Kesän viimeinen viikonloppu

Kesän viimeinen viikonloppu

Viimeinen viikonloppu elokuusta on meneillään ja monessa paikkaa vietettiin venetsialaisia. Minulta se meni jotenkin ihan ohi että nyt oli kauden päättäjäiset vähän joka puolella. Älysin sen oikeastaan vasta lauantaina illalla näkyvästä ilotulituksesta merenrannalla ja siitä, että Helsingin keskustan liepeillä vaelsi paljon ihmisiä siiderit tai oluttölkit käsissään. Kaikki näyttivät olevan juhlatuulella pimenevästä ja viileästä illasta huolimatta.

Syksy tosiaan tuntuu saapuvan ihan täysillä päälle ja illat pimenee. Muutamana päivänä on täällä Töölön Palatsissa jo palaneet kynttilät illansuussa ja olen hakenut sitä syksyistä fiilistä viltin alla makoillen. Vaikka mä rakastankin kesää ja mun mielestä se on vuoden parasta aikaa, on syksyssä kuitenkin oma tunnelmansa.

Mulla on kaksi kirjaa lukulistalla, molemmat olen jo aloittanut mutten ole saanut rauhoituttua. Ehkä yritän tässä joku ilta irtautua koneelta. Keitän kupposen hyvää teetä vaikken normaalisti teen juoja olekaan ja yritän asettua tunnelmaan.

Fiilistelyä

Nyt olen fiilistellyt viikon ajan tätä ruskeaa hiuspehkoani. On aika kiva olla brunettena, sillä tällaista tunnetta ja lookkia mulla ei ole ollut vuosiin. Olen todella tyytyväinen muutokseen ja muutosta mä tarvinkin, olen jotenkin aivan liian kaavoihin kangistunut ollut jo pidemmän aikaa. Oikeastaan vähän jo ihan nolottaa itseänikin kuinka tylsä mä välillä voin olla. Onneksi uskaltauduin muutokseen ja päätin repäistä. Tarvin uusia tuulia elämääni ja jonkinlaista kokonaisvaltaista suunnanmuutosta.

Nyt kun duunikuviot pyörii pääasiassa bloggaamisessa ja tähän liittyvissä oheishommissa, on ollut ihanaa olla ja suunnitella omat aikataulunsa. Vielä mä tarvin petraamista ja itseni kanssa opetella jonkinlaista aikatauluttamista, mutta asiat on noin kokonaisuudessaan varsin kivalla mallilla. Ainakin stressitasoni ja yleinen onnellisuudentunteeni on ollut todella hyvällä tolalla jo pitkään. Parasta on se ettei aamuisin ahdista.

Kesän viimeinen viikonloppu oli tässä, mutta muuten kaikki jutut onkin vasta alussa. Blogin suhteen kaikkea kivaa uutta juttua on suunnitteilla ja paljon erilaisia juttuja. Olen järjestänyt lukijoille tähän syksylle paljon kivoja etuja ja arvontoja, joten pysykäähän kuulolla!

Lue myös jutut Erilaisuus on rikkaus ja Seksi ja seksittömyys puhututtaa

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Miten mulla menee?

Hei hei mitä kuuluu?

Mä en ole tehnyt ihan sellaista rehellistä kuulumispostausta pitkään aikaan. Aina on lähiaikoina ollut jokin aihe, mutta nyt ei oo. Nyt on ihan perinteistä mindflowta ilman sen kummempaa agendaa, paitsi että tietysti tarkoituksenani on kertoa niitä kuulumisia.

Miten mulla siis menee?

Kiitos kysymästä, ihana että sua kiinnostaa! Mulla menee oikein hyvin, tai vähintäänkin ihan kivasti. Elämä rullaa eteenpäin päivä kerrallaan ja mun arki hakee vielä omaa aikatauluaan ja omia uomiaan.

Kuulumispostauksen kuvat ovat päämäärättömästä haahuilusta rakkaan kotikaupunkini Helsingin kaduilla. Sitä on tullut tehtyä jonkin verran tässä kuluneen kesän aikana. Pitäisi vaan hankkia kunnon järjestelmäkamera, sillä mä olen varmaan ainoa ammatikseen bloggaava joka kuvaa kännykän kameralla… (tässä kohtaa on pakko hieman huvittuneena virnistellä mutta totta se on).

Mites työt?

Työjutut on nyt 90% pelkkää blogia kun tämän kokopäiväisen bloggaamisen päätin aloittaa ja lopetin päivätyöt. Olo on ihan tosi mukava. Saa määrätä itse omat aikataulunsa ja se jos mikä on vapauttavaa. Ei minusta vaan ole muiden pillin mukaan hyppelehtijäksi, tai en ainakaan tällä hetkellä pysty orjailemaan. Käy liikaa luonnon päälle ja tappaa luovuuden.

Ainoa mitä mun pitäisi tehdä olisi se että bloggaisin muuallakin kuin kotona. Menisin tuonne kahviloihin, kirjastoihin jne. Pitäisi välillä vaihtaa maisemaa ettei musta tule yöpuvussa työskentelevää erakkoa. Ehkä teen sen heti kun saan myös tässä asiassa työvälineistöni kuntoon. Tällaista kymmenen kilon salkkua jossa ei ole olemassa akkua on aika mahdotonta kanniskella ympäriinsä. Noh, we’ll get to that!

Mites liikunta?

Koirien kanssa tulee ulkoiltua, mutta se salikortti on edelleen pölyttymässä siellä hyllyllä. Noloa, mutta totta. Ehkä mä nyt voisin tässä aktivoitua kun aikaakin pitäisi olla ihan erilailla. Johonkin se kuitenkin menee, en ole osannut (halunnut) priorisoida. Tuo fyysisestä hyvinvoinnista huolehtiminen on jäänyt taka-alalle nyt, kun henkinen hyvinvointi on ollut se ykkösjuttu. Vaan se kun on reilassa niin miksipä ei reippailisi, en keksi muuta syytä kuin täydellisen kiinnostuksen puutteen. Ehkä siihen saan jonkinlaisen korjauksen. Sitä odotellessa.

Mites syömiset?

En ole ottanut stressiä, en itseasiassa ole edes muistanut ajatella koko asiaa. En ole yrittänyt laihduttaa, toisaalta en ole ahminutkaan. Syön mitä syön ja milloin syön. Tarkempi voisi olla ja ruokarytmistä ei usein tietoakaan, mutta parempia valintoja olen onnistunut tekemään jo ihan alitajunnassa. Ihan huippua! Selkeästi juurikin työstressin puuttuminen on avainsana. Kun ei ahdista niin ei ahmituta!

Nyt kun kesän sunnuntai eli viimeinen kuukausi on meneillään, ajattelin että voisin aktivoitua ruokapostausten kohdalla ja alkaa ihan säännönmukaisesti päivittämään jotain ruokaan liittyvää. Laitetaanpa siis yksi sellainen viikkopostauksiin!

Mites rakkauselämä?

Eiiiii oleeeee. Paitsi että rakastanhan mä äitiä + isäpuolta ja mun tyttöjä ja ja ja… Mutta siis miesjuttuja jos tarkoitetaan niin antakaa kun nauran hetken aikaa oikein kovaan ääneen, niin että räkä turskahtaa nenästä. Hohoho, hahaha ja hehehe.

Miehet ovat minusta yhtä kaukana kuin… en edes keksi vertausta. Mitä ilmeisemmin kaikelle on aikansa ja paikkansa, ja mun tehtävä elämässä on nyt elää nunnana. Näin on paras ja mukavin olla eikä seuranhaku ole käynyt mielessäkään. Se siis siitä mun ”Tavoitteena poikaystävä vuonna 2017” -agendasta. Ei tuu tapahtumaan.

Toisaalta taas jos aktivoisi profiilin Tinderiin… (niin ainakin saisi hyvää blogimatskua).

Sellaisia kuulumisia siis tähän väliin. Nyt ootte kaikki kärryillä taas, ei mitään uutta tämän auringon alla. Mitä teille kuuluu? Kertokaa mulle jotain kuulumisia tai ajatuksia. Olisi kiva kuulla sana tai pari mun lukijoilta. What’s up girls?

(Uskallan nimittää teitä tytöiksi, sillä tilastojen mukaan blogini lukijoista 97% on naisia. Jos joku mies on eksynyt joukkoon niin holla at me!).

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808