MAHTAVA ALENNUSKOODI BETTE BOX TILAUKSEEN!

*Sisältää mainoslinkkejä

Mahtava Bette Box alennus!

Näin joulun kunniaksi mulla on teille ihan mahtava alennuskoodi tammikuun Bette Box -tilaukseen ja alennuskoodi toimii 24.12 asti! Nyt jos koskaan kannattaa siis laittaa oma Bette Box tilaukseen tai tilata boksi joululahjaksi, sillä tammikuun boksin saa reilusti alennettuun hintaan 13.90e! Alennus on siis viisi euroa normaalista 18.90e hintaisesta boksista, joten jos ei itselleen niin vähintäänkin pukinkonttiin kannattaa Bette Box hankkia.

Itse perinteiseen tapaani ostan Bette Box tilauksen äidilleni yhtenä joululahjana ja mikäs sen parempi kuin saada se alennuksella! Itsehän olen Bette Boxia tilannut pitkään ja kuukausittain kirjoitankin aina arvion uudesta boksista blogiini. Välillä sitten tilailen 1-3kk tai 6kk pätkiä Bette Boxia lahjaksi ja se on kyllä ollut joka kerta ihan huima menestys. Munkin 65-vuotias äiti nauttii todella paljon aina tästä boksista jos sen hänelle satun tilaamaan, joten meillä se on ollut ihan hitti!

Mä en tiedä tuleeko nämä mun hehkutukset jo korvista ulos, mutta tää nyt vaan on ihan oikeasti mun mielestä yksi paras sijoitus johon rahojani kuukausittain laitan. Enpä sitä kai muuten itselleni tilaisi jos en tykkäisi, joten pakkohan tätä on kehua muillekin jos joku vaikka tästä jotain hyötyisi :)

Alennuskoodi Bette Box tilaukseen on JOULU5  ja sillä saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta 5e alennuksen. Boksin alennettu hinta on siis 13.90e (norm. 18.90e). Tilaamaan pääset suoraan tästä!

Alennuskoodi Bette Box tilaukseen JOULU5 on voimassa: 12.12. – 24.12.2017!

Mikäli haluat kurkata aikaisempia Bette Box postauksiani niin pääset niihin suoraan allaolevista linkeistä!

Kaikki vuoden 2017 Bette Boxit

Bette Box tammikuu
Bette Box helmikuu
Bette Box maaliskuu
Bette Box huhtikuu
Bette Box toukokuu
Bette Box kesäkuu
Bette Box heinäkuu
Bette Box elokuu
Bette Box syyskuu
Bette Box lokakuu
Bette Box marraskuu
Bette Box joulukuu

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Nyt loppuu se paskan taputtelu

*Sisältää mainoslinkkejä

Ei se paska muuksi muutu vaikka monesta suunnasta taputtelis

Niinpä sitten vihdoinkin otettiin homma haltuun ja lopetettiin se paskashow tässä taloudessa, ja meidän vierashuone sai vihdoin uuden maton jota tytöt eivät toivottavasti pidä enää ruskeana nurmikkona! Tuollainen ruskea villaryijymatto on yksi pahin eläintalouden matoista. Siitä tosiaan voi löytyä vaikka mitä, aina kissan oksennuksesta koirien pökäleisiin, ja sen kerran jos siihen joku ihminen oksentaisi tai eläin ripuloisi, voisi sille sanoa samantien hyvästit. Tähän mennessä pärjättiin vielä satunnaisilla ”voi perkele, astuin kuivaan ja kovaan kakkaan” -huudahduksilla, mutta nyt loppuu sekin!

Ryijymatot ovat usein tosi ihania mattoja ja kivoja jalan alla (silloin kun sieltä ei löydy ikäviä yllätyksiä), mutta lapsi-, ja eläintalouksissa ne voivat tuottaa jonkin verran päänvaivaa…

Saanko esitellä – Uusi vierashuoneemme!

Uusi mattomme on Ellokselta ostettu 170 x 240 kokoinen Uni-matto*, jonka tilasin hyödyntäen alennusta. Tätä mattoa on monessa koossa aina käytävämatosta isoon olohuoneen mattoon, ja värityksiäkin useampi. Se on 100% puuvillaa ja näin ollen vesipestävä, joten meidän talouteen sopii varsin hyvin. Pinta on vohvelipintaista ja siinä on siistit päärmätyt päädyt. Matolla on Öko-Tex-sertifikaatti, se ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja, ja tuote on testattu eikä se sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja. Varsin hyvä hankinta siis!

Jos nyt jotain vahinkoa sattuisi niin saisi tuon helposti puhdistettua, mutta luotto on kyllä kova etteivät tytöt enää erehdy kuvittelemaan tuota pihanurmikoksi eikä se kutkuta tekemään minkäälaisia asioita. Jos jotakin tapahtuisi niin voitte olla varmoja: tuosta matosta ne irtoavat huomattavasti helpommin kuin sieltä ryijysekamelskan seasta.

Toinen pieni kakkapylly halusi poseerata kuvassa uudella Uni-matolla joka on hankittu täältä*

Nyt mua ehkä snadisti häiritsee tuo terracotan/punaruskean sävyinen nojatuoli, jonka toinen mätsäävä pari on varastoitu jo ajat sitten. Muuttaessamme asuntoon meillä oli erilainen sisustus olohuoneessa ja nämä nojatuolit olivat meillä siellä käytössä, mutta sittemmin hankin uudet sohvat ja nämä joutivat pois tieltä. Nojatuolissa on todella hyvä istua ja sen takia se päätyikin vierashuoneeseemme, mutta jotenkin se sotii värimaailmaa vastaan. Mun aivot kirkuu kun näen tuon rikkovan harmoniaa. No joo, yritän nyt ottaa ihan iisisti.

Haluaisin että siinä olisi valkoinen nojatuoli kuten mulla on omassa makkarissa, sopisi huomattavasti paremmin tuonne ja olisi raikkaampi. Noh, katsotaan jos jostain sellainen puoli-ilmaiseksi ilmestyisi, niin sitten voisi sellaisen hankkia ja vihdoinkin hankkiutua eroon noista kahdesta vanhasta, mutta se ei nyt ole tämän sekunnin asia.

Elloksen alennuksista on tullut lähiaikoina hankittua muutakin mukavaa, mm. Gripsholmin valkoisia vohvelipintaisia pyyhkeitä* jotka kuivaavat todella hyvin, Ellos Homen omasta valikoimasta kokovalkoinen eleetön suihkuverho* sekä aivan tajuttoman hyvän tuoksuinen Lexingtonin käsisaippua* kylpyhuoneeseen.

Ellos Homen suihkuverho täältä*
Lexington Casual Luxury 300ml käsisaippua täältä*
Gripsholm vohvelikuvioinen kylpypyyhe täältä*

Muutosten tuulia elämään kaikkinensa

Mä halusin taas puhdasta ja raikasta, ihavaa ja avaraa, freesiä ja hyvää oloa, niin itselleni kuin ympärilleni. Tosiaan kevään tullen saa asuntokin hieman raikkaampaa ilmettä ja omat asiatkin uudistuu. Suosittelen puhdistelemaan pölyjä sieltä kotoa ihan sisustuksesta, lakanoista mattoihin ja matoista verhoihin, uusimaan omaa vaatevarastoa ja sen päälle vielä lakaisemaan vanhoja tyhmiä jumittuneita asenteita pois itsestään. Kaikki samaan syssyyn, uusitaan kodit sekä itsemme, niin ulkoisesti kuin sisäisesti!

Elloksella 25% alennus tilauksesta!

Elloksella on nyt voimassa huipputarjous!: 25% alennusta* tilauksestasi myös merkkituotteista ja huonekaluista! Alennus vähennetään kassalla. Voimassaoloaika  04. huhtikuu 2017.

Shoppailemaan pääset TÄSTÄ*

Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Alennus on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 4.4.2017 asti. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, Ugg, Kavat, Odd Molly Home tai Spanx.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808