Täyteainehoidot ja parhaat alennukset x 12

*Sisältää mainoslinkkejä

Täyteainehoidot ovat timanttien sijaan naisten parhaita kavereita?

Mä olen blogissani kertonut muutamaankin eri otteeseen ottaneeni erilaisia täyteainehoitoja, mm. botoxia kulmakarvojen kohotukseen ekä huulia muotoillakseni. Näistä toimenpiteistä voit lukea lisää ja katsella kuvia seuraavista blogipostauksista: Ensimmäinen huulten muotoiluni Kauneuskirurgian pientoimenpiteet, kulmakarvojen kohotus botoxilla Kulmakarvat on kasvojen kehykset, sekä myöskin esim. postauksesta Happoa naamaan ja piikkiä huuleen! Mulla on aina ollut aika positiivinen suhtautuminen erilaiseen kauneuskirurgiaan ja etenkin tällaisiin kevyisiin pientoimenpiteisiin. On ihan ookoo hieman tuunata pintamaalia ja joskus myös konepellin alta. 30+ ikäisenä oma kiinnostukseni alkoi kasvamaan ja vaikkei minulla vielä ole kohta nelikymppisenäkään ryppyjä tai juonteita, voi ilmettä kirkastaa monella eri tavalla.

Mun huulia täytettiin useasti vuosien 2013-2016 aikana eri täyteaineilla ja nyt olen ollut kaksi vuotta ilman. Ihme ja kumma, huulet on aika hyvät edelleen ja osittain varmaan siksi, etten koskaan antanut täytteiden kadota kokonaan vaan jatkoin muokkausprosessia kohti täyteläisempiä huulia. Tällä hetkellä huuleni eivät tietysti ole niin muhkeat kuin ovat olleet, mutta eivät myöskään samassa tilassa kuin ennen ensimmäistä täyttöä. Sanoisinkin, että huuleni ovat nyt ihan hyvät. Eivät upeat, muttei mitenkään pakollisen korjauksen tarpeessa.

Sen sijaan kulmakarvojen kohotus oli ja meni, botoxia kun pitäisi uusia ennen sen vaikutuksen lakkaamista, enkä ole tehnyt kulmakarvojen kohotusta kuin kahdesti. Se onkin asia mitä mietin uusittavaksi, tuo nimittäin freesasi ilmettä ihan selvästi ja pidin paljon lopputuloksesta!

Offerilassa on tällä hetkellä todella hyviä tarjouksia erilaisista täyteainehoidoista, botoxista ja mesolangoista ja mulla on teille lisäksi alennuskoodi eve10 jolla saa 10% alennusta kaikista Offerillan tarjouksista (ei vain kauneusjutuista vaan ihan mistä vaan). Tuo alennuskoodi toimii heinäkuun ajan, joten jos jokin täyteainehoito on mielessä, niin nyt saat vielä kivan 10% lisäalennuksen jo muutenkin edullisiin ja alennettuihin hintoihin.

Kauneushoitola Denova tarjoaa valinnaisen kasvojen alueen täyteainehoidon hintaan 149e (arvo 400e). Täyteainehoidolla voi korjata ihon epätasaisuutta, tasoittaa ryppyjä, korjata arpia tai esim. kohottaa tai korostaa kasvon osia kuten poskipäitä. Täyteainehoito tehdään tarpeiden mukaan yhdelle valitsemallesi alueelle. Mahdollisia hoitokohteita ovat tummien silmänalusten ja silmäpussien hoito, leuan muotoilu, nasolabiaalijuonteiden täyttö, suupielten hoito, nenän muotoilu sekä Sibelius-ryppyjen hoito.

Tarjoukseen pääset tästä! Alennuskoodi eve10 10% pois hinnasta.

Heiltä on saatavissa myös täyteainehoito nenän ja suupielten välisiin juonteisiin 159e (arvo 350e). Nenän ja suupielten väliset juonteet eli nasolabiaalit saavat kasvot usein näyttämään väsyneiltä ja veltostuneilta. Täyteainehoito on helppo tapa häivyttää juonteet ja sitä kautta häiritsevät ikääntymisen merkit. Hoidossa ruiskutetaan hyaluronihappoa ihon alle, jossa sitä on jo luonnostaan muun muassa kosteuttamassa ihoa. Käytössä ovat laadukkaat tuotemerkit Dermafill ja Surgiderm. Hoito on kestoltaan noin 40 minuuttia, ja tulokset ovat nähtävissä heti. Hoitoon sisältyy 1 ml täyteainetta.

Tarjoukseen pääset tästä! Alennuskoodi eve10 10% pois hinnasta.

Myös huulten muotoilu täyteaineella 149e (arvo 300e) on Denovan valikoimissa. Huulten muotoilu täyteaineella on turvallinen ja nopea tapa palauttaa huulien luonnollinen pyöreys sekä saada kauniin muotoiset huulet. Täyteaineella saadaan laadukas, luonnollinen ja pitkäkestoinen lopputulos. Toimenpiteessä käytetään paikallispuudutusta, ja se on nopea ja lähes kivuton. Tulokset näkyvät heti, ja lopputuloksena saadaan kauniit ja luonnollisen täyteläiset huulet.

Tarjoukseen pääset tästä! Alennuskoodi eve10 10% pois hinnasta.

Bellaz Beauty Center tarjoaa puolestaan mm. huulten muotoilun tai nasolabiaalien täytön sekä botuliinihoidon valinnaiselle kasvojen alueelle tai koko otsan alueelle tarjoushinnoin. Alennuskoodi eve10 vähentää myös näissä 10% pois hinnasta.

Skin Atelierillä on tarjous mesolankahoidosta joka sisältää 30kpl mesolankoja. Biohajoavat mesolangat auttavat torjumaan ikämuutoksia ja kohottavat laskeutuneita kasvonpiireitä. Toimenpiteen avulla voi esimerkiksi nostaa kulmakarvoja, terävöittää leukalinjaa, sekä tasoittaa syviäkin uurteita. Kiinteämmän ilmeen lisäksi, mesolangat stimuloivat kollageenin tuotantoa ja parantavat verenkiertoa käsitellyllä alueella. Alennuskoodi eve10 vähentää myös tästä 10% pois hinnasta.

Kaikki Helsingin 12 erilaista täyteainehoitotarjousta näet suoraan tästä! HUOM! Täyteainehoitotarjouksia on myös muissa kaupungeissa, joten katso tarjoukset kaupunkikohtaisesti Offerillasta :)

Psst! Tänään on viimeinen päivä käydä osallistumassa tunnin rentoutuspaketin ja hemmotteluhoidon arvontaan tässä postauksessa!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa