Veera ja Janne ne yhteen soppii

Huomenna pannaan pussauskoppiin…

Sieltä kuuluu niks ja naks, niille syntyy poikalaps! Love Island on vienyt  mut ihan mennessään ja olen pahassa realitykoukussa. Veera ja Janne uutena parina on etenkin kietonut mut pikkusormen ympärille ja olen ihan tämän ohjelman pauloissa. Vieläkin välillä toki iskee ns. myötikset joistain asioita kun nuoret aikuiset siellä säheltää, mutta silti se on vaan niin koukuttava sarja. Kivointa mun mielestä on se, ettei alkoholi ole suuressa roolissa. Itseasiassa en vastaavia suomalaisia sarjoja muistakaan missä sitä viinaa ei kitattaisi koko aikaa. Edelleenkin siis plussaa tästä!

Mun suosikki naisista on alusta asti ollut Veera, ihan siitä syystä että tuo talo olisi tylsä ilman häntä. Hän on hauska ja hullunkurinen tyyppi joka saa ihmisiin eloa ja näyttää avoimesti tunteensa. Hän myöskin puhuu tunteistaan ja ajatuksistaan hyvin suoraan joka on monelle vieras tapa. Musta se on ihanaa kun ei tarvi arvuutella! Toki siellä Veerankin käytöksessä on sitä nuoruuden hölmöyttä välillä ja pientä draamailua, mutta toisaalta se kuuluu asiaan ja on hauskaa seurattavaa. Veera on selkeästi hieman porukan pellen roolissa, ehkä itse pidän hänestä siksi että näen hänessä paljon samaa kuin itsessäni. Mäkin olen aikoinaan ollut aina se porukan naurattaja ja ilmeillyt, elehtinyt ja keksinyt kaikkia juttuja. Oon saanut porukkaan eloa!

Janne on myös ollut mun suosikki pojista Villen ohella. Nyt kun Veera rohkeasti meni Senjan ja Jannen väliin, on ainakin parin viime jakson perusteella Janne muuttunut ihan toisenlaiseksi tyypiksi. Vaikuttaisi siltä, että Janne on suorastaan puhjennut kukkaan!

Veera ja Janne – paras pari Love Islandilla juuri nyt

Mun on ihan pakko myöntää, että heitä on ihana seurata. Saan tosi hyvän mielen heidän yhdessäolostaan ja toivon heille vain parasta. Kun Veera ja Janne katsovat toisiaan ja ovat lähekkäin niin sen huomaa, että siinä on sitä jotain. Rannalla olleet treffit, suudelmat ja Wicked Gamen soittaminen taustalla kun Veera ja Janne pyörivät meressä ja rantahiekassa rakastuneina oli suorastaan liikuttavaa. Veera ja Janne on mun silmissä ihan unelmapari, toivottavasti heidän juttunsa kantaa ja kehittyy vielä paremmaksi, tosin eihän sitä koskaan tiedä mitä kaikkea tuolla saarella on luvassa.

Veera ja Janne saivat muutenkin hyvän alun parina. Mielestäni sellaisen luonnollisen, ei pelkästään ulkoisiin asioihin perustuvan. Noin mulle itsellekin yleensä on käynyt. Mä tarvin aikaa huomata kuinka mielenkiintoinen ja hauska tyyppi toinen onkaan. Pelkkä komea ulkokuori ei pitkälle kanna. On kivempi huomata se kuinka mukavaa on olla tekemisissä ja millaisia tunteita toisen kanssa juttelu aiheuttaa. Tuollainen pieni flirtti ja frendipohjalta lähestyminen on ihan toimiva, kunhan ei kaveerata liikaa ja liian kauaa koska siitä on vaikea päästä irti.

Miten mielipiteet muista on muuttuneet?

Ankun hohto katosi multa. Kaunishan hän on, mutta kovin pliisu ja mitäänsanomaton. En ole saanut hänestä mitään irti. Refai roikkuu Ankussa turhaan, en näe tuossa mitään tulevaisuutta. Jeffrey ja Aura on outo mix-match pari, en fiilaa heitä yhtään enkä ole kiinnostunut heidän jutuistaan. Sama koskee Emmaa ja Patrickia. Ei niin sitten minkäänlaisia viboja. Uusi tyttö ja Mika on hiljaisia. Samista en osaa sanoa sanaakaan. Senja on viihdyttävä omalla tavallaan. Ville ja Pauliina on vahva pari ja Villestä pidän, mutta Pauliinasta mulla on jotenkin kylmä fiilis. Nämä kuitenkin voi kaikki muuttua ja kääntyä päälaelleen vielä moneen kertaan. Sehän se parasta onkin realityssä!

Voisin katsoa Love Islandia monta tuntia joka ilta! Mitä ajatuksia Veera ja Janne uutena parina aiheuttaa teissä ketkä Love Islandia ootte seuranneet?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Love Island Suomi, siis omg!

*Sisältää mainoslinkkejä

Love Island Suomi on täällä!

Aina välillä mä haksahdan näihin kaiken maailman realityhömppiin mitä Love Island Suomikin edustaa. Love Island Suomi onkin mainospuheiden mukaan syksyn 2018 kuumin reality, jossa joukko upeita sinkkuja pääsee viettämään unohtumatonta ja lämmön täyteistä syksyä hulppeaan huvilaan Espanjan auringon alle ja etsimään itselleen rakkautta. Ohjelma tulee televisiosta kuusi kertaa viikossa ja jaksot esitetään aina vuorokauden viiveellä todellisista tapahtumista. Love Island Suomi kestää kokonaiset kahdeksan viikkoa, joten viihdettä on luvassa pitkäksi aikaa sikäli mikäli tämän tyyppisistä ohjelmista innostuu.

Viimeksi keväällä mä olin Tempparit-koukussa ja nyt on jo kolme jaksoa takana Love Island Suomea. En olisi muuten kiinnostunut ohjelmasta, mutta huomasin jengin odottavan sen avausjaksoa kuumeisesti ja jonkin teknisen vian vuoksi asiasta nousi isompikin kohu Facebookissa. Keskiviikkona mä yömyöhään huomasin katsovani ekaa jaksoa ja torstain ja perjantain välisenä yönä katsoin kaksi lisää. Love Island Suomi on myöskin siitä hieman erikoinen reality, että tässä katsojat pääsevät vaikuttamaan merkittävästi puhelimeen ladattavan, ilmaisen applikaation avulla. Applikaatiolla pääsee paitsi osallistumaan, myös seuraamaan Love Island -elämää jaksoissa näkemättömän materiaalin parissa. Mä en itse usko hyödyntäväni näitä ominaisuksia, mutta enköhän mä iltaisin katsele netistä miten Love Island etenee.

Nyt onkin sitten aika kommentoida ensifiilikset. Mitähän sitä sanois?

Noh, lähdetään siitä, että mähän oon ihan kohta neljäkymmentä. SOS. Olenko liian vanha katsomaan tällaista? No ehkä vähän ja kyllähän tämä ohjelma on suunnattu varmaan 16-30 vuotiaille joten menen hieman ohi kohderyhmän, mutta so what? Kyllähän tämä kaltaiselleni uteliaalle realityfanille passaa erittäin hyvin sellaisesta aivot narikkaan -viihteestä. Alkutunnelmien jälkeen voisin olettaa, että tässä ohjelmassa shit is gonna hit the fan niin sanotusti. Siis jossain vaiheessa. Vielä ei ole ollut mitään ihan mielettömiä myötähäpeän tunteita, mutta kyllä mä olen joitain asioita hämmästellyt ohjelman edetessä ja hieman nostellut kulmakarvojani. Pikkusen teinimeininkiä, mutta en vaan voi olla katsomatta.

Mun ensireaktiot:

Taloon astui ensimmäisenä Veera ja Anku. Siis wow. Kaunis Anku. Enkelinkasvoinen. Ihanat silmät, nenä, huulet. Kokonaisuus aivan lumoava. Entäs sitten Veera? Siis BOOM! Käsittämätön kroppa. Aivan killeri ja selkeästi erottui joukosta ollen kuin huippuunsa treenattu sambakarnevaalien nainen. Timmiä brassilookkia tarjolla. Mitä ilmeisemmin ohjelman konsepti on esitellä nuoria, kauniita ja komeita ihmisiä mahdollisimman vähissä vaatteissa.

Temppareihin verrattuna ohjelma vaikuttaa ehkä hieman laadukkaammalta, eikä ainakaan toistaiseksi yletöntä ryyppäystä, röökaamista ja sekoilua ole ollut. Itseasiassa ei laisinkaan. Muutama lasillinen viiniä tai jotain muuta juomaa on uponnut, mutta kukaan ei ole ollut ketjupolttaja tupakka huulessa tai kiroillut huomattavasti. Väki vaikuttaa myös kohtalaisen järkevältä, mitä nyt tietysti erilaiset ulottuvuudet kunkin persoonassa ovat osittain myös makuasioita.

Naisista Veera on omasta mielestäni hauskin ja mielenkiintoisin seurattava. Uskaltaa rohkeasti heittäytyä ja ottaa ohjat tilanteissa. On nauranut ja myös vitsaillut itselleen. Yllätyin miksei hän ole kelvannut kenellekään näin alussa, ehkä tilanteet tulee muuttumaan. Anku taas vaikuttaa mukavan aikuismaiselta, rauhalliselta. Vai onko nämä kaikki vain lumetta? Johanna, Senja ja Pauliina ovat minulle toistaiseksi hyvin neutraaleja enkä ole saanut otetta.

Miehistä (tai oikeammin pojista) huomioni on kiinnittynyt Villeen ja Janneen. He ovat nuoria mutta jotenkin kivan näköisiä ja -oloisia poikia. Varmasti jotain sekoilua ja pelaamistakin on luvassa ja mielipiteeni voi vaihtua nopeastikin, mutta tämä sen perusteella mitä nyt on saanut maistiaisia. Jeffreyn tai Patrickin vetovoimaa en itse näe ollenkaan (mutta mitä ilmeisemmin ovat naisten mieleen) ja Refai taas vaikuttaa jotenkin liian laskelmoidulta ja urasuuntautuneelta tyypiltä ja Mika taas niin hiljaiselta etten osaa sanoa juuta tai jaata.

Ootteko te seuranneet ohjelmaa tai aiotteko alkaa katsomaan? Mitä fiiliksiä tällainen reality herättää? Onko 39v liian vanha katsomaan parikymppisten pelehtimistä? Onko kuu juustoa? Onko maa litteä?

Psst! Tämän viikonlopun ajan Bette Box jatkoi vielä Superviikon tarjousta ja bokseista saa 5 euron alennuksen koodilla SUPERVIIKKO! Kantsii hyödyntää alennus ja pistää boksi tilaukseen vaikka lahjaksi jollekin (uskokaa tai älkää mut joulu on tulossa). Boksit saa ajastettua eikä ole pakko aloittaa heti ensi kuusta mutta alennus on voimassa vain 30.9.2018 saakka. Alennus koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia, määräaikaisen tilauksen (3- ja 6kk) kokonaissummaa, lahjatilauksia ja myös Limited Edition Sensai Boxia ja Miesten Boxia. Tilauksen pääset tekemään suoraan täältä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa