Kyllähän nyt kaikki aikuiset kahvia juo

Otatko kahvia?

Oli se sitten kaverilla kyläily, mummolareissu, matka anoppilaan tai businesstapaaminen. Ensimmäinen kysymys kun menet jonnekin on ”Otatko kahvia”? Kahvikupposen saa aina. Kahvi, kahvi kahvi. Sitä on pakko saada aamuin, aamupäivisin, lounaan jälkeen, iltapäivisin, päivällisen jälkeen ja joskus vielä iltaisinkin. Kahvia juodaan kupista kahteen ja pannusta kolmeen. Suomalaiset on ihan mielettömiä kahvinjuojia. Jotkut kuulemma ei voi elää ilman kahvia ja tämä tapa on aloitettu jo lapsena. Synnytyslaitoksella äiti antoi tissiä ja sitten vähän kahvetta maitopulloon niin että maistui paremmalta. Tai näin ainakin vanha kansa puhuu, en sitten tiedä onko totta. Ehkä vain legendaa.

Joka tapauksessa kahvi on erittäin suosittu juoma. Elämä ei ole mitään ilman sitä ja aika harva pystyy aamulla tekemään mitään ilman kahvia. Jotkut juo mustana, toiset maidolla, kolmannet vielä sokerilla. Kahvihammasta kolottaa ja kahvista on tehty meemejä ja huumoripätkiä vaikka kuinka. Kahvi on vaan niin mahtava asia.

Kaikkien muiden paitsi mun mielestä.

Mä olen maistanut kahvia elämäni aikana ehkä kymmenisen kertaa

Erilaisia kahveja. Maidolla ja ilman ja vaikka mitä. Yhteensä olen niellyt ehkä 1-2 desilitraa kahvia joka on mielestäni aika kamalan pahan makuista litkua. Ei se vaan uppoa. Arvatkaapa kuinka monta kertaa olen ollut ongelmissa siksi etten juo sitä? Lukuisia. On paikkoja ja ihmisiä jotka eivät voi kuvitellakaan ettei joku aikuinen juo kahvia, sillä kyllähän nyt kaikki aikuiset kahvia juo. Vaan ei juo. En minä ainakaan ja tunnen muutaman muunkin vaikka harvassa ollaankin. Enkä juo teetäkään, kiitos vaan. Ei kiitos kaakaotakaan. Ei mieluusti oikein mitään kuumaa. Joskus toki tee tai kaakao maistuu, mutta pääasiallisesti olen mehu-, ja limsatyttöjä. Jep, minä suuntaan kemuissa lasten tarjoilujen puoleen sillä kahvi ja kuumat juomat eivät vain uppoa. Usein myös varaudun omilla tuomisilla jottei esim. kyläpaikoissa jouduta noloon tilanteeseen. En halua kuitenkaan muita vaivata.

Se ettei kahvi maistu on aihe jota hämmästellään ja kummastellaan oikein isolla porukalla. Muiden mielestä kahvi on niin hyvää, ihanaa. Parasta ja mahtavaa elämän eliksiiriä! Miten voi olla ettei joku pidä kahvista? Siihen on vaikea vastata. Mä en vaan tykkää. Mun mielestä kahvi maistuu pahalta. Joskus olen yrittänyt juoda jääkahveja ulkomailla ja paristi maistanutkin muutamaa ihan hyvänmakuista, mutta silti ne maistuu usein liikaa kahvilta. Tänään yritin pitkästä aikaa esittää aikuista ja tilasin kaikkein lievimmästä päästä olevan juoman: Jäämoccalaten maitosuklaalla. Vaan mun mielestä sekin maistui pahalta kahvilta. Kaikkien muiden mielestä varmasti herkulliselta. Tuotteessa ei ole vikaa, vika on minussa.

Sanokaa mulle etten ole ainoa aikuinen joka ei juo kahvia? Vai onko se kahvi sitten kuitenkin ihan parasta ja mä en ymmärrä hyvän päälle?

Oletko jo tsekannut postaukset ”Meidän pitää jutella” ja Miksi luen muiden vauva-arjesta?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa