Jos voittaisin lotossa antaisin eksilleni

Kahvipöytäkeskustelujen saldoa

Jos voittaisin lotossa niin mä antaisin mun jokaiselle eksälle ainakin 10 000 euroa. Kuulostaako oudolta? Mun mielestä ei, mutta olen saanut tästä kyllä palautetta kahvipöytäkeskusteluissa.

Mä oon sellainen haaveilija ja unelmoija, ja oon aina joskus unelmoinut lottovoitosta. Todellisuudessahan lottoan ehkä kerran tai pari vuodessa, jos muistan. Joskus on ollut vuosia välissäkin etten muista lotota, mutta silti kuvittelen millaista olisi yhtäkkiä rikastua. Siis sillä tavalla ihan överirikkaaksi millaisiksi jotkut lottovoittajat muuttuvat.

Millaista se olisi jos tilille tupsahtaisi 50 miljoonaa euroa

Semmoisia mä mietin. Kyllä mä mietin sitä 1 miljoonaakin, mutta tuo 50 miljoonaa on vielä mielettömämpää ajatusten lentoa, kun ei tarvi himmailla. Olen aina tiennyt että ostaisin hienon ja ison asunnon Helsingin keskustasta, sellaisen missä olisi parveke tai kattoterassi. Ostaisin hienon auton, muutaman sijoitusasunnon ja matkustelisin. Sehän on selvä se.

Mä vaan bloggaisin ja eläisin unelmaani ja istuisin monta kertaa viikossa yksinäisten vanhusten luona kahvittelemassa ja pitämässä seuraa. Kuulemassa sota-ajoista ja siitä millaista joskus ennen oli. Silloin mulla olisi aikaa. Lahjottaisin myös Helsinki Missiolle miljoonan, haluan tukea yksinäisiä ja vanhuksia.

Niinkään mua ei kiinnosta se mitä kaikkea itselleni ostaisin vaan mitä muille antaisin

Hankkisin vanhemmilleni hienon asunnon ja loma-osakkeen Espanjasta missä he voisivat oleskella kaiken inhoamansa loskapaska-ajan. Isäpuolelle uuden auton ja äidille kaikkia ihania kalliita hemmotteluhoitoja ja kauneusjuttuja mistä hän pitää. Ystävilleni hankkisin kotiin uusia kalusteita tai auttaisin remontoinnissa, veisin mukanani shoppailemaan ja ulkomaanmatkoille niin että kaikki kulut katetaan.

Haluaisin auttaa ja jakaa sitä onnea. Yksin ei ole kiva olla rikas.

No entäs sitten ne eksät? Maksanko ikäänkuin vahingonkorvauksia siitä menetetystä ajasta minun kanssani? Haittakorvauksia? Kivusta, särystä ja henkisestä tuskasta?

No en. Mulla ei vaan ole mitään pahaa sanottavaa tai muisteltavaa. Jokainen heistä on ollut tärkeä osa elämääni ja vaikuttanut minuun suuresti, ja siihen mitä olen juuri nyt. On toki ollut riitoja ja erimielisyyksiä, mutta niinhän se on aina ihmissuhteissa. Jos voittaisin lotossa niin minä kuitenkin haluaisin että hekin saisivat palan sitä onnea, ihan vain siksi koska ovat joskus olleet olemassa ja osallisena elämääni.

Mä antaisin varmasti enemmänkin kuin 10 000 euroa. Sehän olisi vain taskurahaa. Mä varmasti ostaisin myös autoja ja matkoja, ehkä auttaisin kodin hankinnoissa. Jos eivät huolisi niin laittaisin nimettömänä kirjekuoressa postilaatikkoon, hahaa!

Sain melkein hullun leiman kahvipöytäkeskusteluissa, se eksien muistaminen kymmenillä tuhansilla on kuulemma todella outoa…

Ps: Ei nyt kuitenkaan kannata alvariinsa ravata postilaatikolla.

Mitä te tekisitte jos voittaisitte lotossa? Antaisitteko kellekään entiselle kumppanille jotain hyvää johtuen voitosta?

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Epäsuosittuja mielipiteitä vol.2

*Sisältää mainoslinkkejä

Epäsuosittuja mielipiteitä vol.2

Kerroin ensimmäisen kerran epäsuosituista mielipiteistäni joulukuussa 2016 täällä. Sain kirjoitukseen inspiraation On My Way -blogin Jutalta, ja mielestäni hänen epäsuositut mielipiteensä ovat olleet varsin mielenkiintoisia ja hauskaa luettavaa!

Nyt ajattelin piiiitkän tauon jälkeen listata taas muutaman epäsuositun mielipiteeni joita harvemman väen kanssa jaan, joskus on hauskaa olla eri mieltä. Onko kohtalotovereita?

Star Wars

Mä olen katsonut Tähtien Sota -leffoja ehkä yhteensä 15 minuuttia sieltä täältä. Ne ei vaan uppoa. Aivan hirveetä kuraa, vaikka muut sanois mitä. Mä rakastan scifi-leffoja mutta nää on jotain ihan muuta. Lapsenomaista pelleilyä ja Ö-luokan epäaitoa fiilistä eikä se sytytä mua. Kulttielokuvia muka? Pyh sanon minä :D

Jäätelö

Oli aika kun en kymmeneen vuoteen syönyt jäätelöä laisinkaan, edes tarjotessa. Se ei vaan oikein koskaan ole ollut mun juttu, ja pakastimessa voi olla vaikka sata litraa jäätelöä mutta ne ei mua houkuta. Syön kyllä jäätelöä tarjottaessa ja nykyään ostan muutamia jäätelöitä kesän aikana, esim. Pätkis ja Daim -jädet on ihan jees (samoin Kingis), mutta mä en voisi koskaan kuvitellakaan syöväni edes puolta litraa jäätelöä kerralla.

Chokerit

Pääasiallisesti mä en tykkää näistä. Joillekin ne sopii ja näyttää oikein hyvältä, mutta jotenkin en tykkää siitä kun samanlaiset narut tai nauhat on kaulassa 90% naisista. Se on jotenkin huomiotaherättävää ihan kadullakin kun yhdellä sun toisella on joku musta vyö suihinotossa. (Tuollaisen nimityksen olen sille kuullut, haha).

Avokado

Mä oon vaan paristi tykännyt avokadosta, jossain texmex-salaatissa ja kanavoileivällä. Muutoin mun mielestä avokado maistuu hieman pilaantuneelle vaikka muiden mielestä se on herkullista. Siinä on jotenkin outo maku mitä mä en ymmärrä. Sellainen väärä. Suussa ei kuuluisi maistua sille.

Tinder-deittailu

Mä en osaa olla rento ja huoleton deittailija, joka tuosta vaan lähtee treffeille yhden jos toisen kanssa. Ei tulisi kuuloonkaan. Mä kaipaan yhteen tutustumista ja aikaa, ihastumisen odottamista ja oikeaa tunnetta. Sellainen puolihuolimaton deittailu mitä monet Tinderiä suosivat harrastaa ei sovi mun maailmankuvaan.

Onko kellään samoja, tai vastakkaisia ajatuksia? :)

Psssst!

Alennuskoodi on voimassa VAIN TÄNÄÄN 16.7.2017: Alekoodilla KESÄLOMA17 elokuun Bette Box* hintaan 16,90e (norm. 18,90e/kk). Alennuksen saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta.  Tilaamaan pääset suoraan tästä*!

Boksi sisältää elokuussa viisi täysikokoista tuotetta ja sen arvo on yli 60 euroa :)

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808