Nyt loppuu se paskan taputtelu

*Sisältää mainoslinkkejä

Ei se paska muuksi muutu vaikka monesta suunnasta taputtelis

Niinpä sitten vihdoinkin otettiin homma haltuun ja lopetettiin se paskashow tässä taloudessa, ja meidän vierashuone sai vihdoin uuden maton jota tytöt eivät toivottavasti pidä enää ruskeana nurmikkona! Tuollainen ruskea villaryijymatto on yksi pahin eläintalouden matoista. Siitä tosiaan voi löytyä vaikka mitä, aina kissan oksennuksesta koirien pökäleisiin, ja sen kerran jos siihen joku ihminen oksentaisi tai eläin ripuloisi, voisi sille sanoa samantien hyvästit. Tähän mennessä pärjättiin vielä satunnaisilla ”voi perkele, astuin kuivaan ja kovaan kakkaan” -huudahduksilla, mutta nyt loppuu sekin!

Ryijymatot ovat usein tosi ihania mattoja ja kivoja jalan alla (silloin kun sieltä ei löydy ikäviä yllätyksiä), mutta lapsi-, ja eläintalouksissa ne voivat tuottaa jonkin verran päänvaivaa…

Saanko esitellä – Uusi vierashuoneemme!

Uusi mattomme on Ellokselta ostettu 170 x 240 kokoinen Uni-matto*, jonka tilasin hyödyntäen alennusta. Tätä mattoa on monessa koossa aina käytävämatosta isoon olohuoneen mattoon, ja värityksiäkin useampi. Se on 100% puuvillaa ja näin ollen vesipestävä, joten meidän talouteen sopii varsin hyvin. Pinta on vohvelipintaista ja siinä on siistit päärmätyt päädyt. Matolla on Öko-Tex-sertifikaatti, se ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja, ja tuote on testattu eikä se sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja. Varsin hyvä hankinta siis!

Jos nyt jotain vahinkoa sattuisi niin saisi tuon helposti puhdistettua, mutta luotto on kyllä kova etteivät tytöt enää erehdy kuvittelemaan tuota pihanurmikoksi eikä se kutkuta tekemään minkäälaisia asioita. Jos jotakin tapahtuisi niin voitte olla varmoja: tuosta matosta ne irtoavat huomattavasti helpommin kuin sieltä ryijysekamelskan seasta.

Toinen pieni kakkapylly halusi poseerata kuvassa uudella Uni-matolla joka on hankittu täältä*

Nyt mua ehkä snadisti häiritsee tuo terracotan/punaruskean sävyinen nojatuoli, jonka toinen mätsäävä pari on varastoitu jo ajat sitten. Muuttaessamme asuntoon meillä oli erilainen sisustus olohuoneessa ja nämä nojatuolit olivat meillä siellä käytössä, mutta sittemmin hankin uudet sohvat ja nämä joutivat pois tieltä. Nojatuolissa on todella hyvä istua ja sen takia se päätyikin vierashuoneeseemme, mutta jotenkin se sotii värimaailmaa vastaan. Mun aivot kirkuu kun näen tuon rikkovan harmoniaa. No joo, yritän nyt ottaa ihan iisisti.

Haluaisin että siinä olisi valkoinen nojatuoli kuten mulla on omassa makkarissa, sopisi huomattavasti paremmin tuonne ja olisi raikkaampi. Noh, katsotaan jos jostain sellainen puoli-ilmaiseksi ilmestyisi, niin sitten voisi sellaisen hankkia ja vihdoinkin hankkiutua eroon noista kahdesta vanhasta, mutta se ei nyt ole tämän sekunnin asia.

Elloksen alennuksista on tullut lähiaikoina hankittua muutakin mukavaa, mm. Gripsholmin valkoisia vohvelipintaisia pyyhkeitä* jotka kuivaavat todella hyvin, Ellos Homen omasta valikoimasta kokovalkoinen eleetön suihkuverho* sekä aivan tajuttoman hyvän tuoksuinen Lexingtonin käsisaippua* kylpyhuoneeseen.

Ellos Homen suihkuverho täältä*
Lexington Casual Luxury 300ml käsisaippua täältä*
Gripsholm vohvelikuvioinen kylpypyyhe täältä*

Muutosten tuulia elämään kaikkinensa

Mä halusin taas puhdasta ja raikasta, ihavaa ja avaraa, freesiä ja hyvää oloa, niin itselleni kuin ympärilleni. Tosiaan kevään tullen saa asuntokin hieman raikkaampaa ilmettä ja omat asiatkin uudistuu. Suosittelen puhdistelemaan pölyjä sieltä kotoa ihan sisustuksesta, lakanoista mattoihin ja matoista verhoihin, uusimaan omaa vaatevarastoa ja sen päälle vielä lakaisemaan vanhoja tyhmiä jumittuneita asenteita pois itsestään. Kaikki samaan syssyyn, uusitaan kodit sekä itsemme, niin ulkoisesti kuin sisäisesti!

Elloksella 25% alennus tilauksesta!

Elloksella on nyt voimassa huipputarjous!: 25% alennusta* tilauksestasi myös merkkituotteista ja huonekaluista! Alennus vähennetään kassalla. Voimassaoloaika  04. huhtikuu 2017.

Shoppailemaan pääset TÄSTÄ*

Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Alennus on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 4.4.2017 asti. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, Ugg, Kavat, Odd Molly Home tai Spanx.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Hammaskivi halvalla ja helposti pois

*Sisältää mainoslinkkejä

IMG_20170126_150914_resized_20170127_111005872 (1)
*Sis. kaupallisia linkkejä

Hammaskivi hittoon!

Makeet plehat, eikö? ”Dösät ei kulkenu ni tulin vauhdilla” -sarjaa, mutta pääasia ettei häikäissyt kun jouduin hammaslääkäriin ja kirkkaiden valojen alle tutkittavaksi. Tai siis en minä mitenkään joutunut vaan pääsin. Ostin itselleni Offerillasta* halpaakin halvemman hammaskivenpoiston, hammastarkastuksen ja soodapuhdistuksen*, ajatuksena tehdä hyvä pohjatyö kunnon tehovalkaisulle mitä Vuodent Offerillassa tarjoaa.

Soodapuhdistus puhdistaa hampaiden ja hammasvälien pinnoilta mm. kahvin, teen, cola-juomien tai tupakoinnin aiheuttamia pinnallisia värjäymiä ja plakkia, ja sen jälkeen hampaista tulee tosi kirkkaat ja freesit. Hammaskiven poistaminen on taas pakollista ennen valkaisua, sillä hammaskivi on kovettunutta plakista muodostunutta bakteerimassaa joka sitten aiheuttaa kaikenlaisia ongelmia. Itselläni ei hammaskiveä muodostu paljoakaan, mutta ienrajat ja ientaskut on hyvä käydä läpi kauttaaltaan.

IMG_20170126_150927_resized_20170127_111007305 (1)

Mun pohjatyöt maksoivat vain 45e (arvo 270e), mutta halvemmallakin olisi päässyt, sillä esim. pelkkä hammastarkastus sekä hammaskivenpoisto Vuodentissä on Offerillan tarjouksella*  39e. Minä kuitenkin halusin tuon soodapuhdistuksen eli kaikki herkut kerralla, ajatuksena että myöhemmin seuraavalla viikolla tehtävä valkaisu oli mahdollisimman hyvä lopputulokseltaan.

IMG_20170126_145019_resized_20170127_111005410 (1)

Omat hampaani ovat hyväkuntoiset ja aika vaaleat ainakin hammaslääkärin todella kirkkaassa valaistuksessa, mutta kyllä hämärämmässä ja päivänvalossa huomasi selkeän keltaisuuden. Itsehän en tupakoi saati kahvia juo, mutta noita light colajuomia menee ihan luvattoman paljon ja siinä ruskeassa liemessä kun hampaitaan huljuttelee pitkin päivää niin kyllähän se jälkensä jättää. Pitäis opetella juomaan pillillä niin kuin Jeffree Star (vähentäminenhän ei ole vaihtoehto, ehe ehe).

IMG_20170126_150846_resized_20170127_111004029 (1)

Toiveissa olisi tuollaiset hammaslääkäriaseman seinätaulun valkoiset hampaat, mutta katsotaan mihin tulokseen päästään. Olen tosi tyytyväinen jo siitä jos ero aiempaan on nähtävissä, ja uskon että se on, sillä jo tuo pelkkä soodapuhdistus teki kummia ja kirkasti hymyä. Oli myöskin tosi ihana tunne kun hampaat olivat hoidon jälkeen niin liukkaat ja jotenkin posliinisen tuntuiset että teki vaan koko ajan mieli kielellä kosketella niitä, heh.

IMG_20170126_152647_resized_20170127_111004955 (1) Ensi viikolla sitten menen Beyond-teholaservalkaisuun* joka on Offerillan kautta Vuodentissä alennuksessa vain 99e. Mielestäni tosi hyvä hinta koska aiemmin kun olen käynyt muualla, niin vaikka kyseessä oli alennus niin silloinkin maksoin lähemmäs kaksisataa euroa. Nämä järeämmät valkaisukeinot kun eivät ole mitään ilmaista hupia, mutta sen satasen siihen kyllä sijoittaa ihan mielellään. Omasta pussistani nämä kuitenkin pulitan, joten olen tietty aika tarjoushaukkana!

Nyt kelpaa hymyillä! Ensi viikolla kerron sitten miten meni valkaisu ja kuinka valkoiset hampaat sain :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808