Uusi luottotuote joka loi mulle ihanan ihon

*Sisältää mainoslinkkejä


Luottotuote jolle menetin mun sielun

Tämä on juuri se syy miksi kannattaa seurata muiden touhuja ja kuunnella joskus jotain vinkkejä, ja kokeilla niitä ennakkoluulottomasti. Tässä myös kiteytyy todella hyvin se mitä mä saan tilaamalla Bette Boxia* = pääsen kokeilemaan niitä tuotteita mitä en muuten ehkä kokeilisi ja ostaisi, ja aina välillä sieltä bongaa todellisia suosikkeja mistä muodostuu ihan parhaita luottotuotteita. Tämän tiistain meikki on tehty 80% Bette Boxin kautta tutuiksi tulleilla tuotteilla, ja tällä hetkellä oon ihan lovena.

Rewind

Kelataanpa siis hetki taaksepäin. Bette Boxissa maaliskuu oli ns. bloggaajien kuukausi, ja boksin teema oli bloggaajabox, ideana viiden eri bloggaajan suosikit. FitFashionin bloggaaja Ida Jemina oli rohkeasti valinnut boksiin oman suosikkinsa, joka normaalista poiketen on alunperin eri tarkoitukseen suunniteltu miesten tuote. Mä olin kyllä tästä valloittavasta trendistä tietoinen, mutta jotenkin en vain ollut innostunut sitä kokeilemaan. Bette Boxin bloggaajabox kuitenkin toi mulle Nivean After Shave Balmin*, ja nyt mulla oli mahdollisuus sitä testata.

Nyt mulla on uusi luottotuote!

Olen nyt käyttänyt tätä Nivean partabalsamia* primerina viitenä päivänä peräkkäin, ja voin jo tällä kokeilulla sanoa että tämä on ehdottomasti yksi parhaista tuotteista mitä olen meikin pohjustukseen käyttänyt. Siis ihan mahtava! Mun oma ihotyyppini on rasvaisuuteen taipuva iho laajentuneilla ihohuokosilla, ja tämän partabalsamin avulla meikkini pysyy kyllä normaalia paremmin paikoillaan ja mattaisena. Partabalsamin ensituoksua ei myöskään kannata pelästyä vaikka se miehinen onkin, se nimittäin haihtuu kyllä kasvoilta kuivuttuaan. Tosi hyvä tuote, tykkään ihan mielettömästi!

Kiitos siis Ida Jeminan että tämä tuote päätyi Bette Boxiin! Ihan huippujuttu että taas löysin jotain todella hyvää, ja toistaiseksi on kalliit primerit sivussa odottamassa taas vuoroaan kun nyt mä lotraan joka päivä tuota Nivean partabalsamia :D

Tämän päivän meikkituotteet

Tiistain kunniaksi räpsäisin muutaman kuvan ja tein kohtalaisen nuden päivämeikin, tosin liimasin päälle irtoripset jotka tuovat normaalia enemmän näyttävyyttä. Laitan alle kuvina tuotteet joilla perusmeikkini on tehty, ja nämä ovat tällä hetkellä tällaiseen normaaliin arkimeikkiin mun ehdottomia suosikkeja.

Nivean partabalsami on nyt jatkuvasti käytössä ja ainakin mun rasvaiselle sekaiholle se sopii loistavasti. Mun meikki pysyy priimakunnossa lähes kaikkialta (pl. nenä joka on aina se murheenkryyni, mutta siihen mulla onkin toiset kikat joista kerron enemmän toisessa postauksessa). On tosi ihana tunne kun meikki tuntuu koko päivän freesiltä ja iho on ihanan pehmeä ja mattainen. Jotenkin tuntuu että tää pitää meikkivoiteenkin tosi hyvin paikoillaan eikä ole yhtään tahmainen tai rasvainen iho.

Lumenen Matte Hydration kasvovoide täältä* / Primerina Nivea Men After Shave Balm täältä* / Meikin kiinnitykseen Urban Decay De-Slick vastaava tuote täältä*

Vaikkakin mulla on rasvainen sekaiho se kaipaa kosteutusta, ja tuo Lumenen geelimäinen mattakosteusvoide on hyvä startti ennen meikkaamisen aloittamista. Partabalsami menee primerina, ja kiinnityssuihke tulee valmiin meikin päälle kiinnittämään ja pitämään kaiken paikoillaan. Mulle tosi hyvin toimivia tuotteita.

Lumenen CC-voide täältä* / Peitevoiteena silmien alle ja highlight kohtiin Loreal peitevoide täältä* / IsaDoran täysin väritön mattapinnan antava kakkupuuteri täältä* / Luomiin silmämeikin pohjustamiseksi IsaDoran Eye Primer täältä*

Vaikkakin ajattelin että tuo uusimmasta Bette Boxista saamani Fair-sävy on liian tumma iholleni, ei se oikeastaan ollut. Okei, voisi olla ehkä asteen vaaleampi mutta ei paha sävy laisinkaan, ja ainakin antaa kivan pohjan mun epätasaisen väriselle iholle. Lorealin peitevoidetta käytän silmien alle sekä otsaan, nenänvarteen ja hieman leukaan. Mulla on kaikista vaalein sävy, ja vieläkin vaaleampi voisi olla, mutta itselläni on vaikeuksia löytää tarpeeksi vaaleaa peitevoidetta. IsaDoran mattapinnan jättävä kakkupuuteri on tosi hyvä ostos, sillä se ei muuta meikkipohjan väriä ja hapetu mun iholla oranssiseksi. Primeri luomille on myös hyvä pitämään luomivärit paikoillaan.

Lumenen Nordic Noir ripsiväri vastaava täältä* / ABH dipbrow pomade vastaava tuote täältä* / Lumenen Mystic eyeliner täältä* / IsaDoran Inliner Kajal täältä*

Ripsivärillä ei ole mulle ihan hirveästi merkitystä koska mä käytän suurimmaksi osaksi ajasta tekoripsiä. Lumenen ripsarit olen kuitenkin todennut ihan hyviksi, ja oikeastaan kaikki mitä on tulleet Bette Boxin kautta on olleet ihan ok. Kulmat mä teen nykyään aina jollain browpomade-tuotteella, ja vaikkakin mulla on hieman hinnakas Anastasia Beverly Hillsin tuote, löytyy monia hyviä vastaavia markkinoilta. Silmänrajaukseen käytän aina märkää eyelineria jolla saan mahdollisimman tarkan rajauksen, ja nykyään olen Bette Boxista inliner kajalin saatuani innostunut lisäämään aina vaaleaa väriä silmän alaluomen vesirajaan, avartaa kummasti katsetta!

Smashbox contourpaletti vastaava täältä* / Lumene nestemäinen highlighter täältä* / Nudie paletti vastaava täältä* / Bette Boxista saadut tuotteet Manna Kadar huulikiilto täältä* / Manna Kadar poskipuna ja highlighter/bronzer vastaavat täältä* ja täältä*

Contourikitti mulla alkaa olla aika lopussa, tällä hetkellä käytössä on ollut lentokoneesta ostettu Smashboxin paletti. Pannut vetelevät ihan viimeisiään, joten seuraavaksi otan käyttöön varmasti Nyxin cream ja powder pohjaiset tuotteet joita aion vuorotella. Lumenen nestemäinen highlighter on yksi parhaista tuotteista ikinä mitä oon käyttänyt, ja sekin on Bette Boxin tuotoksia. Myös kaikki Manna Kadarin tuotteet aina huulikiillosta poskipunaan ja duo-bronzer/highlighteriin on boksista tutuiksi tulleita ja nykyisin mun ylimpiä suosikkeja. Luomiväreissä en ole vielä löytänyt mitään ultimate-ihanuutta, joten mulle käy oikeastaan mikä vaan nudepaletti.

Tällaisilla meikeillä siis tänään!

Huhtikuun boksissa tulee olemaan viisi täysikokoista tuotetta, vielä ehdit tilaamaan!

Seuraava boksi tulee ensi kuun alkuvaiheessa, ja vielä on muutama päivä aika tilata boksi ennen kuin ne loppuvat. Boksissa tulee olemaan tällä kertaa poikkeuksellisesti viisi täysikokoista tuotetta, joten innolla odotan! Bette Boxin* kuukausihinta on 16,90e, mutta mikäli et ole tilannut boksia aiemmin saat ensimmäisestä boksistasi kolme euroa alennusta koodilla BOX417, jolloin boksin hinnaksi jää vain 13,90e.

Boksin pääset tilaamaan suoraan tästä*!

Käy tsekkaamassa myös aiheeseen liittyvät postaukset Persoonallinen tuoksu joka huumaa sekä Mustapäät, laajentuneet ihohuokoset, rasvainen sekaiho

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Ida Jemina tiputti pommin – Bloggaajabox

*Sis. kaupallisia linkkejä

Ida Jemina tiputti pommin – BOOM!

Maaliskuun bloggaajabox oli aikamoinen yllätys, ja yllätysmomentin meille tarjosi FitFashionin oma bloggaaja Ida Jemina. Bette Boxilta ilmestyi siis maaliskuussa bloggaajien kokoama boksi johon oli kerätty viiden eri suositun bloggaajan jokin lempituote, ja Ida Jeminan tuote varasti shown varmasti aika suvereenisti.

Bloggaajaboxin puhutuin tuote

Bloggaajaboxin ehdottomasti mielenkiintoisin mutta samalla myös mielipiteitä rajusti kahtia jakava tuote oli Ida Jeminan suosikki, Nivea Men – After shave balm.

Tätä tuotetta ei suinkaan ollut tarkoitus lahjoittaa miespuoliselle henkilölle, vaan tämä tuote oli tarkoitettu nimenomaan naisille, vaikkakin alunperin se onkin miesten kosmetiikkaa. Ida Jemina etukäteen jo vinkkasikin ettei kyseessä ole perinteinen naisten kosmetiikkatuote, mutta kieltämättä yllätyin. En olisi uskonut että Bette Boxilla on pokkaa tämä tuote tarjota, ja etenkin täysikokoisena.

Nivea Men After Shave Balm

Monet vloggaajat ja bloggaajat ympäri maailman ovat tätä tuotetta hehkuttaneet, sillä se on oivallinen tuote primerina koska se vähentää ihon punoitusta ja tekee ihosta mattapintaisen. Tämän tarkoitus on vähentää kiiltoa ja rasvoittumista ja antaa hyvä pohja meikille.

Mä olin kyllä kuullut tästä villityksestä mutta oma tuotteeni oli jäänyt ostamatta. Mun mielestä oli tosi rohkea veto laittaa tämä boksiin enkä valita ollenkaan – tämä on juuri se tarkoitus miksi boksia tilaan => kokeilla uutta ja löytää uusia suosikkeja! Mä olen erittäin tyytyväinen valintaan ja odotan innolla tulevia käyttökokemuksia.


Biozell Color Mask sävyttävä tyvispray

Sain tuotteen sävyssä dark brown joka on oikein passeli mustalle tukalleni. Olen käyttänyt hiuksiini sekä tätä tummanruskeaa että saman tuotteen pikimustaa sävyä, ja pidän molemmista. Itseasiassa olen hehkuttanut tätä tuotetta jo aiemmin blogissani joten olin erittäin tyytyväinen tähän, jee.

Lisää juttua tuotteesta voit tsekata mun aiemmasta blogipostauksesta tammikuulta – Paistaako päälaki? Tyvikasvu piiloon ja hiukset tuuheiksi!

Madara – Exfoliating Oil-to-Milk Scrub

Tää on tosi ihana, tykkään, rakastan! Mä oon ihan intopiukeeni kaikista kuorivista tuotteista, ja rasvaisen sekaihon omistajana joudun kuorimaan ihoani useasti viikossa. Bette Boxilla on nyt ollut Madaraa useammassa boksissa ja se on tosi kiva, sillä mulle kyseinen merkki on ollut ihan ventovieras ja nyt päässyt tätä kautta tutustumaan.

Madaran tuotteet kokonaisuudessaan on kyllä saaneet mut vaikuttumaan, ihan yksi uusia suosikkejani!

Lumene CC -voide

Lumenen Color Correcting voide on uusiutunut, sävyt laitettu uusiksi ja pakkauskin taitaa olla muuttunut jonkin verran. Mun kauneusprofiilissa ihoni väriksi on valittu erittäin/hyvin vaalea (en muista kumpi sanamuoto siellä on käytössä), ja hieman yllätyin kun sävynä on fair, joka on vasta kolmanneksi vaalein sävy sarjasta.

Testasin kuitenkin voidetta kämmenselälle eikä se oikeastaan ollut liian tumma, tai jos oli niin vain inasen. Viimeistään toukokuussa kun aurinko alkaa taas paistamaan on tälle voiteelle käyttöä ja sointuu ihooni varmaan oikein hyvin. Jään odottamaan ilolla.

Batiste XXL Volume Spray

Ensin katsoin että häh, kuivashampoota lisää, mutta ei! Tämähän onkin tuuheuttava tyvispray, onneksi huomasin! Tällaisille on aina käyttöä ja just passeli koko käsimatkatavaroihin esim. tulevalle Lontoon matkalleni.

Menee ehdottomasti käyttöön!

Kokonaisarvio boksista

Tällä kertaa boksi oli sarjaa oikein kiva, ei riemunkiljahduksia mutta ei pettymyksiäkään, vaan juuri sitä millaisia uusia tuotteita ja kokeiluja kaipaankin. Boksin sisällöstä kolme tuotetta ovat minulle täysin uusia tuttavuuksia, Lumenen CC-voidetta olen tainnut joskus käyttää, ja Biozell tyvispray on yksi suosikkejani, joten ei paha. Kaikille varmaan tulee käyttöä ja odotan innolla kuinka tämä Ida Jeminan miestentuote pärjää mun kokeilussa. Siitä raportointia varmasti lisää myöhemmässä vaiheessa!

Huhtikuun boksissa tulee olemaan viisi täysikokoista tuotetta – Nyt kannattaa tilata!

Vielä on hetki aikaa pistää Bette Box kokeiluun niin että ehtii saada vielä huhtikuun boksin itselleen, ja se jos mikä kannattaa sillä tulossa on jonkinlainen täysikokoisten tuotteiden tykitys!

Bette Box HUHTIKUU alennuskoodi

Bette Boxin* kuukausihinta on 16,90e, mutta mikäli et ole tilannut boksia aiemmin saat ensimmäisestä boksistasi kolme euroa alennusta koodilla BOX417, jolloin boksin hinnaksi jää vain 13,90e.

Boksin pääset tilaamaan suoraan tästä*!

Käy tsekkaamassa aiempia aiheeseen liittyviä postauksiani Luonnollista vegaanikosmetiikkaa Bette Boxilta ja Bette Box helmikuu sai hymyn korviin

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808