Lihavan liikuntalupaus pelkkää lyllertämistä

*Sisältää mainoslinkkejä

Lyllertämistä läskit lotisten

Hyi kauhea kun kuulostaa rumalta kun sanon noin. En kuitenkaan tarkoita sitä mitenkään ikävästi ja itseäni pilkaten, mutta lenkkeily on viime aikoina tuntunut jotenkin ”lyllertämiseltä”. Olen varmaan alkanut osittain kyllästyä siihen vaikka koirien kanssa onkin ihana ulkoilla, ja sitä tulee jatkaa normaalisti ihan koirienkin takia. Mä itse kuitenkin alan nyt kaipaamaan jotain vähemmän lylleröimistä ja enemmän lihastyötä kaipaavaa, eli postaukseni Kuntosalien kohtuuttomat kuukausimaksut sai jotain minussa aikaan.

Kaipuu kuntosalille

Sieltä se tuli, ja nyt päätin asialle tehdä jotain. Ensi viikosta alan käymään taas salilla, ilman sen kummempia tavoitteita. Kunhan nyt vaikka kahdesti treenaisin koko kropan läpi niin olen tyytyväinen. Kaipaan lihaskunnon kohentamista ja sellaista tietynlaista kropan työskentelyä mitä ei mielestäni normaalilla lenkkeilyllä saa aikaan. Hyväksi sekin tietysti on ja on tärkeää pitää itsensä liikkeessä, mutta jotain hieman raskaampaa aherrustakin se kroppa varmasti kaipaa.

Viime viikon liikuntalupaus

Maanantai lenkkeily 45min
Keskiviikko lenkkeily 45min
Lauantai lenkkeily 45min
Sunnuntai lenkkeily 35min

Kohta alkaa tulemaan myös salitarinaa. Mielenkiinnolla odotan kuinka kamalalta/ihanalta se alussa taas tuntuukaan…

Ps: Elloksella on vielä tänään alennuksessa 40% kalleimmasta tuotteesta, viimeinen voimassaolopäivä 20.03.2017!

Alennuskoodi 355724* ja shoppailemaan pääset täältä*!

Käy tsekkaamassa myös postaukseni Kuntosalien kohtuuttomat kuukausimaksut sekä Mihin katosi liikuntalupaus ja ruokapäiväkirja

Postauksen kuva ilmainen kuvapankki Pixabay

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Lihavan ruokapäiväkirja tekee comebackin!

Comeback lihavalla tyylillä

Saako oksentaa?

Jotenkin ällöttää edes alkaa kirjoittamaan tätä, sillä ruokailut on menneet päin sitä itseään. On taas semmonen tunne ettei tekis mieli syödä viikkoon, turvottaa ja närästää. Jos pikaselailulla katsoo nämä kolme kuvaa jotka blogipostausta kuvittaa, kertovat ne koko viikon ruokavalion yksinkertaisuudessaan.

Ahmintahäiriöinen paastoaa => syödään kerralla jotain rasvaista, suolaista tai makeaa, ja sitten taas ei mitään pitkään aikaan. Mun viime viikon ruokavalioni koostui näistä kolmesta asiasta. Roskaruoasta ja makeasta. Pizzasta tai hampurilaisesta. Karkista ja suklaasta.

Maanantai

Paastoa koko päivä

Tiistai

Paastoa koko päivä

Keskiviikko

Hampurilaisateria
Yksi siideri
300g karkkia
Suklaalevy

(Nämä kaikki 1,5h sisään)

Torstai

Pepperonipizza

Perjantai

Kaksi kotitekoista hot dogia
Kahdeksan suolakeksiä
Vaniljaviineri
Kaksi päärynäsiideriä

(Nämä kyläreissulla)

Lauantai

Pepperonipizza
200g karkkia

Sunnuntai

Pepperonipizza
200g karkkia

Mitäs tähän sitten selittelis?

Ei ole oikeastaan mitään selityksiä. Nyt vain meni näin huonosti enkä erittelemättömistä syistä jaksanut/halunnut ottaa itseäni niskasta kiinni. Toki tiesin koko ajan käytökseni olevan typerää, mutta ei ne nistitkään vaan lopeta piikittämästä ja dokut dokaamasta vaikka usein tajuaa että se on aika elämää tuhoavaa touhua. Sitä vaan menee sumussa ja tekee sen mitä on tottunut tekemään.

Nyt mulla on taas kaikki okei

Viime viikon safkat alkoi niin paljon ällöttää että korjausliikettä on taas tehty ja yritetty palata ruotuun, tai ainakin takaisin paljon parempaan. Kasviksia ja vihanneksia alkaa oikeesti kaipaamaan kun syö viikon vain rasvaa. Se ei tee vain fyysisesti raskasta oloa vaan myös henkisesti musertaa. Ihminen tarvii hyvää ravintoa voidakseen hyvin. Näin se vaan on.

No mutta, pää pystyssä mennään, mitäs tätä häpeämään.

Tsekkaa myös mun aiemmat postaukset Kuntosalien kohtuuttomat kuukausimaksut sekä Mihin katosi liikuntalupaus ja ruokapäiväkirja?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808