Aiotko juhlia jussia vai olla kotona ja nukkua?

dav Adlinks

Sori mutta mun oli pakko. Mautonta kenties mutta älä väitä etteikö se käynyt sinunkin mielessä. Juhannus on kohta ja tiedättekö mitä? Puoli vuotta jouluun! Käkä käkä (noitanaurua)! Juhannus on keskikesän juhla mutta mun mielestä Suomen kesä alkaa vasta juhannuksesta. Silloinhan on perinteisesti hemmetin kylmä, sataa ja tuulee niin maan perhanasti, ja jos ei tuule niin halla on ainakin yöllä tai hyttyset puree paukamille.

Mä en ole enää vuosiin viettänyt kovinkaan kummoista juhannusta. Itseasiassa en ole tainnut tehdä oikein mitään. Joskus aikoinaan juhannus oli kesän kohokohta ja kieltämättä se mökkielämä oli nuorempana kivaa. Telttailtiin kavereiden kanssa meidän mökin pihalla, grillattiin makkaraa, uitiin ja saunottiin, oltiin keskiyöllä kokolla ja nautittiin järvimaisemista ja kuunneltiin kun kuikka huutaa ja käki kukkuu. Niin ja ehkä soitettiin musiikkia kovaan ääneen ja juotiin puolisalaa jotain pahanmakuisia omenaviinejä.

dav

Viime juhannuksen mä vietin Helsingissä ja tää kaupunki oli aika kuollut. Toki täälläkin on Mustikkamaan juhannus ja kokkoa siellä sun täällä, Regatta taitaa olla auki ym, mutta enpä tiedä. Ei tullut osallistuttua. En tiedä vielä millainen sääkään on luvassa. Varmasti sataa lunta.

Ehkä sitä jotain kesäistä menua vois edes suunnitella vaikka olisi kotona…

Mitä te aiotte tehdä juhannuksena? Mennä mökille, festareille? Vai ootteko yhtä juroja ja vastarannan kiiskejä kuin mä ja ette tee mitään ettekä lähde minnekään? Nih!

Juhannuskemuihin kannattaa vaatteita katsella vaikka Bubbleroomista, sillä siellä on hyvät alennukset ja paljon valinnanvaraa!

Bubble2
Sky dress / Giselle hat / Espadrillos
Bubble1
Mokkapintaiset leggingsit / Laguna tunika / Laukku

t

Ostoksille ja ALE-tuotteisiin pääset suoraan TÄSTÄ tai klikkaamalla banneria :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Kaaosta pakoon

20150620_115124_resized

Heipat täältä kaaoksen keskeltä ja anteeksi epäammattimaisesta blogitauosta. Fiksuna olisin tietysti ajastanut postauksia näille parille päivälle kun tehtiin muuttoa hiki hatussa, mutta mä en olekaan mikään ammattilainen joten näillä mennään! Juhannus on siis ollut melkoinen ja nyt on kaksi yötä vietetty uudessa kodissa ja tavarat alkaa hiljakseen löytämään omat paikkansa. Aamulla oli pakko karata kävelylle Töölönlahdelle ja hengittää raikasta ilmaa ja saada vähän tilaa ympärille.

20150620_114008_resized20150620_113646_resized20150620_113517_resized
Kyllä tuolla mieli lepäsi ja ajatukset kirkastui taas ihan uuteen uskoon tämän rasittavan muuttotohinan vaihteluksi. Ja katsokaa hei, mulla on ihan ylimahtavat lenkkipaikat jotka ehkä houkuttelee lenkille vaikken erityisesti lenkkeilystä pidä. Keskellä kaunista kaupunkia on vielä kauniimpi keidas, joten ihan höpöhöpöä Helsinki-vihaajille että täällä olis vaan betonia ja rumaa ja ahdasta. Ei oo!

20150618_155133_resized 20150618_155131_resized
Sen sijaan täällä sisällä on ollut tän näköistä ja pahimmillaan vielä pahempaa. Nyt alkaa olemaan tilanne hallussa. Vielä on lamput ja peilit ja taulut laittamatta ja muuta sellaista, mutta täällä sentään pysty kävelemään huoneesta toiseen kompastumatta.

Palataan pian asiaan, nyt mä relaan hetken!