Kesäkuun Bette Box ja paljastus ♥

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesäkuun Bette Box

Ja samalla pieni paljastus heinäkuun boksin sisällöstä! Tit-ti-di-dii!

Tämä kesäkuun Bette Box* olikin todella kesäteemainen, ja selkeästi oli ajateltu että aurinkoa ja kenties kesälomareissujakin on luvassa. Mulle boksi oli todella mieleinen, sellainen kiva boksi mistä kaikki tuotteet menee itselleni käyttöön ja piristivät mun mieltä. Kuukausittain tämä boksin avaaminen on vaan niin ihanaa että Minna aina kiusaa mua mun ilmeistä ja reaktioista. Se pitäis kuulemma kuvata videolle kun niin tohkeissani tätä kosmetiikkaa aina tutkin, haha.

Aurinkotuotteita

Vaikkei Suomen kesä ole vielä parhaita puolia näyttänytkään, olen mä herkkähipiäisenä ehtinyt palaa jo kahdesti pilvisellä säällä Suomessa (believe it or not!). Mun tulisi käyttää siis aina jotain suojakertoimilla olevaa voidetta, ja tämä pieni Piz Buin Tan & Protect spf 15 puteli onkin juuri sopiva laukkuun mukaan. Sitä kun ei koskaan tiedä milloin se aurinko pilkahtaa ja on tarve lisätä aurinkorasvaa lisää kasvoille tai esim. decolteelle joka mulla palaa ja punoittaa aina.

Talikan Bio Enzymes after sun naamio oli myös tosi hyvä juttu ja sen aion käyttää nyt heti, sillä Italiassa mun iho sai todella paljon aurinkoa ja tuntuu että tällaiselle olisi tarvetta. Relan mansikanmakuiset maitohappobakteerit oli myös kiva juttu, mä syön niitä usein, ja ainakin ulkomaanmatkoilla!

Suihkugeeliä ja vartalovoidetta

Perushyvää tavaraa, ja käyttöön ja tarpeeseen tulevaa. Doven Invigorating Ritual body wash oli ihan uusi tuoksultaan ja ehkä koostumukseltaankin (vihreää, olen tottunut että Dovet on valkoisia?), ja meni heti käyttöön suihkussa. Ihana tuoksu!

Nivean Oil in Lotion Cherry Blossom & Jojoba Oil vartalovoide oli ihanan raikas ja kukkaisen tuoksuinen. Kuivalle iholle tarkoitettu ja vaikka mulla on normaalisti ihan normaali iho niin Italian reissun jälkeen kesin kaikkialta ja olen kuiva kuin korppu. Tämä puteli lienee tarpeen lotrata viimeistä tippaa myöten.

Tuoksunäyte ja kynsilakka

Ihanat. Lakkaan heti varpaankynnet tällä Lumenen geelikynsilakalla, itse sain sen sävyssä 44 Kohti Kesää ja se onkin varsin osuva nimitys. Kenzon tuoksu lähtee mukaan laukkuun tai matkoille. Mä usein lyhyillä kaupunkilomilla käytän juurikin tällaisia pikkutuoksuja sillä se litran pussi käsimatkatavaroiden nesterajoituksineen on aika haastava.

Muutenkin musta on tosi kiva saada juurikin tuoksunäytteitä, sillä niiden kautta olen löytänyt monta uutta suosikkia!

Kasvovoide

Dermosil Faces kosteuttava kasvovoide oli myös tosi kiva, etenkin kun se on pakattu tuubiin. Mä tykkään kaikkein eniten putkiloissa olevista voiteista enkä halua kaivaa sormin voidetta purkista. Tätä testasin jo, oli tosi miellyttävää ja meni heti käyttöön!

Mukana oli vielä alennuskuponki Dermosilille jossa tilauksen mukana saa ilmaisen kasvopesuvaahdon, ja Bette Boxista löytyi myös lakupatukka jonka söin heti, heh heh. Hyvää oli ;)

HEINÄKUUN BOKSISSA FESTARITEEMA!

Heinäkuun Bette Box* tulee pitämään huolen, että pysyt freesinä päästä varpaisiin läpi kesän kaikkien festarihulinoiden. Boxista tulee löytymään mm. täysikokoinen klassikkotuote eräältä meikkibrändiltä sekä kaksi täysikokoista uutuustuotetta tutuilta tuotemerkeiltä. Lisäksi pääset testailemaan uutta yhteistyökumppania sekä monipuolista tuotetta, jolla puhdistat kasvosi festaripölystä helposti ja nopeasti.

Nyt kannattaa siis tsekata tilaus kuntoon ja varmistaa että saat itsellesi tuon heinäkuun boksin! Tilaamaan pääset suoraan tästä*!

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Kauneuden kaksi viimeistä tuntia

*Sisältää mainoslinkkejä

Kauneuden kaksi viimeistä tuntia alkoi nyt!

Hetki sitten bloggaajamiitissä tutustuessani uusiin ihmisiin, Ennin Kengissä blogia pitävä Enni kysyi minulta olenko kauneusbloggaaja. Hersyvän naurun kera kerroin etten, mutta olin kovin kiinnostunut kuulemaan mistä tällainen ajatus oli noussut pintaan. Vastaukseksi sain yleisen mielikuvan minusta, kiinnostukseni kauneudesta ja kosmetiikasta joka oli tullut esiin jo heti ensikättelyssä meidän jutellessamme pöytäseurueessa ja mm. puhelimeni takakannessa olevan peilin, kuinka loogista!

Vaikken mikään kauneusbloggaaja olekaan, on lukijoilleni varmasti käynyt selväksi että kauneus ja kosmetiikka ovat lähellä sydäntäni ja yksi blogissani toistuvasti esiintyvä teema. Olen tehnyt yhteistyötä useiden eri kauneusalan yritysten kanssa ja kertonut kokemuksistani niin esteettisten pienkirurgian kuten huulitäytteiden ja botoxin osalta, erilaisten kauneushoitojen kuin kosmetiikankin puolesta, ja yksi ehdoton lempiasiani kuukaudesta toiseen on ollut Bette Box.

Meikit ovat kiinnostaneet mua pienestä tytöstä asti, ja se on aina kiva laittautua ja kokeilla uusia juttuja. Itselleni laittautuminen ei pelkästään kohenna fyysistä olemustani vaan antaa mulle henkisesti paljon. Ihan pienikin määrä sävyttävää päivävoidetta tai CC-voidetta, kulmien laittaminen kuntoon, ripaus ripsiväriä ja sipaisu värillistä huulikiiltoa tekee paljon. Se parantaa itsetuntoa ja itsevarmuutta ja saa olon tuntumaan hyvältä, naiselliselta ja kauniilta.

Bette Boxista on löytynyt paljon suosikkeja joita rakastan ihan yli kaiken, ja vain harvoin on tullut huteja. Niidenkin kohdalla olen saanut tuotteet nopeasti kiertoon tai pistettyä myyntiin, joten turhia puteleita ei juurikaan ole jäänyt nurkkiin pyörimään.

BETTE BOXIN HINTA NOUSEE JOTEN TILAAMINEN VANHALLA HINNALLA ONNISTUU ENÄÄ HETKEN!

Bette Box* kannattaa siis pistää tilaukseen vähän äkkiä tai mieluummin nyt heti, sillä kesäkuun bokseja myydään tällä hetkellä loppuun ja seuraava boksi sisältääkin sitten VIISI TÄYSIKOKOISTA TUOTETTA!

Toinen erittäin tärkeä huomio on se, että hinta nousee 22.5 eteenpäin 16,90e => 18,90e. Ennen 22.5 tehdyt jatkuvat tilaukset saa siis vielä vanhalla hinnalla, joten nyt kannattaa toimia!

1kk tai jatkuva tilaus 16,90e
3kk tilaus 50,70e
6kk+1kk kaupan päälle 101,40e 

Bette Boxin pääset tilaamaan tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808