Kiristävät kasvot, turbohuulet ja mitään ei oo tehty!


Kaikki tietää varmaan ilman nimienkin mainitsemista ne henkilöt keitä mediassa ja juorupalstoilla näkee kohtalaisen usein, ja näky ei useinkaan ole kovin mairitteleva. Löytyy liian kireäksi pingoitettuja kasvoja, luonnottomia botoxilla hoidettuja ilmeettömiä kasvoja, omituisiin paikkoihin ilmestyviä vekkejä, ja eniten tietysti niitä överisuuria huulia.


Ei se mitään, jokainen saa tehdä mitä haluaa ja kauneusihanteita on monia. Arvostan asennetta ”v*ttuako sitä muiden mielipiteillä kun on omatkin”, sillä eihän ulkonäölleen muiden miellyttämisen takia pidä asioita tehdä vaan siksi että itsellä on hyvä olla.  Jokaisen oma elämä ja oma valinta. Toiset tykkää selkeästi feikistä lookista eivätkä tavoittelekaan mitään luonnollista Eloveena-lookkia, ja muovisuus ja täyteaineiden runsas käyttö niin että varmasti kaikki huomaa on heille THE juttu. Annetaan heidän siis tehdä niin ja huulten olla kuin paketti HK:n lenkkimakkaraa (tosin silti ihmettelen ihmisiä jotka ottavat täyteaineita niin paljon että huulitäytteet nousevat nenään asti muodostaen kasvoista ihan oikein turvan)…


Yksi asia mua kuitenkin häiritsee ja siitä olen kirjoitellut ennenkin: Valehtelu. Mä en vaan voi sietää sitä että suoranaisesti valehdellaan toimenpiteistä mitä on tehty eikä vaan jumaliste voida myöntää totuutta vaikka sen sokeakin näkee otsallaan. Katselen joskus aivan uskomattoman turpeita huulia, noin 2-3kertaa omien huulieni kokoisia leipäläpejä, ja nämä ihmiset silmät kirkkaana kertovat ottaneensa huulitäytteitä kokonaiset kaksi kertaa. What? Give me a break! Jos kertoja todella on niin vähän, on ainetta ollut pakko laittaa millitolkulla kerralla!


Mä olen kertonut näistä esteettisen kauneuskirurgian pientoimenpiteistä rehellisesti blogissanikin, ja itselläni on nyt täytetty huulia viisi (5) kertaa. Viisi, ja kaikki 1,5 vuoden sisään eli käytännössä todella paljon, ja jokaisella kerralla on piikitetty se 1ml. Neljällä kerralla minulle on laitettu volumea, yhden kerran filleriä (ohuempaa ainetta joka ei turvota niin paljoa) koska edellisestä kerrasta oli niin lyhyt aika. Itselleni tehdyt täyteainehoidot menevät näin:

Elokuu 2014 Pluryal 1ml
Huhtikuu 2015 Revanesse Ultra 1ml
Heinäkuu 2015 Stylage L 1ml
Syyskuu 2015 Princess Filler 1ml (ohuempi aine)
Joulukuu 2015 KCFill 1ml


Toki täyteaineiden säilyminen ja poistuminen elimistöstä on yksilöllistä ja toisilla pysyy kauemmin kuin toisilla, mutta jonkinlainen tolkku olisi hyvä pitää niissä puheissa. Vaikkakin täyteaine säilyisi kauan tai jopa koteloituisi ja rustottuisi huuliin eikä liukenisi pois, eivät huulet silti turpoa miksikään älyttömiksi sen jälkeen ja jatka vain kasvamistaan entisestään. En vaan millään todellakaan usko että huulet jotka näyttävät mielettömiltä turboilta, ylähuuli on pahimmilla jopa nenään asti täynnä täyteainetta, huulipielet kuin makkarat ja kasvot lähinnä turvan malliset, huulien pinnan ollessa pahimmillaan kuin perunapeltoa, olisi huulia täytetty sen yhden tai kaksi kertaa.


Jostain syystä tämä aihe aiheuttaa mussa selkeää ärtymystä ja huomaan jankkaavani siitä useasti, mutta en vaan siedä sitä että valehdellaan silmät ja suut ja korvat täyteen. Mikä siinä on niin hirveää ettei voi myöntää totuutta? Minä kehtaan ainakin. Viidesti on täytetty ja sillä sipuli.


Aiemmin olen ottanut huulien muotoilua ja täyteainehoitoja The Lookilla, ja kerran otin siellä myös kulmakarvojen kohotuksen botoxilla mikä oli tosi hyvä juttu. Yhdesti mulla on käynyt sairaanhoitaja kotikäynnillä pistämässä huulitäytettä, ja nyt olen joulukuussa käynyt kahdesti City-Klinikalla. Helsingin keskustassa Citykäytävällä Stockmannia vastapäätä sijaitseva City-Klinikka on kyllä tosi ihana paikka, laadukas, tyylikäs, siisti, hyvin ammattitaitoisen oloiset lääkärit, hoitajat ja kirurgi. City-Klinikalla oli myös joulukuussa ihan mielettömiä joulukalenteritarjouksia, ja sainkin huulten täyteainehoidon 179e ja kulmakarvojen kohotuksen botoxilla hintaan 120e! Varmasti aion asioida siellä jatkossakin, sain sieltä oikein VIP-kortin! ;)


HUOM! MAINOS!

Ellokselta 15 % lisäalennusta jo alennetuista tuotteista. Koskee myös merkkituotteita!

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Tilauksen tulee olla yli 20 euroa. Alennus koskee vaatteita, kenkiä, asusteita , kodin tekstiilejä , valaistusta , tapetteja ja mattoja. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 17.1.2016 asti.

Tarjousnro: 335408
Naisten kaikki alennustuotteet pystyt tsekkaamaan TÄSTÄ!

*) Postaus sisältää affiliatelinkkejä

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Miksi kauneusleikkauksista ja huulten täytöstä pitää valehdella?

Aina toisinaan täällä blogeissa nousee esille erilaiset kauneusleikkaukset ja kauneuskirurgian pienoperaatiot. Minäkin kirjoittelin jokusen sanan omista operaatioistani muutama päivä taaksepäin postauksessani ”Rumaa persoonallisuutta ei pelasta kauneuskirurgiakaan”.

Osa bloggaajista on kertonut avoimesti mitä heille on tehty, osa tekee jonkun ”kohupaljastuksen” jossain vaiheessa, osa yrittää piilotella eikä halua asiasta puhua, ja osa sitten valehtelee silmät, korvat ja suut täyteen vaikka nämä operaatiot voi käytännössä nähdä sokeakin otsallaan. Jostain syystä aihe on ihan hirveä tabu ja ei tietysti ihmekään, sillä jostain syystä erilaiset toimenpiteet ja ulkonäön parantelu koetaan muiden ihmisten toimesta vääräksi/pinnalliseksi/itsetunto-ongelmaisen ihmisen asiaksi, ja siinä helposti haukutaan bimboksi, tyhjäpääksi ja ties miksikä arvottomaksi ihmiseksi ja kivitetään oikein olan takaa.

Mä oon kuitenkin itse sitä mieltä että niin kauan kun ihmiset eivät rehellisesti kerro totuutta, niin kauan nämä asiat pysyvät myös sellaisina vaikeina asioina joista puhuminen on haastavaa. Niistä pitäisi puhua mun mielestä avoimemmin, enkä kelpuuta nyt selitykseksi sitä ettei se kuulu muille ja se on jokaisen oma asia. Niin onkin, mutta se kyllä näkyy ja siitä valehtelu suoraan päin naamaa on minusta hyvin kyseenalaista käytöstä.

Tällä en suinkaan tarkoita sitä että ihmisten pitäisi joutua jatkuvasti ruotimaan omia ulkonäön korjailujaan ja perustelemaan ties kelle randomille syitä siihen miksi mitäkin on tehnyt ja avaamaan koko elämänhistoriaa, mutta muhun ei vain uppoa kaikki läpinäkyvät valheet ja niiden selostaminen muille on musta typerää harhaanjohtamista.

Mä kävin pari päivää sitten ottamassa lisää huulitäytettä. Tämä oli neljäs kertani, ja aiemmat ovat elokuus 2014, huhtikuu 2015, ja heinäkuu 2015. Jokaisella kerralla minulle on laitettu 1ml hyaluronihappoa, volyymiä antavia täytteitä. Ensimmäinen aine oli Pluryal, sitten Revanesse Ultra ja kolmannella kerralla Stylage L. Nyt lokakuisella kerralla kun viime pistoksista on niin lyhyt aika ja minua on käytännössä jo kahdesti piikitetty puoleen vuoteen, oli aineena Princess Filler joka on miedompaa ainetta eikä tuo niinkään volyymiä vaan on enemmänkin perinteinen täyteaine. Kyseinen aine valittiin siksi etteivät huuleni pullahda övereiksi, kaikki kunnia jääköön Johanna Tukiaiselle ja ihanalle Hottikset-sarjan Juha Immoselle. Se miksi aineet ja määrät mainitsen on se, etten usko että kukaan on oikeasti niin tollo ettei muka tiedä mitä laitettiin ja kuinka paljon, tai jos näin on niin ihme puoskarit niitä pistelee. Se selittely ”en muista mitä ja kuinka paljon” on mielestäni aikamoista shaibaa, sillä en mäkään ole omiani unohtanut.

Huuliani siis täyteltiin vähän sieltä sun täältä, tasoiteltiin symmetrisyyttä, nostettiin reunoja hieman takaisin ja alahuulen keskiosa joka on minulla luonnostaan kuopallaan sai lisää täytettä ja tasoitusta. Nyt koen että huulet on tosi hyvät ja juuri sellaiset kuin haluaisinkin, lähes täydelliset.

Huulet ennen viimeisintä huulten muotoilua

Huulet seuraavana päivänä muotoilusta jolloin vielä löytyy hieman ylimääräistä turvotusta

Ihan ensimmäisestä tekemästäni huulten muotoilusta olen myös tehnyt blogipostauksen jonka voit halutessasi lukea TÄSTÄ. Kyseisessä blogipostauksessa on kuvat myös alkuperäisistä huulistani, joten siitä voi hyvin tsekata miten ollaan tähän pisteeseen päästy, oikeastaan jo ekalla kerralla mutta tätähän täytyy ylläpitää, muutos ei ole pysyvä. Viime vuoden elokuussa kävin nostamassa botoxilla myös kulmakarvojani joka oli tosi hyvä juttu, siihen pitäisi mennä uudestaan. Tuloksen voit katsoa TÄSTÄ.

Mä väitän että jos mä en näistä kertoisi, juuri kukaan ei sitä tuolla kadulla ainakaan huomaisi sillä tulos on luonnollinen siitäkin huolimatta että pistoksia on tänä vuonna ollut jo kolme. Tiedän kyllä pari tyyppiä jotka on huutaneet huulikuvalleni ”HYI HELVETTI!” mutta vasta kun ovat saaneet tietää niitä täyttäneeni. Aiemmin ei ollut mitään vikaa, jännä.

Väitän ettei tämän näköisiä huulia kukaan kauhistele sporassakaan että onpas paljon täytetty ja ihan kauhean rumat…

Anyway, tehköön kukin mitä haluaa ja olkoon kertomatta tai kertokoon. Mä en vaan ymmärrä miksi ylläpidetään jatkuvasti sitä ”I woke up like this” -illuusiota eikä voida myöntää että kaikki ei ole ihan hyvästä geeniperimästä tai että ikä on jo alkanut painaa ja on turvautunut pieneen fiksailuun. Mulle aihe ei ainakaan ole tabu ja toivoisin ettei muillekaan.

Mitä mieltä te ootte näistä kaikista kauneusjutuista, ja siitä että onko ne tabuja vai ei? Mitään mielipidettä lukijoilla?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa