Takaisin Tinderiin

Takaisin Tinderiin

Sinne johti matka siis. Nyt vain täytyy pitää pää kylmänä eikä rynnätä samantien pois kun ensimmäinen ääliö osuu kohdalle. Sietokykyni testattiinkin jo parin ensimmäisen päivän aikana muutaman miehen täydellisellä lukutaidottomuudella. Normaalisti pinnani olisi palanut heti, mutta nyt päätin etten anna muutaman mädän omenan pilata koko satoa. Siellä olen siis nyt paikallani kuin tatti. Päätin että palaan takaisin Tinderiin ja annan mahdollisuuden sille, että jotain joskus tapahtuu.

Tinder-profiiliini tallensin kaikki ne mahdolliset kuusi kuvaa jonka aplikaatio sallii. Muutama kasvokuva, puolivartalo – ja kokovartalokuvat. Ikäni, asuinpaikkani, pituuteni. Itsessäni tärkeimmät piirteet ja sen mikä minua elämässä kiinnostaa. Miehille en laittanut lainkaan vaatimuksia. Kerroin vain mitä minulla on tarjota ja mikä on ehdoton nou nou (yhden illan jutut, irtoseksi ja seksisuhteet). Ilmoitin olevani liikenteessä vakavin aikomuksin tai en ollenkaan. Siitä sitten vain sviippaamaan vasemmalle tai oikealle riippuen miellyttääkö näkymät ja lupaukset.

Ne lukutaidottomat ajantuhlaajat

Vanhan kiinalaisen sananlaskun mukaan jos kaikilta kysyy niin joltain saa. Joillain miehillä näyttää olevan tämä taktiikka käytössä. Ensimmäistä eitä ei kannata uskoa. Ehkä se siitä kun on oikein sinnikäs ja hakkaa päätään seinään?

Minun mielestäni se ajan tuhlaamista. Niin miehen itsensä kuin minun. Siksi kerron mitä minusta ei saa, joten ei kannata tuhlata aikaa. Muutamaa miestä kirjoitukseni ei ole kuitenkaan hillinnyt millään tavalla. Seksiseuraa on kysytty toistuvasti saman ihmisen toimesta. Ei riittänyt profiilini kuvaus eikä henkilökohtainen vastauskaan. Vaikka kerroin etsiväni vakavaa parisuhdetta ja rakkautta, vastaukseni ohitettiin ja tarjottiin ”kuumaa romanssia”.

Luotan siihen että myös täysipäisiä miehiä on olemassa

Ehkä pitää vaan suodattaa nämä jotkut törpöt ja katsella hommaa hieman sormien välistä. Ei olla niin mustavalkoinen ja tuomita kaikkia ja kaikkea heidän takia. En nyt ole mihinkään rynnimässä tai epätoivoisesti seuraa etsimässä, mutta jo se että ylipätään sovellusta käytän avaa varmasti paljon enemmän ovia kuin yksin kotona neljän seinän sisällä möllöttäminen. Täällä minulla ei ole mitään mahdollisuuksia.

Katsotaan kuinka käy…

Lue myös juttu En saanut sitä poikaystävää

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaikki punaista, asia jota miehet ei tajua


Ei oo tarkoitus dissata miehiä (miehet on ihania!), mutta kyllä ne on monissa asioissa aika pölhöjä. Naiset tiedätte varmaan sen tunteen kun ootte esim. käyneet kampaajalla ja hiuksia on leikattu ja värjätty, sävy ja pituus ja mallikin selkeästi muuttunut niin ei, ei ne ukot välttämättä tajua! Ruksi pitää vetää seinään jos huomaavat muuta kuin platinblondista mustaksi ja otsatukkaiseksi, silloinkin ehkä vasta vähän illemmalla toteavat ”sussa on jotain outoa, ooksä meikannu eritavalla?”


Siinä missä aikoinaan Spede Pasanen (RIP) teki sketsin Naisen Logiikasta, olisi varsin paikallaan tehdä joku viihdeohjelma miehistä ja heidän aivotuksistaan, ainakin mitä liittyy naisten maailmaan. En väitä että miesten tulisi kaikki naisten hömpötykset tajuta koska ei mekään välttämättä tiedetä ihan kaikkea jostain teknisistä jutuista ja ns. miesten hommista (anteeksi stereotypiat mutta otan oikeuden käyttöön), mutta kun ne ei tajua aina edes itsestäänselvyyksiä. Miten voi olla samaan aikaan kuuro ja sokea? :D


Mä niin tiedän että jos mä olisin parisuhteessa ja esittelisin miehelle innoissani neljä uutta ostamaani kynsilakkaa niin ei se tajuaisi. ”Miksi sä ostit neljä punaista? Nehän on kaikki samanvärisiä!”, vaan eihän ole. Ei vaan ole! No okei, ehkä joku skarppina osaisi sanoa että yksi on tummempi punainen mutta kaikki ne on niiku punaisia…


Mulla on punaista neljässä eri sävyssä, ja ne on ihan selkeesti erilaisia. Jopa ne kaksi joiden sävyeroa ei erota kuin vierekkäin vertaamalla ja kirkkaassa auringonvalossa mutta kyllä, ne on eri värisiä. Ja kynsilakkoja, niitä ”punaisia” mulla on paljon monenlaisia: magenta, fuksia, marjapuuro, viininpunainen, punainen, vaaleanpunainen, pinkki, violetti, liila…? Joillain miehillä jopa pari viimeistä kuuluu täysin samaan kategoriaan.

Mutta hei, ei sen väliä. Punaista kuin punaista, ja näyttää muuten kivalle myös tälläisissä keskimittaisissa kynsissä!


Kevät tulee ja sen huomaa ilmoista, ja mun tekee mieli taas alkaa lakkaamaan kynsiä kaikilla kivoilla eri väreillä. Se on mun mielestä muutenkin sellainen juttu mitä monet eri tyyppiset naiset voi tehdä (mikäli ei ole esim. hoitoalalla) riippumatta siitä onko muuten kuinka kova laittautumaan. Tai ainahan voi lakata ainakin varpaankynnet, ne näkyy kohta monta kuukautta putkeen jos ilmat vaan sallii, joten ainahan voi jotain kivaa punaista, pinkkiä tai mitä nyt haluaakaan sipaista varpaankynsiä koristamaan. Mulla on aina lakat varpaissa, kaunistaa jalkoja kuin jalkoja :)

Kannattaa muuten tsekata edellinen hampaidenvalkaisua koskeva posti ja osallistua hammasvalkaisun arvontaan. Postiin pääset klikkaamalla tästä ja arvonta-aikaa on vielä sunnuntaihin!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa