Kristallinkirkas iho

*Sisältää mainoslinkkejä

Kenen tavoitteena on kristallinkirkas iho? Käsi pystyyn!

Kukapa haluaisi sameaa ja harmaata ihoa, mutta aika monilla meistä sellainen on ainakin toisinaan. Itse pintakuivan ja rasvaisen välillä vaihtelevan sekaihoni kanssa olen erilaisten kuorintojen kohdeyleisöä. Laajentuneet ihohuokoseni ja samea, usein rasvaisuuteen taipuva ihoni kaipaa kunnollista kuorintaa jotta sen heleyden saisi palautettua. Mun ikuisena tavoitteena on kristallinkirkas iho, tosin tuo tavoite on vaikea saavuttaa ja ylläpitää.

Sain joulukuun alkupuolella itselleni testiin Juice Beautyn Stem Cellular Resurfacing Micro Exfoliant mikrokuorinnan(ah mikä nimihirviö) ja olen tykästynyt tuotteeseen. Ei todellakaan mikään ihme, että tämä mikrokuorinta on kerännyt kehuja kaikkialla ja on tällä hetkellä varsin hypetetty tuote. Käyttökokemukseni perusteella voin todeta tämän todellakin olevan hoitolatasoinen mikrokuorinta joka tasoittaa ihoa, vähentää näkyviä pintajuonteita ja parantaa ihonsävyä. Tulokset ovat näkyvissä heti kuorinnan jälkeen pehmeämmän ja myöskin heleämmän ihon muodossa, joten vaikutus on siis välitön.

Mikä on Stem Cellular mikrokuorinnan idea?

  • Poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tasoittaa ihoa välittömästi
  • Uudistaa ihoa ainutlaatuisella sekoituksella hedelmien kantasoluja, jotka on sekoitettu luomulaatuiseen viinirypäleensiemenpohjaan
  • E-vitamiini kosteuttaa ja pehmittää
  • Kamomilla ja Aloe Vera rauhoittavat kuorittua ihoa

Tämä tuote sopii erityisen hyvin ikääntyvälle iholle ja myös vanhemmille naisille, eli +30 käyttäjät ja sitä vanhemmat ovat oivaa kohderyhmää. Toki nuoretkin voivat tätä käyttää siinä missä muutkin, mutta erityisesti me hieman varttuneemmat naiset kaipaamme ihollemme sitä heleyttä mitä ei ehkä enää luonnostaan ole. Ei ainakaan niin kuin parikymppisillä.

Helppoa kauneudenhoitoa kotona

Savimainen pienirakeinen mikrokuorinta hierotaan kostutetulle iholle sormenpäillä pyöritellen ja pyyhitään pois kostealla pyyhkeellä, itse käytän tähän MakeUp-Remover liinaa jolla pyyhin kaikki kuorinnat ja naamiot. Kuorinnan jälkeen iho taputellaan kuivaksi ja avot, valmista on!

Itselläni kuorinnasta on jäänyt todella hyvä tunne ihoon ja yllättävää kyllä, jopa kosteutettu olo. Normaalisti kuorintojen jälkeen ihoa kiristää ja kuivattaa, mutta tämän mikrokuorinnan kanssa niin ei ole käynyt. Luvatun mukaisesti tuotteessa on siis myös joitain kosteuttavia ominaisuuksia.

Luonnonkosmetiikan saralta tämä Juice Beautyn mikrokuorinta on ehdottomasti yksi parhaimpia testaamiani tuotteita ja jää varmasti jatkossa käyttöön. Aivan ihanaa ihon hemmottelua ja mikä parasta: Tulokset ovat heti omien silmien ulottuvilla eivätkä vain kuviteltua placeboa.

Juice Beautyä ja montaa muuta luonnonkosmetiikkamerkkiä myy Naturelle.fi verkkokauppa sekä Naturellen liike Bulevardilla. Tällä hetkellä Naturellella on meneillään tammikuun tähtihinnat kampanja ja heillä on useita tuotteita 30% alennuksella koodilla TÄHTI30. Luonnonkosmetiikan tähtituotteita pääset kurkistelemaan suoraan tästä!

* ) Tuote saatu blogin kautta

Muita kauneuteen liittyviä postauksiani löydät kategoriasta Tyyli ja Kauneus

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kauneutta lähikaupasta

img_20161220_194553_resized_20161220_074923577

Kiitos pieni ja piskuinen lähikauppani Alepa! Olette kuunnelleet asiakkaiden toiveita!

Tänään pikaisella kauppakäynnillä sain yllättyä positiivisesti. Kosmetiikka, tai mikä lie ihonhoitohylly oli muuttunut aikalailla, ja kerrankin siellä oli mieluisia tuotteita. Niin, ja uutuuksia!

img_20161220_194758_resized_20161220_074924186
Puolitoistavuotta sitten tähän muuttaessani esitin myymäläpäällikölle toiveen saada valikoimaan kasvovettä, sitä kun ei ollut laisinkaan (mielestäni perin outoa), ja muutenkin samat tuotteet koko ajan hyllyssä, ja niitäkin varsin niukanlaisesti.

Kyllä sitä pienestä osaa olla iloinen kun yhtäkkiä hyllyt ovat täynnä uusia shampoita ja hoitoaineita, suihkugeelejä, deodoranttejakin jo kolmea laatua. Ihan meinaa tässä mopo lähteä käsistä ;)

img_20161220_194715_resized_20161220_074923188
No ei vaan, harvemmin sitä tulee tällaisia shoppailtua Alepasta, mutta mielestäni on tosi kiva homma että siellä on edes suuntaa antavasti ns. kaikki tarvittava. Mä heti ostin kolme itselleni uutta tuotetta, ja tullessani kotiin kaupasta myös kokeilin kaikkia.

img_20161220_194824_resized_20161220_074923900
Täällä sitä suihkunraikkaana uudelle suihkugeelille tuoksuen, uudet dödöt kainalossa ja huulet pehmeinä leveässä hymyssä bloggaillaan :)

Shoppailetteko te heräteostoksia markettikosmetiikasta, vai pitääkö kaiken olla jotain tiettyä laatua?

PS: Muistakaa käydä osallistumassa edellisen postaukseni Sisustuskauppa.com arvontaan tästä!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808