiva irroitettava hihna jonka saa rannelenkiksikin tai pois kokonaan, ihan miten haluaa. Ja nuo isommat lompakot vetää sisäänsä sen puhelimenkin niin menevät pienestä laukusta aina aika ajoin.

20150715_191628_resized
Fashionstorella on edelleen SUMMER SALE* (klick) missä kesän mallisto myydään  -50% alennuksella. Outlet -puolella vaatteita ja asusteita lähtee jopa -80% alennuksella. Liu Jo aitonahkaiset laukut on 50% alennuksella ja myös esim. kaikki Guess -kellot ja korut -50% joten siellä kannattaa käydä katselemassa.

Koodilla 9BRHDC1L saat vielä 10% lisäalennuksen jo alennettuihin tuotteisiin. Alennuskoodi on voimassa 30.07.2015 asti, mutta kannattaa kiirehtiä sillä tuotteet myydään nopeasti loppuun ja joitain on jäljellä vain yksittäisiä kappaleita.

Fashionstorelle pääset shoppailemaan klikkaamalla TÄSTÄ*

*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä