Tilasin kevään kauneimmat tennarit

*Sisältää mainoslinkkejä

Kauneimmat tennarit ikinä on juuri maksettu ja nyt vain odottelen postia. Tein tilauksen keskellä yötä hätäpäissäni, kun huomasin ettei omaa kokoani ollut enää montaa jäljellä ja kaikki kengät on 25% alennuksessa Elloksella. Tänään maanantaina muuten viimeistä päivää, joten jos uudet kengät kevääseen ja kesään mietityttää niin nyt kannattaa toimia ja nopeasti!

Mä ostin itselleni kauan himoitsemani turkissandaalit (alunperin olin näiden suhteen kahden vaiheilla, että onko nää ihan mauttomat ja kamalat vaiko ihanat) kun vihdoinkin löysin miellyttävän mallin. Pelkkä turkissandaali sellaisenaan ei ollut mun juttu, mutta koristeiden kanssa aivan ihanat. Nämä samat sandaalit löytyy myös mauven sävyssä. Toiset kengät jotka halusin oli ihanat tennarit metallinhohtoisina tekoturkispörrösomisteilla. Nää on vaan niin ihanat, ja näitäkin löytyy parissa muussa värissä! Molemmat kengät ovat Steve Madden mallistosta ja näistä merkkikengistäkin sai sen 25% alennusta joten oli todella kannattava ostos!

Turkissandaalit täältä / Pörrötennarit täältä

Tennarit ne olla pitää

Korkkarit ei todellakaan oo mun juttu, ei oo ollut koskaan. En muista tarkkaan kuinka monta kertaa olen elämäni aikana käyttänyt korkokenkiä, mutta en varmasti hirveästi valehtele jos sanon, että ihan sormet ja varpaat riittää ne kerrat laskemaan. Mä olen 175cm pitkä joten lisäsenttejä pituuteen en ole koskaan kaivannut ja kiitos mummoni koulutuksen ja pelottelun vaivasenluusta: Korkkari-innostus ei ole koskaan mulle iskenyt.

Mä olen vannoutunut tennarityttö ja onneksi nykyään kaikkia matalapohjaisiakin kenkiä on kauniina. Korokepohjatkin on kyllä kivoja, eli ei mua haittaa vaikka tulee lisää pituutta, mutta erillistä korkoa en halua. Sellaisilla on ihan kamala kävellä!

Elloksella on tällä hetkellä ihan liikaa ihania kenkiä ja myöskin tosi hyviä uusia mallistoja eri designereilta. Elloksen oma mallisto on tosi kiva ja siellä on parit ihanat kengät mitkä olisin halunnut tilata, Karl Lagerfeldillä oli ihania kenkiä ja samoin lähes kaikki Steve Maddenin kengät oli mun mieleen.

Näiden lisäksi Elloksella on uusi kenkämallisto Agnes Cecilia jossa oli monia ihania kenkiä. Ärsyttää, kun olisin halunnut tilata oikeasti noin kymmenen paria, mutta eihän siinä ole mitään järkeä… Vai onko? Kai jotkut omistaa ihan hirveesti kenkiä, mutta joku tolkkuhan tässä on oltava. Yritän olla nyt järkevä rahankäytössä enkä muutenkaan enää halua hamstrata kaikkea loputtomiin.

Nyt on muodissa kaikenlaiset samettiset ja satiiniset tennarit ja lipokkaat missä on rusetteja ja pörröä ja vaikka mitä. Toki ne sitten houkuttaa ulkonäöllään, mutta mä pysyn tiukkana edes jossain asiassa. Kaikkea ei voi saada…

Kaikki kengät 25% alennuksella, myös merkkituotteet! Viimeinen tarjouspäivä TÄNÄÄN MAANANTAINA joten jos alennuksen haluaa hyödyntää niin kaikki naisten kengät pääset tsekkaamaan tästä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Bedroom inspiration

*Sisältää mainoslinkkejä

Look at these! I’m in love! Ihanan inspiroivia ja kauniita petauksia, oikein kutsuvia sellaisia. Tuonne haluaisi hypätä sekaan köllimään suihkunraikkaana hyvä kirja kädessä tai Frendit Netflixistä maratonina katsellen (olen koukuttunut taas siihen sarjaan ja katson vähintään pari jaksoa joka päivä!).

Yhteistyökumppanillani Elloksella on tällä hetkellä 20% alennus vuodevaatteista ja päiväpeitteistä. Suosittelen erityisesti tsekkaamaan ylemmissä kuvissakin näkyvän Premiun Quality -valikoiman! Kaikki kyseisen sarjan pussilakanasetit ovat todella laadukkaita ja ylellisiä, paksua ja pehmeää hotellilaatuista puuvillasatiinia. Mä olen ihan fiksoitunut niihin koska niissä käytetty vintagepesu antaa satiinille ihanan silkkimäisen pinnan. Nuo persikkaiset Conscious Choise -sarjan Tula-pussilakanat ovat myös aika suloiset vaikken yleensä kuviollisista lakanoista pidäkään, niissä on kuitenkin jotain söpöä!

Ihanista uusista pussilakanoista puheenollen… Ingridillä on karvanlähtöaika ja meillä koko koti pöllyää untuvaista chihunkarvaa, oma sänkyni pahimpana. En minä voi ilman niitä pieniä ja poloisia nukkua, ne on niin ihania petikavereita. Ole tässä nyt sitten tyylikäs, muodikas ja mitä vielä!

Muuten, tuollainen alimpien kuvien sänkykatos olisi mun unelma, ainakin aina silloin kun jokin romanttinen sisäinen hörhöni herää. Olisi aika ihana hankinta, rohkea!

Elloksella vuodevaatteet ja päiväpeitteet 20% alennuksessa 12.03.2018 saakka. Shoppailemaan vuodevaatevalikoimaan pääset suoraan tästä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa