Väliaikamasennus, kahvia ja pullaa

Masennus joka vie mennessään

Muhun on tainnut iskeä jokin lomamatkan jälkeinen masennus. Italiassa oli niin ihanaa, kaunista, aurinkoista, lämmintä ja rentouttavaa, että tämä kurja Suomen olematon kesä saa mut voimaan pahoin. Tai jos ei pahoin niin ei ainakaan hyvin.

Olen huomannut vaipuvani jonkinlaiseen harmaaseen höttöön missä oikein mikään ei huvita, ja ihme kyllä myöskään syöminen ei huvita. Juuri mikään, edes herkkuruokanikaan eivät maistu miltään ja olen syönyt todella huonosti.

Nukkunut olen senkin edestä. Keskimäärin 16 tuntia vuorokaudessa viimeisen viikon ajan. Aika hurjaa mutta mä uskon vahvasti siihen että keho tietää mitä se tarvitsee ja nyt se on ollut lepoa.

Koomailua koirien kanssa

Juhannus oli ja meni. Ihan merkityksettömästi, ystävän ja vanhempieni luona mukavaa aikaa viettäen, muttei muuten siitä numeroa tehden. Muutenkaan en viimeiseen viikkoon ole tehnyt oikeastaan mitään. Olen vain ollut olemassa. Koirien kanssa on kiva ollut nukkua. Nuo pikkukoirat kun nukkuvat suurimman osan vuorokaudesta, ja ovat ihania kainalokavereita. Mutta mun pitäisi urheilla, kokata, siivota. Ennen kaikkea siivota. Makuuhuoneeni on kuin sikolätti ja sekin on kaunistelua.

Tavallaan on noloa myöntää, mutta toisaalta tapani on ollut kirjoitella rehellisesti tuntemuksistani blogiin. Nyt on joku väliaikamasennus, kahvia ja pullaa olkaa hyvä.

Kaduttaa jo samalla kun kirjoittaa

Tämä on hupaisa ilmiö mille mä vähän hymähtelen. Olisi kiva esittää että tässä on oltu superreippaita ja tehty vaikka ja mitä, ja elämä hymyilee ja kaikki on bum-chika-wow-wow mutta ei jaksa. Ei. Silti jotenkin sekin hieman ahdistaa että sanoo suorat sanat, koska kuitenkin joku alkaa huolehtimaan, ja mielestäni ihan turhaan.

Nää nyt on vaan näitä, ja huomenna mä oon taas ihan kunnossa, iloisena ja reippaana menossa mukana.

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Loppu masennukselle ja synkkyydelle

*Sis. kaupallisia linkkejä

Maaliskuu on mulle ensimmäinen merkki keväästä

Mä oon nyt vakaasti päättänyt että tämä on/off talvisynkistely ja masistelu ja mikä lie jumittaminen, alakuloisuus, sairastamisputki ja mitähän vielä saa päätöksensä tänään. Nyt alkoi maaliskuu ja talvi alkaa olla ohi. Tämä kuukausi kun räpistellään niin onkin jo huhtikuu ja se on virallisesti kevät.

En nyt vakavissani koe olleeni masentunut, mutta kyllä tässä aikamoista matalalentoa on tullut vedettyä eikä sitä voi kiistää mitenkään. Mä en vaan jaksa tätä Suomen pimeyttä ja kylmyyttä ja synkkyyttä näin pitkään. Inhoan sitä etten voi olla kunnolla ulkona ja nauttia auringosta. Ja ei, tää ei ole mikään asennekysymys tai pukeutumisjuttu, ei se ulkoilu talvella vaan todellakaan ole sama asia kuin keväällä, kesällä ja syksyllä, sitä ei voi kukaan inttää vaikka kuinka talvi-ihminen olisi.

Parasta on kun saa alkaa taas käyttämään aurinkolaseja

Okei, niitä voi tarvita myös talvella, etenkin jos on kirkkaat ja puhtaat valkoiset hanget ja mahtava auringonpaiste samaan aikaan, mutta onko sellaisia kelejä paljoa näkynyt? Ei todellakaan. Nyt kuitenkin helmikuussa on aurinko alkanut taas näyttäytymään, ja mä oikeesti toivon ihan tosissani että saataisi auringonpilkahduksia paljon enemmän näin maaliskuussa.

Tässä kuussa mä onneksi pääsen hetkeksi irtautumaan peruskuvioista ja on jotain kivaa tähän kevääseen, nimittäin se varaamani kolmen päivän Lontoon reissu! Toivon että siellä kevät olisi jo reippaasti pidemmällä, ja pääsisi niinä muutamana päivänä kulkemaan kevyemmissä vaatteissa ja ehkä jopa nauttimaan auringonpaisteesta. Se olisi mahtavaa!

Paitamekko täältä* // Aurinkolasit täältä* // Selkäreppu täältä* // Sneakersit täältä* // Housut täältä* // Pitkä bombertakki täältä*

Keväisten vaatteiden fiilistelyä

Mä toivon että Lontoossa pääsisi jo pukeutumaan keväisemmin, ja vaikken mikään pastelli-Pirkko olekaan, niin kai mustissakin voi kevätfiilistellä, eiks vaan?

Halens* – 15% alennusta ensimmäisestä tilauksesta uudelle rekisteröityvälle asiakkaalle! Koskee vain vaatteita ja/tai asusteita (ei kosmetiikkaa, kenkiä tai kodintuotteita). Tarjous voimassa vain kerran per asiakas. Koskee vain uusia rekisteröityneitä asiakkaita.

Tarjous on voimassa 31.03.2017 asti koodilla NY16, shoppailemaan täältä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808