Missä se hemmetin kevät viipyy?

*Sisältää mainoslinkkejä

Kevät? Itkupotkuvinkuraivareiden aika

Viikonloppuna sai taas nähdä kaikki mahdolliset sääilmiöt vesisateesta lumeen ja raekuuroihin, auringonpaistetta ja ukkosta unohtamatta. On todella vaikea käsittää että eletään huhtikuun viimeistä viikkoa, sillä musta me ollaan noin kuukausi jäljessä siitä millaista pitäisi olla kun on kevät.

Katselin puhelimeni kuvia läpi ja siis miettikää, nämä kuvat on otettu huhti-toukokuun vaihteessa, eli tästä hetkestä 1-2 viikon sisällä. Voitteko millään uskoa että tällaiset säät meitä odottaa?

+20 lämpötilat

Taitaa odottaa mua vain unelmissa. Mähän oon ihan täysin kesän lapsi ja vuoden parhaat kuukaudet ovat heinä ja elokuu. Mä haluaisin asua jossain semmoisessa maassa missä olisi tasaisesti se 30 astetta lämmintä aina. Saisi olla pilvistä ja sadetta välillä, tuulistakin, mutta se ei haittaisi kun aina voisi pukeutua vähiin vaatteisiin, olla tennareissa ja läpäreissä, ei sukkia eikä takkeja.

Joku jossain uhosi että vapuksi tulisi muka tuo parikymmentä astetta, mutta eiköhän sekin ehdi jo muuttua. Mä en usko siihen pätkääkään, pessimisti ei pety.

Töölönlahti heräilee

Viime vuoden keväällä näihin aikoihin me otettiin jo aurinkoa t-paitaisillaan Töölönlahden nurtsilla ja Ingrid ihmetteli elämänsä ensimmäistä kevättä. Eilen mä puolestani vedin kahden koiran kanssa lahtea ympäri varsin harmaassa ja ankeassa säässä, toppatakki päällä.

Voiko siitä muka luopua viikon tai kahden sisällä? Meillä on normaalisti talvivaatteet jo tässä vaiheessa varastoituna mutta tänä vuonna on toisin.

Ennemmin tai myöhemmin

Pakkohan sen on tulla. Ei aina voi olla näin kylmää ja ankeeta. Ehkä mä vaan pakkaan kaikki talvivaatteet vappuviikonloppuna pois ja menen väkisin sillä asenteella ettei ainakaan toukokuussa voi enää lunta sataa?

Ootatteko tekin jo kevättä yhtä kovalla innolla? Mua ainakin väsyttää tää pitkä talvi ja oon jo ihan valmis kesään!

House of Brandonilla on muuten menossa Mid Season Sale 23.4-1.5 välisenä aikana, ja paljon naisten sekä miesten muotia + laatukosmetiikkaa alennuksessa. Mikäli tykkäät esim. kynsilakoista, on essien kynsilakat -30% alennuksessa ja lähtee alle kympillä kipale!

House of Brandonin alennuksiin pääset shoppailemaan tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Loppu masennukselle ja synkkyydelle

*Sis. kaupallisia linkkejä

Maaliskuu on mulle ensimmäinen merkki keväästä

Mä oon nyt vakaasti päättänyt että tämä on/off talvisynkistely ja masistelu ja mikä lie jumittaminen, alakuloisuus, sairastamisputki ja mitähän vielä saa päätöksensä tänään. Nyt alkoi maaliskuu ja talvi alkaa olla ohi. Tämä kuukausi kun räpistellään niin onkin jo huhtikuu ja se on virallisesti kevät.

En nyt vakavissani koe olleeni masentunut, mutta kyllä tässä aikamoista matalalentoa on tullut vedettyä eikä sitä voi kiistää mitenkään. Mä en vaan jaksa tätä Suomen pimeyttä ja kylmyyttä ja synkkyyttä näin pitkään. Inhoan sitä etten voi olla kunnolla ulkona ja nauttia auringosta. Ja ei, tää ei ole mikään asennekysymys tai pukeutumisjuttu, ei se ulkoilu talvella vaan todellakaan ole sama asia kuin keväällä, kesällä ja syksyllä, sitä ei voi kukaan inttää vaikka kuinka talvi-ihminen olisi.

Parasta on kun saa alkaa taas käyttämään aurinkolaseja

Okei, niitä voi tarvita myös talvella, etenkin jos on kirkkaat ja puhtaat valkoiset hanget ja mahtava auringonpaiste samaan aikaan, mutta onko sellaisia kelejä paljoa näkynyt? Ei todellakaan. Nyt kuitenkin helmikuussa on aurinko alkanut taas näyttäytymään, ja mä oikeesti toivon ihan tosissani että saataisi auringonpilkahduksia paljon enemmän näin maaliskuussa.

Tässä kuussa mä onneksi pääsen hetkeksi irtautumaan peruskuvioista ja on jotain kivaa tähän kevääseen, nimittäin se varaamani kolmen päivän Lontoon reissu! Toivon että siellä kevät olisi jo reippaasti pidemmällä, ja pääsisi niinä muutamana päivänä kulkemaan kevyemmissä vaatteissa ja ehkä jopa nauttimaan auringonpaisteesta. Se olisi mahtavaa!

Paitamekko täältä* // Aurinkolasit täältä* // Selkäreppu täältä* // Sneakersit täältä* // Housut täältä* // Pitkä bombertakki täältä*

Keväisten vaatteiden fiilistelyä

Mä toivon että Lontoossa pääsisi jo pukeutumaan keväisemmin, ja vaikken mikään pastelli-Pirkko olekaan, niin kai mustissakin voi kevätfiilistellä, eiks vaan?

Halens* – 15% alennusta ensimmäisestä tilauksesta uudelle rekisteröityvälle asiakkaalle! Koskee vain vaatteita ja/tai asusteita (ei kosmetiikkaa, kenkiä tai kodintuotteita). Tarjous voimassa vain kerran per asiakas. Koskee vain uusia rekisteröityneitä asiakkaita.

Tarjous on voimassa 31.03.2017 asti koodilla NY16, shoppailemaan täältä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808