Kuukaudeksi ulkomaille

*Sisältää mainoslinkkejä

Mä päätin repäistä ja niinpä mä olenkin lähdössä kuukaudeksi ulkomaille!

Matkustamista rakastavana lähtö kuukaudeksi ulkomaille on parasta mitä mulle on hetkeen tapahtunut. Lähtöpäiväni ei ole vielä ihan 100% varmasti lyöty lukkoon eikä sen puoleen paluukaan, mutta reissuni toteutuu siis myöhemmin keväällä. Tarkoituksenani on pakata matkalaukku huhtikuun puolen välin jälkeen ja suunnata etelän aurinkoon ja lämpöön aina sinne toukokuun puoleen väliin asti: Juuri niin sopivasti, että takaisin Suomeen palatessa on täälläkin maisemat muuttuneet vihreäksi ja ehkä jonkinlainen ”kesä” alkamassa.

Majoitus on jo hoidettu kuntoon joustavalla aikataululla ja lentoja kärkyn parhaillaan. Välillä ne nousevat ja välillä laskevat, yritän löytää parhaimpia tarjouksia jotta en tuhlaisi siihen pakolliseen kuin välttämättömän pahan verran. Onneksi matkan toteutumisessa onkin ihan hyvin muutamien päivien joustovaraa suuntaansa, nyt ei olla liikkeellä liian tiukalla aikataululla.

Kaipaan lämpöä ja aurinkoa

Viime kesä Suomessa oli poikkeuksellisen huono ja valitinkin säästä useaan otteeseen. Lupasin myös matkustella tänä vuonna niin paljon kuin mahdollista ja nyt kun se mahdollisuus tuli on tilaisuus hyödynnettävä. Ei ole mitään järkeä palella kylmässä ja toivoa kuumeisesti lämpimimpiä säitä ja aurinkoisempia päiviä ja sitten olla tekemättä mitään niiden eteen. Mulle matkailu on aina ollut todella tärkeä asia, mutta pieneksi rajoittimeksi muodostuu usein seura: Yksin en halua matkustaa.

Raha ei mun mielestä ole juuri koskaan este matkustamiselle ja itse olen tehnyt monenlaisia reissuja. Joskus sitä ollaan 4-5 tähden hotellissa All Inclusivella ja nautiskellaan kunnolla, joskus mennään perinteisemmällä puolihoidolla kolmen tähden paikassa ja joskus on oltu ihan vaan huoneistohotellissa. Viime kesän Italian matkan ihana B&B hotelli oli aika luksus omalla tavallaan, mutta sekin mahtui budjettiin hyvin kun kärkyin matkasivustoilla parhaita tarjouksia. Fiiliksen mukaan ja mitä milloinkin, niin tulee tapahtumaan tälläkin kertaa.

Pelkkää lomaa ei matkani tule kuitenkaan olemaan

Vaan oikeastaan ihan tavallista arkea, ainoastaan toisessa maassa. Ideana on tehdä töitä suht normaaliin tapaan ja kone kulkee mukana. Näissä sosiaalisen median hommissa ja blogin parissa onneksi pääsee tekemään töitä oikeastaan missä tahansa. Ainoa mitä siihen vaaditaan on toimiva nettiyhteys ja tarpeeksi akkua.

Omia akkujani toki on tarkoitus ladata siinä samalla. Uskon, että kesän aiempi aloittaminen, lämpö ja aurinko tuo myös mulle hyvää fiilistä, energiaa ja varmuudella myös aimoannoksen D-vitamiinia. Niitä kaikkia tarvitaan pitkän talven, harmauden ja pimeyden jälkeen.

Ihanaa kun on taas jotain mitä odottaa ja ainakin yksi reissuista tälle vuodella on varmistunut. Kuukaudeksi ulkomaille, I can’t wait!

Tsekkaa myös postaus Jos suinkin voit niin matkusta!

Pssst! House of Brandon tarjoaa tällä hetkellä 20% alennuksen KAIKISTA TUOTTEISTA! Kantsii siis käydä tsekkaamassa olisko jotain mitä kannattaisi shoppailla :) Shoppailemaan pääset suoraan tästä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

BUCKET LIST kesälle 2017

BUCKET LIST KESÄLLE 2017

Heinäkuussa joidenkin mielestä kesä meni jo, mutta mun mielestä kesä on vasta alkamassa. Suomessa ei ainakaan kovin usein ole lämmintä ennen heinäkuuta ja mun mielestä säät on vasta elokuussa parhaimmillaan, kun ei täällä Pohjolassa vedetkään lämpiä alkukesästä. Brr…

Osan kesällä tehtävistä asioista mä olen jo ehtinyt tekemään, kuten esim. yksi ulkomaanmatka ja puistossa istuskelua, mutta paljon riittää vielä asioita mitä mä haluan tämän kesän aikana päästä tekemään. Mitään pakollisia juttuja nää mun bucket list tekemiset ei todellakaan ole, eli verenmaku suussa en yritä tätä kesää suorittaa. Mutta niin… kiva jos näistä jotain edes tulisi tehtyä!

Bucket list kesälle 2017 sisältää seuraavat suunnitelmat

 • Ostaa Kauppatorilta pari litraa herneitä
 • Matkustaa Panda-laivalla Pihlajasaareen piknikille
 • Nauttia lasillinen tai pari Löylyn terassilla
 • Syödä ulkona Ruoholahden kanavan varrella

 • Viettää hotelliyö Helsingissä ja nauttia ruhtinaallisesta aamupalasta
 • Käydä pitkästä aikaa lomalla Tallinnassa
 • Myydä tavaraa kirpputorilla
 • Käydä jossain brunssilla

 • Herkutella kotimaisilla marjoilla
 • Hankkia väriä iholle edes itseruskettavalla
 • Käydä istumassa iltaa jossain terassilla keskustassa
 • Lenkkeillä merenrannalla

 • Koirapuistoilla chihujeni kanssa
 • Risteillä Helsingin edustalla
 • Lukea ainakin yksi kirja
 • Käydä paljon elokuvissa

Eiköhän näistä parit jutut tule tehtyä ennen syksyä, pitää vaan toivoa että säät on sen verran hyvät tästä eteenpäin että tuolla ulkona tarkenee, monet mun kesän bucket list aktiviteeteista kun edellyttäisiä lämpöä ja aurinkoa kun ollaan ulkosalla.

Johan tässä pari päivää näytti ihan hyvältä, joten ehkä nuo säät tästä paranee…

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808