Kuukaudeksi ulkomaille

*Sisältää mainoslinkkejä

Mä päätin repäistä ja niinpä mä olenkin lähdössä kuukaudeksi ulkomaille!

Matkustamista rakastavana lähtö kuukaudeksi ulkomaille on parasta mitä mulle on hetkeen tapahtunut. Lähtöpäiväni ei ole vielä ihan 100% varmasti lyöty lukkoon eikä sen puoleen paluukaan, mutta reissuni toteutuu siis myöhemmin keväällä. Tarkoituksenani on pakata matkalaukku huhtikuun puolen välin jälkeen ja suunnata etelän aurinkoon ja lämpöön aina sinne toukokuun puoleen väliin asti: Juuri niin sopivasti, että takaisin Suomeen palatessa on täälläkin maisemat muuttuneet vihreäksi ja ehkä jonkinlainen ”kesä” alkamassa.

Majoitus on jo hoidettu kuntoon joustavalla aikataululla ja lentoja kärkyn parhaillaan. Välillä ne nousevat ja välillä laskevat, yritän löytää parhaimpia tarjouksia jotta en tuhlaisi siihen pakolliseen kuin välttämättömän pahan verran. Onneksi matkan toteutumisessa onkin ihan hyvin muutamien päivien joustovaraa suuntaansa, nyt ei olla liikkeellä liian tiukalla aikataululla.

Kaipaan lämpöä ja aurinkoa

Viime kesä Suomessa oli poikkeuksellisen huono ja valitinkin säästä useaan otteeseen. Lupasin myös matkustella tänä vuonna niin paljon kuin mahdollista ja nyt kun se mahdollisuus tuli on tilaisuus hyödynnettävä. Ei ole mitään järkeä palella kylmässä ja toivoa kuumeisesti lämpimimpiä säitä ja aurinkoisempia päiviä ja sitten olla tekemättä mitään niiden eteen. Mulle matkailu on aina ollut todella tärkeä asia, mutta pieneksi rajoittimeksi muodostuu usein seura: Yksin en halua matkustaa.

Raha ei mun mielestä ole juuri koskaan este matkustamiselle ja itse olen tehnyt monenlaisia reissuja. Joskus sitä ollaan 4-5 tähden hotellissa All Inclusivella ja nautiskellaan kunnolla, joskus mennään perinteisemmällä puolihoidolla kolmen tähden paikassa ja joskus on oltu ihan vaan huoneistohotellissa. Viime kesän Italian matkan ihana B&B hotelli oli aika luksus omalla tavallaan, mutta sekin mahtui budjettiin hyvin kun kärkyin matkasivustoilla parhaita tarjouksia. Fiiliksen mukaan ja mitä milloinkin, niin tulee tapahtumaan tälläkin kertaa.

Pelkkää lomaa ei matkani tule kuitenkaan olemaan

Vaan oikeastaan ihan tavallista arkea, ainoastaan toisessa maassa. Ideana on tehdä töitä suht normaaliin tapaan ja kone kulkee mukana. Näissä sosiaalisen median hommissa ja blogin parissa onneksi pääsee tekemään töitä oikeastaan missä tahansa. Ainoa mitä siihen vaaditaan on toimiva nettiyhteys ja tarpeeksi akkua.

Omia akkujani toki on tarkoitus ladata siinä samalla. Uskon, että kesän aiempi aloittaminen, lämpö ja aurinko tuo myös mulle hyvää fiilistä, energiaa ja varmuudella myös aimoannoksen D-vitamiinia. Niitä kaikkia tarvitaan pitkän talven, harmauden ja pimeyden jälkeen.

Ihanaa kun on taas jotain mitä odottaa ja ainakin yksi reissuista tälle vuodella on varmistunut. Kuukaudeksi ulkomaille, I can’t wait!

Tsekkaa myös postaus Jos suinkin voit niin matkusta!

Pssst! House of Brandon tarjoaa tällä hetkellä 20% alennuksen KAIKISTA TUOTTEISTA! Kantsii siis käydä tsekkaamassa olisko jotain mitä kannattaisi shoppailla :) Shoppailemaan pääset suoraan tästä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Viikonlopun hotelliloma

Vaihtelua viikonloppuun!

Viikonlopun hotelliloma Bulevardilla sijaitsevassa hotelli Indigossa oli enemmäin kuin jees ja tosi kivaa vaihtelua normiviikonloppuihin. Vaikka sitä ollaan itsekin helsinkiläisiä niin mikään ei estä lomailua omassa kotikaupungissa, mielelläni tekisin tätä enemmänkin! Jonkinlainen kipinä tässä nyt pääsi syttymään, ei voi kieltää…


Voitin Instagramin kuvakilpailusta yön ja aamiaiset kahdelle Indigossa ja täytyy sanoa, että kokemus oli todella mukava. Boutique -tyylinen Indigo on hotelli jossa aikalailla kaikki yksityiskohdat oli mietitty tarkkaan, ei liian hienoa ja prameilevaa mutta selkeästi perinteistä parempaa. Ei siis mikään keskiluokkainen paikka, vaan aika trendikäs kokonaisuus jossa suomalainen design sai myös loistaa.

Yhteistä aikaa ystävän kanssa

Otin hotelliin mukaan ystäväni Minna.U:n kenen kanssa olen matkustellut ennenkin. Parin viimeisen vuoden aikana ollaan oltu Pariisissa, Kanariansaarilla ja Kyproksella reissaamassa ja on ollut tosi onnistuneita reissuja. Tänä vuonna yhteiset ulkomaanreissut jäivät meiltä valitettavasti väliin, joten hän oli ykkösvalintani yhteiselle ”minilomalle”. Huoneenamme oli neloskerroksen King Superior nro 412 jossa oli ihana viettää vajaa vuorokausi!

Huoneessa meitä odottivatkin Iittalan Runo -sarjan mukit ja Fazerin tummaa suklaata, valmiina kaakaolle, cappucinolle tai jollekin muulle juomalle. Huoneessa oli kahvikone ja jo näistä pienistä yksityiskohdista huomasi hyvin että täällä panostetaan skandinaaviseen tyyliin. Ravintolan puolella käytössä oli puolestaan Iittalan Taika -sarja.


Huone oli ihan mielettömän ihana! Mun kokemuksella tähän mennessä yksi ihanimpia, ellei jopa ihanin huone Suomessa, siis niistä missä olen tähän asti ollut! Tykkäsin kokonaisuudesta todella paljon, värimaailma oli kiva, seinämuraali tosi hieno ja yleisvaikutelma tilava ja tunnelmallinen. Ehkä parasta oli valaistuksen suunnittelu sillä se oli todella onnistunut. Mistään ei tullut suoraa kovaa valoa katosta alaspäin, vaan valoja oli sijoiteltu moniin eri paikkoihin ihan pöytä-, ja lattiavalaisimista erilaisiin listavalaisimiin ym ratkaisuihin.

I LOVE SLEEPING

Suomalaisissa hotelleissa sängyt ovat yleensä aika hyviä ja pakko sanoa, että täällä sänky oli todella hyvä, juuri sellainen millaisessa rakastan nukkua! Ihanan jämäkkä eikä yhtään semmoinen höttöinen ja löysä, vaan kunnolla tukea antava mutta sijauspatjan kanssa ihoa vasten juuri sopivan hellältä tuntuva. Sänky oli kyllä aika korkea, sinne piti näin 175cm pituisenakin hieman ”kiivetä”.

Sängynpääty oli valaistu tunnelmallisesti ja sängyn yläpuolella oli laskettu katto jonka sisällä oli myös valaisimet. Lukulamput oli tosi kivat ja vuodetekstiilit ihanat. Kaikista parasta oli ehkä kääntyvä televisio jota pystyi valinnan mukaan katselemaan joko oleskelutilan puolelta nojatuoleissa istuen tai sitten sängyssä makaillen.


Hotellihuoneen kypyhuone oli myöskin ihan mieletön. Niin tyylikäs valaistus peilien ympärillä ja altaan alla (yövaloksi kai suunniteltu, tai niin me ainakin sitä käytimme) ja hienona yksityiskohtana lasiseinä joka avarsi tilaa. Lasiseinä oli huurrettua lasia joten siitä ei siis näkynyt läpi, mutta jos kovin kaino on niin sen verran täytyy antaa miinuspisteitä että vessasta kuului aika hyvin ulos muualle huoneeseen tuon lasiseinän takia. Hieno se kuitenkin oli niin valaistuksen kuin yleisilmeenkin puolesta. Sadevesisuihkusta myös ehdottomasti plussaa!

Viikonlopun hotelliloma hyvällä aamiaisella oli kyllä pitkästä aikaa arjen kohokohtia. Hotelli Indigon alakerrassa on ravintola Bröd johon sunnuntaina mentiinkin herkulliselle buffet-aamiaiselle. Ravintola Bröd Punavuori on urbaani bistro, jonka ruoat ovat sekoitus skandinaavisuutta, eurooppalaisuutta ja helsinkiläisyyttä. Keittiömestari Jyrki Männynsalo tiimeineen onkin saanut aikaan todella hyvän kokonaisuuden aamiaiselle ja me nautittiin siitä kiireettömästi rauhallisessa ympäristössä.

Viikonlopun hotelliloma

Multa lähtee ihan 5/5 suosittelut Helsingin Bulevardilla sijaitsevalle hotelli Indigolle. viikonlopun hotelliloma täällä oli kokemus jota suosittelen kyllä muillekin ihan vilpittömästi!

Tästä heräsi into testailla muitakin hotelleja joita Helsingissä kyllä riittää, oli niin miellyttävä kokemus ihan kaikkineen!

Lue myös  Halpa ja hyvä brunssi Helsingissä

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808