Parhaat Bette Box bongaukset

*Sisältää mainoslinkkejä

Jo vuosia Bette Boxia tilanneena ja vilpittömän innoissani boksia aina mainostaneena ajattelin käydä läpi viime vuoden bokseja. Jokaisessa boksissa on ollut suosikkinsa, mutta tässä postauksessa ajattelin nostaa esille viisi parasta bongausta joita en olisi ilman Bette Box tilausta tullut varmaan koskaan kokeilleeksi.

Mulle itselleni tuo uusiin kosmetiikkatuotteisiin tutustuminen on juurikin se homman ydin, sillä kaupathan suorastaan pursuaa kaikenlaisia kosmetiikan uutuustuotteita enkä näin taviksena automaattisesti voi kaikkea uutta ostaa, eikä kaikki tieto minua edes tavoita. Bette Boxin avulla olenkin bongannut itselleni monia hyviä juttuja jotka ovat jääneet pysyvään käyttöön. Nyt esittelen teille niistä viisi viime vuoden parasta!

Parhaat Bette Box kosmetiikkatuotteet viime vuodelta x 5

Zadig & Voltaire – This is Her!

Tykkään siitä, että bokseissa on usein mukana ylimääräisinä extroina pieniä tuoksunäytteitä. Viime vuonna bongasinkin pari todella hyvää tuoksua ja yksi niistä oli tämä Zadig & Voltairen tuoksu johon huumaannuin niin paljon, että oli ihan pakko se itselekin hankkia boksin innostamana.

Tässä oli jotain ihanaa ja erilaista, en varmasti olisi mennyt kaupassa edes tuoksuttelemaan tätä, eli varsin hyvä bongaus!

Madara – Milk To Oil Scrub

Tää vei mut täysin mennessään heti ensitestailulta. Itselläni kun on pintakuiva/rasvaisuuteen taipuva sekaiho, ovat erilaiset kuorinnat mun bestiksiä muutenkin ja käytän niitä paljon. Tämä nousi uudeksi suosikiksi ja viime vuonna tulikin ostettua muutama tuubi tuotetta!

Lumene Nordic Chic – Eyebrow Fixing Gel

Tässä on tuote jota en IKINÄ ostaisi ilman Bette Boxia. Olen pitänyt näitä ihan turhina humpuukeina ja tarpeettomina kaikille muille paitsi tuuheille unibrow-ihmisille, mutta kappas vaan, kyllä ne minunkin haituvat menevät parempaan kuosiin kun laittaa hieman geeliä kulmakarvaan. Eivät harota mistään suunnasta!

Helein kauneusravintolisä

Viime vuoden Bette Boxeissa tuli mukana kaksi Heleinin kauneuslisää ja jo ensimmäisestä purkista olin koukussa. Olen tosi huono syömään mitään pillereitä, mutta nämä veivät tehokkuudellaan mun sydämen. Kuukauden käytöllä näin muutokset mm. kynsieni kasvussa joten nämä jäivät pysyvästi suosikeiksini ja syön Heleinin ravintolisää päivittäin.

Sally Hansen – Miracle Gel kynsilakat

Enkä olisi muuten näitäkään ostanut ellen olisi ensin bongannut Bette Boxista! Siis aivan huipputuote ja todella pysyä ja ihanan kiiltävä geelikynsilakka! Todellakin pysyvyys on aivan eri luokkaa kuin normaaleissa kynsilakoissa jotka lohkeilee mulla jo päivässä (etenkin uimassa käydessä), vaan tämä pysyy hyvänä kynsissä. Ihanaa!

Pitkäaikaisena Bette Boxin tilaajana ja heidän yhteistyökumppaninaan mulla on ilo antaa lukijoilleni ihan todella hyvä tarjous Bette Box tilauksesta! 

Blogini henkilökohtaisella alekoodilla ensimmäinen boxi hintaan 14,90e (norm. 18,90e/kk). 4 euron alennus koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa. Koskee myös limited edition boxeja ja lahjatilauksia!

Alekoodi QUEENEVE voimassa 1.2. – 28.2.2018 ja tilaamaan pääset suoraan TÄSTÄ!

 ♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

MAHTAVA ALENNUSKOODI BETTE BOX TILAUKSEEN!

*Sisältää mainoslinkkejä

Mahtava Bette Box alennus!

Näin joulun kunniaksi mulla on teille ihan mahtava alennuskoodi tammikuun Bette Box -tilaukseen ja alennuskoodi toimii 24.12 asti! Nyt jos koskaan kannattaa siis laittaa oma Bette Box tilaukseen tai tilata boksi joululahjaksi, sillä tammikuun boksin saa reilusti alennettuun hintaan 13.90e! Alennus on siis viisi euroa normaalista 18.90e hintaisesta boksista, joten jos ei itselleen niin vähintäänkin pukinkonttiin kannattaa Bette Box hankkia.

Itse perinteiseen tapaani ostan Bette Box tilauksen äidilleni yhtenä joululahjana ja mikäs sen parempi kuin saada se alennuksella! Itsehän olen Bette Boxia tilannut pitkään ja kuukausittain kirjoitankin aina arvion uudesta boksista blogiini. Välillä sitten tilailen 1-3kk tai 6kk pätkiä Bette Boxia lahjaksi ja se on kyllä ollut joka kerta ihan huima menestys. Munkin 65-vuotias äiti nauttii todella paljon aina tästä boksista jos sen hänelle satun tilaamaan, joten meillä se on ollut ihan hitti!

Mä en tiedä tuleeko nämä mun hehkutukset jo korvista ulos, mutta tää nyt vaan on ihan oikeasti mun mielestä yksi paras sijoitus johon rahojani kuukausittain laitan. Enpä sitä kai muuten itselleni tilaisi jos en tykkäisi, joten pakkohan tätä on kehua muillekin jos joku vaikka tästä jotain hyötyisi :)

Alennuskoodi Bette Box tilaukseen on JOULU5  ja sillä saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta 5e alennuksen. Boksin alennettu hinta on siis 13.90e (norm. 18.90e). Tilaamaan pääset suoraan tästä!

Alennuskoodi Bette Box tilaukseen JOULU5 on voimassa: 12.12. – 24.12.2017!

Mikäli haluat kurkata aikaisempia Bette Box postauksiani niin pääset niihin suoraan allaolevista linkeistä!

Kaikki vuoden 2017 Bette Boxit

Bette Box tammikuu
Bette Box helmikuu
Bette Box maaliskuu
Bette Box huhtikuu
Bette Box toukokuu
Bette Box kesäkuu
Bette Box heinäkuu
Bette Box elokuu
Bette Box syyskuu
Bette Box lokakuu
Bette Box marraskuu
Bette Box joulukuu

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa