Kultalusikka poikittain…

*Sisältää mainoslinkkejä

Hotelli Clarion

Raskas arki ja siitä selviytyminen

Todellisuudessa kultalusikka on ehkä poikittain mun p… mutta mä en vaan itse aina huomaa sitä. Oikeesti mä joskus ihmettelen miten täällä pysyy järki päässä jengillä? Tuttavistani esim. Umpulla, Jonnalla, Katrilla ja monella muulla bloggaajalla ketkä painaa viikottain mun mittapuulla niska limassa vaikka minkälaista duunia on ihan mielettömästi hommaa joka ikiselle päivälle. Ei ole heillä ihan yhtä leppoisaa elämää kuin minulla lapsettomana ja sinkkuna bloggaajana. Oikeastihan se kultalusikka taitaa olla aika syvällä jossakin, ehkä siihen on vaan tottunut tai sitten kaikki on kovin suhteellista?


Miten te teette sen?

Tuo muiden arki on mulle kovaa aherrusta. Eikä se ole vain tuo perhe ja parisuhde, sillä Minnakin täällä kotona usein touhuaa ihan tolkuttomasti muhun verrattuna, mutta nyt kun hän on Tansaniassa sukulaistensa luona ei se jatkuva suorittaminen ja tekeminen pomppaa kotioloissa niin paljon mun silmille. Joskus me naureskeltiinkin sitä, että mä suorastaan hengästyn pelkästään Minnan arjen seuraamisesta. Väsyn toisinaan jo muiden aktiivisuudesta arjessa.

Skumppaa, goodie bageja ja upeita tarjoiluja A-lehtien Influencer Nightissa

”Rasittava arkeni” on jollekin toiselle se kultalusikka

Mun viime viikon ohjelmassa oli pakollisia menoja ja tekemistä jokaisella päivälle ja se on ihan poikkeuksellista. A-lehtien kuvaukset maanantaina ja vanhemmillani kyläily heidän puolentoista kuukauden ulkomaanmatkan jälkeen, tiistaina A-lehtien Influencer Night hotelli Clarionissa, keskiviikkona Oral Hammaslääkäreiden ja Pr-toimisto Kaiku Helsingin järjestämä info ja testitilaisuus hotelli Kämpissä, torstaina paluu liikunnan pariin rapakuntoisena, perjantaina vaalennusprosessin tiimoilta kampaaja ja sen jälkeen syömään mun porukoille, lauantaina Helsingin Ravintolat -ryhmän maisteluillallinen syyrialaisessa ravintolassa ja sunnuntaina FB-kirppikselle tavaroiden kuvaamista.

Tää kaikki veti mut ihan piippuun ja tuntuu, että mun kalenteri repeili liitoksistaan. Mun mittapuulla viime viikko oli siis ihan mieletön. Mä oon edelleen jotenkin ihan väsynyt kaikesta, vaikken varmasti ole monen muun viikottaisiin puuhiin verrattuna tehnyt juuri mitään. Itselläni kuitenkin on sen tyyppinen elämänvaihe ja fiilis, etten millään jaksaisi esim. aamuherätyksiä ja 40h tai enemmänkin normitöitä viikossa, siihen päälle blogi, harrastukset, parisuhteen laatuaika ja lapset ja lemmikit. Onneksi mulla ei olekaan muita velvotteita kuin blogiin liittyvät työt sekä koirien hoito, kaikki muu on vapaaehtoista.

Huh huh…

Niinpä mä sitten olenkin räpiköinyt viime viikon jotenkuten läpi ja selvinnyt siitä voittajana. Mulle tää on ollut iso juttu koska mun luonne, jaksaminen, elämäntilanne ym. kaikki mitä nyt voikaan olla sotii sitä vastaan, että mun pitäisi suorittaa niin kamalasti. Mulle on todella iso erävoitto jo se, että mulla on koirat keiden kanssa käyn ulkona päivittäin, kirjoitan blogia ja hoidan siihen liittyviä taustatöitä, koulutuksia, infotilaisuuksia ja pr-hommia, sekä olen lisännyt nyt liikunnan takaisin viikottaiseen ohjelmaani.

Se, että mulla olisi vielä tässä erittäin aktiivinen treeniviikko, perinteiset päivätyöt, kasa lapsia, kotitaloushommia ja huusholli hoidettavana, mies ja sen tarpeet huomioitavana and the list goes on… Mun pää räjähtäisi. Nostan hattua kaikille ketkä pystyy handlaamaan tuollaisen arjen ja pysymään järjissään, ootte kyllä ihan mahtavia. Minusta ei todellakaan olisi tuollaiseen elämään, ei hitto vie sitten mitenkään.

Tää aamupala on kaikessa yksinkertaisuudessaan täys kymppi <3

Raskasta kun on kultalusikka poikittain p…

Mun tarkoitus ei suinkaan ole tässä valittaa kuinka hirveän ”rankkaa” tämä mun elämä on kun joudun käymään eri tapahtumissa ja istumaan liian aikaisin aamulla (herranen aika jo klo 08.30) Kämpissä aamupalalla. Hopeahaarukkakin painaa liikaa ja rasittaa mun rannetta posliinilautaselta viipaloituja hedelmiä napsiessa…

Mä tässä lähinnä vaan totean taas sen kuinka erilaisia ihmiset on, mitä ne jaksaa ja mitä ne haluaa on täysin eri asioita. Elämässä voi tehdä aika paljon kaikenlaista ja se mikä on toiselle ihan piece of cake on toiselle kuin vuorenvalloitusta. Ja hei, se on ihan ookoo. Musta on vaan mielenkiintoista pysähtyä miettimään tätä eroavaisuutta, koska ihan varmasti jos mun viikkorutiinit vaihdettaisi vaikka Umpulle niin se kokisi olevansa lomalla sairaalassa, ja jos sama tehtäisi toisinpäin niin mulla olisi burnout ekan kolmen päivän jälkeen. Niin me vaan ollaan jokainen omanlaisia.

Kämppi ois kiva kämppä

Tuolla Kämpissä mä muuten kävin Oral hammaslääkäriaseman lääketieteellisen johtajan esitelmää kuulemassa kun hän kertoi heillä olevasta Periosafe-testistä. Meitä oli muutama bloggaaja paikalla ja saatiin sitten itsekin testata onko meillä tällainen ienkudossairauden riski olemassa. Yhdellä viivalla olisi ollut täysin turvassa, mutta mulla näkyy toista viivaa ihan haaleana kun oikein tihrustaa. Niin se on yli puolilla testattavista, se on siis todella normaalia. Nyt vaan jatkossa täytyy entistä tarkemmin alkaa harjaamaan hampaiden välejä ja hankkia semmoiset erilliset hammasväliharjat. Mä en halua missään nimessä, että mulle tulisi joskus jotain ienten vetäymää. Hui. Hampaista kannattaa pitää siis todella hyvää huolta!

Let’s herkutellaan!

Mamman… eiku siis isäpuolen lihapatojen äärellä

Perjantaina pääsinkin sitten istumaan valmiiden herkkujen ääreen ja kävin istumassa iltaa vanhemmillani. Se jos mikä tuntui rentoutumiselta tämän kaiken muun häsäämisen ja säädön keskellä ja huomasi hyvin, että mä olin ihan sikaväsynyt viikosta. Ruoan jälkeen alkoi silmä lupata sohvalla retkottaessa ja mun porukat huomautti useamman kerran mun melkein alkaneen kuorsata, haha.

Se olikin pakko sitten normaalia aikaisemmin lähteä kotiin jo ennen iltayhdeksää ja loppujen lopuksi vetäsin sellaiset kevyet 10 tunnin yöunet. Olin jotenkin ihan raatona.

Ravintola Nuur

Lauantaina ainoana pakollisena ohjelmana olikin sitten Helsingin ravintolat -ryhmän järjestämä maisteluillallinen Helsingin Kontulassa sijaitsevassa syyrialaisessa ravintola Nuurissa. Oli muuten hyvää ja tosi erilaista ruokaa mitä mä yleensä syön. Kuulun myöskin niihin kummajaisiin jotka eivät ole elämänsä aikana kovin montaa kertaa syöneet kebabia ja falafeleistakin mulla on tasan yksi testikerta taustalla.

Oli mielenkiintoista testata syyrialaista perinteistä ruokajuomaa nimeltä Ayran ja nautiskella erilaisista annoksista mukavassa seurassa. Tuo rafla kannattaa mennä testaamaan vaikkei muuten idässä päin liikkuisikaan, sillä se on suoraan noin 100m metron ovilta keskellä Kontulan ostaria, helppo paikka siis käydä vähän kauempaakin. Ja yksi erikoiskehu täytyy antaa paikalle: Siellä ei soinut mikään Radio Rock taustalla vaan aito syyrialainen musiikki, toi tosi paljon tunnelmaa!

Nyt vaikka mä oon vieläkin ihan tuusannuuskana viime viikosta, on taas yhtäkkiä maanantai ja uusi viikko alussa… Huh huh, ei kun hommiin!

Btw, jos Cyber Monday ja säästäminen kiinnostaa niin tänään on viimeinen mahdollisuus saada seuraavat tarjoukset:

Kaikki Offerillan diilit -15% kun tilauksen arvo on min. 40e. Etu tulee siis ihan kaikesta mitä heillä on valikoimissa, joten nyt kannattaa hankkia itselleen tai joululahjaksi kauneushoidot, hieronnat, ravintola-illalliset ym, u name it! Offerillan tarjoukseen pääset suoraan tästä klikkaamalla ja alennuksen voit hyödyntää syöttämällä koodin CYBER ostoskoriin.

Bette Box -20% normaalihinnasta. Tarjouksen voit hyödyntää itsellesi tai lahjatilauksena! Tilauksen pääset tekemään suoraan tästä klikkaamalla ja alennuksen voit hyödyntää syöttämällä koodin blackweekend ostosvaiheessa.

HUOM! Alennukset voimassa VAIN TÄNÄÄN 27.11.2017!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vaikeus päästää irti

Vaikeus päästää irti

Hyvistä muistoista, kauniista hetkistä, haaveista ja unelmista. Irtiotosta arjesta, rennosta olosta, matkustelusta, arjen paosta. Paikoista ja ihmisistä.

Haluan roikkua niissä tiukasti kiinni

Pitää kiinni viimeisillä voimilla, kieltäytyä näkemästä totuutta. Olla sopeutumatta ja mukautumatta. Sulkea silmänsä muutokselta.

Mieleni on jossain muualla

Helteessä, lämpimissä tuulissa, auringossa. Hiekassa ja meren aalloilla. Kimmeltävillä pärskeillä, hennoilla pilviharsoilla. Hikipisaroina hiusrajassa, raikkaina hedelminä huulilla. Rooman katupölyn tuoksussa.

Ihana Italia

Nähdään taas, en aio unohtaa sinua koskaan!

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808