Uusi luottotuote joka loi mulle ihanan ihon

*Sisältää mainoslinkkejä


Luottotuote jolle menetin mun sielun

Tämä on juuri se syy miksi kannattaa seurata muiden touhuja ja kuunnella joskus jotain vinkkejä, ja kokeilla niitä ennakkoluulottomasti. Tässä myös kiteytyy todella hyvin se mitä mä saan tilaamalla Bette Boxia* = pääsen kokeilemaan niitä tuotteita mitä en muuten ehkä kokeilisi ja ostaisi, ja aina välillä sieltä bongaa todellisia suosikkeja mistä muodostuu ihan parhaita luottotuotteita. Tämän tiistain meikki on tehty 80% Bette Boxin kautta tutuiksi tulleilla tuotteilla, ja tällä hetkellä oon ihan lovena.

Rewind

Kelataanpa siis hetki taaksepäin. Bette Boxissa maaliskuu oli ns. bloggaajien kuukausi, ja boksin teema oli bloggaajabox, ideana viiden eri bloggaajan suosikit. FitFashionin bloggaaja Ida Jemina oli rohkeasti valinnut boksiin oman suosikkinsa, joka normaalista poiketen on alunperin eri tarkoitukseen suunniteltu miesten tuote. Mä olin kyllä tästä valloittavasta trendistä tietoinen, mutta jotenkin en vain ollut innostunut sitä kokeilemaan. Bette Boxin bloggaajabox kuitenkin toi mulle Nivean After Shave Balmin*, ja nyt mulla oli mahdollisuus sitä testata.

Nyt mulla on uusi luottotuote!

Olen nyt käyttänyt tätä Nivean partabalsamia* primerina viitenä päivänä peräkkäin, ja voin jo tällä kokeilulla sanoa että tämä on ehdottomasti yksi parhaista tuotteista mitä olen meikin pohjustukseen käyttänyt. Siis ihan mahtava! Mun oma ihotyyppini on rasvaisuuteen taipuva iho laajentuneilla ihohuokosilla, ja tämän partabalsamin avulla meikkini pysyy kyllä normaalia paremmin paikoillaan ja mattaisena. Partabalsamin ensituoksua ei myöskään kannata pelästyä vaikka se miehinen onkin, se nimittäin haihtuu kyllä kasvoilta kuivuttuaan. Tosi hyvä tuote, tykkään ihan mielettömästi!

Kiitos siis Ida Jeminan että tämä tuote päätyi Bette Boxiin! Ihan huippujuttu että taas löysin jotain todella hyvää, ja toistaiseksi on kalliit primerit sivussa odottamassa taas vuoroaan kun nyt mä lotraan joka päivä tuota Nivean partabalsamia :D

Tämän päivän meikkituotteet

Tiistain kunniaksi räpsäisin muutaman kuvan ja tein kohtalaisen nuden päivämeikin, tosin liimasin päälle irtoripset jotka tuovat normaalia enemmän näyttävyyttä. Laitan alle kuvina tuotteet joilla perusmeikkini on tehty, ja nämä ovat tällä hetkellä tällaiseen normaaliin arkimeikkiin mun ehdottomia suosikkeja.

Nivean partabalsami on nyt jatkuvasti käytössä ja ainakin mun rasvaiselle sekaiholle se sopii loistavasti. Mun meikki pysyy priimakunnossa lähes kaikkialta (pl. nenä joka on aina se murheenkryyni, mutta siihen mulla onkin toiset kikat joista kerron enemmän toisessa postauksessa). On tosi ihana tunne kun meikki tuntuu koko päivän freesiltä ja iho on ihanan pehmeä ja mattainen. Jotenkin tuntuu että tää pitää meikkivoiteenkin tosi hyvin paikoillaan eikä ole yhtään tahmainen tai rasvainen iho.

Lumenen Matte Hydration kasvovoide täältä* / Primerina Nivea Men After Shave Balm täältä* / Meikin kiinnitykseen Urban Decay De-Slick vastaava tuote täältä*

Vaikkakin mulla on rasvainen sekaiho se kaipaa kosteutusta, ja tuo Lumenen geelimäinen mattakosteusvoide on hyvä startti ennen meikkaamisen aloittamista. Partabalsami menee primerina, ja kiinnityssuihke tulee valmiin meikin päälle kiinnittämään ja pitämään kaiken paikoillaan. Mulle tosi hyvin toimivia tuotteita.

Lumenen CC-voide täältä* / Peitevoiteena silmien alle ja highlight kohtiin Loreal peitevoide täältä* / IsaDoran täysin väritön mattapinnan antava kakkupuuteri täältä* / Luomiin silmämeikin pohjustamiseksi IsaDoran Eye Primer täältä*

Vaikkakin ajattelin että tuo uusimmasta Bette Boxista saamani Fair-sävy on liian tumma iholleni, ei se oikeastaan ollut. Okei, voisi olla ehkä asteen vaaleampi mutta ei paha sävy laisinkaan, ja ainakin antaa kivan pohjan mun epätasaisen väriselle iholle. Lorealin peitevoidetta käytän silmien alle sekä otsaan, nenänvarteen ja hieman leukaan. Mulla on kaikista vaalein sävy, ja vieläkin vaaleampi voisi olla, mutta itselläni on vaikeuksia löytää tarpeeksi vaaleaa peitevoidetta. IsaDoran mattapinnan jättävä kakkupuuteri on tosi hyvä ostos, sillä se ei muuta meikkipohjan väriä ja hapetu mun iholla oranssiseksi. Primeri luomille on myös hyvä pitämään luomivärit paikoillaan.

Lumenen Nordic Noir ripsiväri vastaava täältä* / ABH dipbrow pomade vastaava tuote täältä* / Lumenen Mystic eyeliner täältä* / IsaDoran Inliner Kajal täältä*

Ripsivärillä ei ole mulle ihan hirveästi merkitystä koska mä käytän suurimmaksi osaksi ajasta tekoripsiä. Lumenen ripsarit olen kuitenkin todennut ihan hyviksi, ja oikeastaan kaikki mitä on tulleet Bette Boxin kautta on olleet ihan ok. Kulmat mä teen nykyään aina jollain browpomade-tuotteella, ja vaikkakin mulla on hieman hinnakas Anastasia Beverly Hillsin tuote, löytyy monia hyviä vastaavia markkinoilta. Silmänrajaukseen käytän aina märkää eyelineria jolla saan mahdollisimman tarkan rajauksen, ja nykyään olen Bette Boxista inliner kajalin saatuani innostunut lisäämään aina vaaleaa väriä silmän alaluomen vesirajaan, avartaa kummasti katsetta!

Smashbox contourpaletti vastaava täältä* / Lumene nestemäinen highlighter täältä* / Nudie paletti vastaava täältä* / Bette Boxista saadut tuotteet Manna Kadar huulikiilto täältä* / Manna Kadar poskipuna ja highlighter/bronzer vastaavat täältä* ja täältä*

Contourikitti mulla alkaa olla aika lopussa, tällä hetkellä käytössä on ollut lentokoneesta ostettu Smashboxin paletti. Pannut vetelevät ihan viimeisiään, joten seuraavaksi otan käyttöön varmasti Nyxin cream ja powder pohjaiset tuotteet joita aion vuorotella. Lumenen nestemäinen highlighter on yksi parhaista tuotteista ikinä mitä oon käyttänyt, ja sekin on Bette Boxin tuotoksia. Myös kaikki Manna Kadarin tuotteet aina huulikiillosta poskipunaan ja duo-bronzer/highlighteriin on boksista tutuiksi tulleita ja nykyisin mun ylimpiä suosikkeja. Luomiväreissä en ole vielä löytänyt mitään ultimate-ihanuutta, joten mulle käy oikeastaan mikä vaan nudepaletti.

Tällaisilla meikeillä siis tänään!

Huhtikuun boksissa tulee olemaan viisi täysikokoista tuotetta, vielä ehdit tilaamaan!

Seuraava boksi tulee ensi kuun alkuvaiheessa, ja vielä on muutama päivä aika tilata boksi ennen kuin ne loppuvat. Boksissa tulee olemaan tällä kertaa poikkeuksellisesti viisi täysikokoista tuotetta, joten innolla odotan! Bette Boxin* kuukausihinta on 16,90e, mutta mikäli et ole tilannut boksia aiemmin saat ensimmäisestä boksistasi kolme euroa alennusta koodilla BOX417, jolloin boksin hinnaksi jää vain 13,90e.

Boksin pääset tilaamaan suoraan tästä*!

Käy tsekkaamassa myös aiheeseen liittyvät postaukset Persoonallinen tuoksu joka huumaa sekä Mustapäät, laajentuneet ihohuokoset, rasvainen sekaiho

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Persoonallinen tuoksu joka huumaa

*Sisältää mainoslinkkejä

*Sis. kaupallisia linkkejä

Persoonallinen tuoksu joka huumaa

Monet tuoksut on niin suosittuja, että tuntuu kuin joka toinen nainen tuoksuisi ihan samalle. Ennen tämä oli isompi ongelma kun tuoksuvalikoima oli nykyistä paljon suppeampi, ja tuntui että markkinoilla oli vain parikymmentä erilaista tuoksua, ja niissä selkeä TOP3 tai korkeintaan TOP5 mitä sitten lähes kaikki käytti.

Nykyään tuoksuja on ihan mielettömästi, satoja ellei tuhansia, ja etenkin nettikaupoissa valikoimat ovat laajoja. Mä itse tykkään monenlaisista tuoksuista ja olen sitä mieltä että niin vuodenajat, vuorokaudenajat kuin eri tilaisuudetkin vaativat oman tuoksunsa, enkä koskaan voisi itse elää vuodesta toiseen jollain yhdellä luottotuoksulla. Kaikki tuoksut eivät vain sovi sekä arkeen että juhlaan, päivään ja iltaan, ja vaatetukseen kuin vaatetukseen, tai ainakin minä olen sitä mieltä tuoksuja rakastavana naisena.

Tällä hetkellä mulla on käytössä viitisen tuoksua, joista uusin tulokas on Bette Boxista* bongaamani Zadig & Voltaire. En ollut koskaan ennen kuullutkaan kyseisestä merkistä, mutta tuoksutettuani boksin näytteitä hullaannuin välittömästi sekä naisten että miesten tuoksuun, voisin käyttää kumpaakin!

Zadig & Voltaire This is Her!

Zadig & Voltaire -merkki on easy luxury. Merkin kolme avainsanaa ovat rock, taide ja Pariisi. Rock-henkisyys on sitä että on oma itsensä. Vapaa, vallankumouksellisen tyylikäs ja itsevarma. This is Her -tuoksussa on kukkaisan mausteista jasmiinia ja rosepippuria ja se on elegantti itämainen tuoksu. Tuoksun pehmeässä mutta rokahtavassa sydämessä on kastanjaa ja bentsoiiniä. Naisellisessa mutta intensiivisessä pohjatuoksussa häivähtää santelipuu.

Tämä oli aivan ihana, ja mä huumaantuneena pistin tuoksun tilaukseen täältä* samalla kun viime kuussa shoppailin vaatteita ja kodin sisustusta. Jos mulla olisi mies mä ostaisin tuon miehille tarkoitetun tuoksun myös, sillä se on vaan niin ihana. Oikeesti en vain kestä enkä edes pysty kuvailla. Molemmissa näissä on jotain tummaa, syntistä ja huumaavaa, sellaista että itse menen jonkinlaiseen hurmostilaan.

Tuoksut joille joka toinen nainen ei tuoksu

Vaikka mä rakastankin myös sellaisia todella suosittuja tuoksuja mitä varmasti monella on, tekee monet hieman erikoisemmat muhun vaikutuksen. Olen joskus kysynyt työkavereilta, harrastusporukoilta, ja jopa ihan ventovierailta ohikulkijoilta että mitä tuoksua he käyttävät jos olen bongannut jotain ihanaa ja mun nenääni osuvaa. Parhaimmat erikoiset tuoksut jotka eivät ole olleet kovinkaan monella käytössä ovat olleet Alien*, Infusion Diris* ja Pour Femme* eikä näitä bongaa todellakaan joka toiselta naiselta. Mun mielestä on ihanaa kun on itselläkin erilaisia tuoksuja, kevyempiä ja tummempia joita voi sitten fiiliksen mukaan vaihdella.

Mä haluaisin kuulla mitkä ovat teidän lempituoksuja? 

Tsekkaa myös postaukset  Ida Jemina tiputti pommin – Bloggaajabox sekä Yli sata kiloa naiseutta

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808