Treffaan enemmän vanhempiani kuin miehiä

Treffaan tällä hetkellä enemmän vanhempiani kuin miehiä. Tosin niinhän se on ollut aina, mutta nyt tämä erityisesti korostuu kun ajattelin, että tänä vuonna mulle tulisi enemmän treffejä, vaan kolmiin ovat jääneet kun ei hommat etene. Mun lauantait siis on ja pysyy jatkossakin vanhempieni luona vierailulle pyhitettynä ja villit sinkkuviikonloput kuluu missäpä muuallakaan kun isäpuolen lihapatojen ääressä ja äidin kanssa höpötellen.

Tällä hetkellä olen kurkkuani myöten täynnä Tinderiä, enkä jaksa oikein edes selailla moista sovellusta. On ihan helvetin turhauttavaa nykyään saada edes matchia, se ei ilostuta mua eikä hyödytä vaikka sen saisi vastapuolen Gold -sovelluksen avulla, sillä vastapuoli ei silti vastaa tai juttele sanaakaan. Ihan hullua! Mun ymmärryksen mukaan Tinder Goldin omaavat näkevät etukäteen ihmiset ketkä heistä ovat tykänneet ja pääsevät sen mukaan valikoimaan itselleen seuraa, mutta vaikka tulisi valituksi niin ei puhettakaan että jotain keskusteltaisi. Juttelua ei siis vaan synny vaikka matcheja tulisikin, enkä ymmärrä moista epäsosiaalisuutta. Kai sitä sitten niin moni vaan pelaa huvikseen eikä aikomuskaan ole jutella. Silti, mä en jumalauta tajua.

Viime lauantai oli kiva istuskella ihan vaan rauhassa vanhemmilla ja nauttia hyvästä ruoasta ja viinistä.  Kivaa siellä on aina, ja kieltämättä mun vanhemmat on mulle ykkösasia oman itseni jälkeen elämässä. Niiden kanssa vietetty aika ei ole koskaan turhaa.

Mitä tähän treffielämään tulee niin mä en jaksa tämmöistä jos se alkumetreiltä lähtien on yhtä sekoilua. Mua oikein ärsyttää tästä nyt edes kirjoittaa. Treffaan ihan mielelläni uusia ihmisiä, mutta tällä hetkellä tuo ei oikein ota tuulta purjeisiinsa. Noh, ei mulla toisaalta ole mitään hätääkään ja viihdyn hyvin yksinkin, olisin vain toivonut hieman aktiivisempaa treffielämää kun siihen vihdoinkin rohkenin lähteä.

Tällä hetkellä mulla on muutama match olemassa, mutta en jaksa väkisin vääntää juttua kun mikään maailman temppu ei toimi. Aina välillä matcheja on enemmänkin ja jotain siinä yritetään jutella, mutta ei. Ei vaan lähde lentoon, tai jos lähtee niin miehet tekee oharit todella nopeasti. Itseasiassa, näistä ohareista mulla olisikin muutama hauska (ja asianomaisille itselleen äärimmäisen häpeällinen ja nolo) tarina kerrottavana, anonyymisti toki. Muutama sen luokan törppö on nimittäin ehtinyt tulla jo vastaan, että niitä olen joutunut ihmettelemään ihan tosissani.

Luin jokin aika sitten Ollilan Lauran blogipostauksen Lista heikkojen hetkien varalta jossa hän luetteli varsin humoristisesti miehiä jotka olivat enemmän tai vähemmän virheitä hänen elämänsä aikana. Tuo blogipostaus kannattaa ehdottomasti lukea, se on mielestäni tosi hauska kaikessa karuudessaan. Itselläni ei ole mitään pahaa sanottavaa eksistäni ja heitä arvostan suuresti, jokaista omalla tavallaan, mutta jonkin verran törppöjä Tinderkohtaamisia on tässä tullut todistettua.

Mietinkin, että muutama törppö vielä lisää niin jonkinlaista juttua on varmasti luvassa. Kiinnostaako teitä lukea enemmän Tinderkohtaamisista?

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Mitä vikaa-vikaa-vikaa Tinderissä?

Mikä vika Tinderissä?

Tinderissä vaivaa usein pula hyvistä miehistä tai vaihtoehtoisesti liian runsas tarjonta. Koskaan ei ole tarpeeksi hyvä, joko miehiä ei löydy tai sitten niitä on liikaa. Oi voi, miten voisi valita?

Mulle itselleni keskusteluseuran valinta Tinderissä on kohtalaisen helppoa. Olen alentanut vaatimuksiani reippaasti (niitä silti on) sillä asenteella, että annan mahdollisuuden enkä tuomitse heti parin ei-niin-hyvän kuvan takia saati siksi ettei mies ole vaivautunut kirjoittamaan profiilitekstiä (tämä onkin jo ihan toisen blogipostauksen paikka). Silti, vaikka svaippailen väkeä oikealle ja niitä matchejakin tulee, jäävät keskustelut hyvin lyhyiksi tai pintapuoliksi jos käynnistyvät ollenkaan. Yllättävän monet miehet ovat täysiä tuppisuita tai sitten minun kohdalleni kerääntyy kohtuuttoman paljon näitä matcheja huvikseen keräileviä keiden ei ole tarkoitustaan tehdä mitään muuta kuin selata sovellusta.

Missä on kaikki hyvät miehet? Ei ainakaan Tinderissä?

Täyspäiset miehet hoi, onko teitä olemassa? Varmasti on koska todistetusti mullakin on sellaisia ollut, muttei niitä ainakaan vapailla markkinoilla kuljeskele vapaana. Tai sitten jos on niin niistä on niin kova tappelu etten jaksa lähteä kilpailemaan. Se ei koskaan ole ollut mun juttu taistella miehistä tai miehen suosiosta. Sitä joko kelpaa ja on se ykkönen tai sitten ei ole, minä en jaksa pelailla ja suorittaa satoja riittejä saadakseni jonkun ”vonkaleen pyydystettyä”. En edes pidä kalastamisesta joten miksi kalastelisin yhtään mitään?

Tässä muiden +30 ikäisten sinkkunaisten kanssa keskustellessa ja Tinder-maailmaa kartoittaessa on tullut huomattua, ettei hyviä, keskustelutaitoisia, reippaita, rehellisiä, oma-aloitteisia, aktiivisia, huumorintajuisia ja mukavia miehiä ole liikaa tarjolla. Tietysti ne kaikki hyvät on viety ja he ovat varattuja ja jos hetkeksi vapautuvat niin nopeet syö hitaat ja hitaat ei syö mitään.

Kuormittava kertakäyttökulttuuri

Mä olen jutellut ihan mukavien miesten kanssa Tinderissä, mutta rehellisyyden nimissä on pakko sanoa etteivät ne juttelut kovin pitkälle kanna. Oletan, että tämä kaikki johtuu tietynlaisesta deittailun kertakäyttökulttuurista missä me eletään tällä hetkellä. Miehet takoo kun rauta on kuuma ja koska monelle on opetettu kantapään kautta ettei munia kannata laittaa yhteen vakkaan: On lopputuloksena se että riiataan kymmentä naista samaan aikaan eikä juuri kenenkään kanssa sitten ehkä kehkeydy mitään sen kummempaa kun ei ole aikaa syvällisemmälle keskustelulle.

Pohtiminen jatkuu…

En tietysti voi olla varma, mutta tässä parin vuoden sivustaseuraajana ja nyt itsekin Tinderiin liittyneenä ja sinkkumarkkinoilla aktivoituneena olen tehnyt huomioita jotka vahvistavat näitä luulojani. Yhteen tai edes kahteen ei jakseta keskittyä vaan verkkoja viritellään joka suuntaan. Usein se sitten kopsahtaa omaan nilkkaan kun on höselletty liikaa. Mikään juttu ei kasva tarpeeksi kestäväksi jos koko ajan odotetaan olisiko joku toinen vielä parempi.

Mutta hei, ei tämä mitään miesten syyttelyä ole. Meissä naisissa on varmasti paljon ihana samanlaista käytösmallia ja joku voisi varmaan sanoa minusta samaa. En ole kiinnostunut tarpeeksi tai ollut itse tarpeeksi kiinnostava jotta juttu olisi jatkunut, ja niinpä olen siirtynyt seuraavaan.

Kysymys teille!

Tässä onkin sitten pulma ratkottavaksi: Miten ihmeessä saa keskustelut kantamaan jos jo alun alkaenkin on se kuka niitä 90% kannattelee ja pitää elossa, aloituksista puhumattakaan? Millaisia kokemuksia teillä on asiasta? Pitääkö vain luottaa, että jostain ajan kanssa niitä potentiaalisia, aktiivisia ja keskustelutaitoisia tulla tupsahtaa? Tällä hetkellä olo Tinderissä tuntuu siltä kuin etsisi neulaa heinäsuovasta.

 Kuvat: Ilmainen kuvapankki Unsplash

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa