Ooh, kato kuinka ihana!

Ooh, kato kuinka ihana! Äiti mä haluun tän!

Eilen tuo oli varmaan useimmin käyttämäni lause, ainakin jos äidiltäni kysytään. Hän hymähteli ja naureskeli intoilulleni (ja intoili hieman itsekin) kun olimme tutustumassa Espoon Loftissa uuteen konseptiin jossa muutama sisustusliike oli avannut tilansa. Sain avec-kutsun sisustusliike Country Whiten omistajalta Ullalta ja päätin viedä äitini ihastelemaan Country Whiten, Monday to Sunday Homen ja Garden Livingin tiloja Espoon Sinimäentie 6:seen.

Heti aulassa meitä tultiin vastaan ja tarjoiltiin kuohuvaa toivottaen tervetulleeksi, oli todella ihana vastaanotto, mutta mitä muuta voi odottaa supernaisilta jotka yhdessä alkavat tällaista unelmaa toteuttamaan!

Tila itsessään oli ihana ja avara, kolme liikettä siinä kivasti yhdessä ja todella hienosti laitettu. Ja niin muuten oli tarjoilutkin, nam!

Kun pääsimme kiertelemään liikkeitä olikin mulla aikamoinen ihastuksesta henkiminen edessä. Valehtelematta joka toisen tavaran kohdalla Country Whiten myymälässä mä huudahdin ”Ooh, äiti mä haluun tän!”, enkä nyt liioittele todellakaan vaan tämä on totisinta totta.

On hieman vaikea pyöriä todella isossa tilassa jossa lähes kaikki tuotteet ovat tavalla tai toisella ihania. Se on yhtä loputonta ihastelemista ja haluamista. Ei oikein osaa päättää mitä haluaisi kun haluaa kaiken, ja faktahan on että oikeasti mulla on kaikkea.

Kun mä haluaisin kaikenlaista kippoa ja kuppia, säilytystavaraa, sisustustyynyä, mattoa ja kynttilää ja ja…

Sisustamisesta pitävät varmaan tajuavat pointtini. On ihanaa (ja samaan aikaan ihanan kamalaa) olla tuollaisessa yltäkylläisyydessä, tulee suorastaan yliannostus kaikesta ihanasta. Haha! Toisaalta tuollaisessa paikassa on myös todella hyvä hakea inspiraatiota ja mallailla ihan kädestä pitäen tavaroita, saa hieman eri fiiliksen kuin verkkokaupassa kun näkee tavarat livenä. Syksyä varten sainkin muutamia uusia ideoita, ja kohtahan sitä taas pitää alkaa vaihtamaan kesäjuttuja pois sisustuksesta.

Ooh, kato kuinka ihana! Äiti mä haluun tän!

Tuo huudahtelu johtikin muutamaan ostokseen, ja hankin mm. Le Pere Pelletierin valmistamaa puuvillan tuoksuista jauhetta jota on siis tarkoitus laittaa lattialle imuroinnin yhteydessä, ja kun jauhe imuroidaan pois tulee ihana tuoksu huoneilmaan.

Hankin myös kuvissa näkyvän ihanan tyylikkään Riviera Maisonin juomapullon, ehkä tulee juotua enemmän vettä jos kuljetan tuota mukanani.

Country White edustaa myös Lexingtonia joka on yksi mun lempimerkeistä sisustuksessa, ja kuten aiemminkin olen maininnut mm. postauksessa Suosikkituoksuni arkeen, rakastan myös heidän tuoksujaan ja käsisaippuaa. Kaikki Lexingtonilla on ihanaa!

Täytyy ehdottomasti lähteä joku toinenkin kerta ihan paikan päälle ihastelemaan tuotteita, niistä saa niin eri fiiliksen kuin pelkässä verkkokauppashoppailussa mikä on mun pääasiallinen tapa.

Tämän vierailun myötä sisustuskärpänen puri kyllä ja pahasti, se on varma!

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Ne keillä ei ole äitiä tai eivät itse saa olla äitejä

*Sisältää mainoslinkkejä

Kaikki ne naiset mä muistan tänään

Se on hieman surullista ja joskus jopa itkettää, mutta kun ajattelen asiaa niin toisinaan mun on vaikea nauttia omasta onnesta, omasta rakkaasta ja läheisestä äitisuhteesta ja vapaaehtoisesta lapsettomuudesta. Mietin aina toisinaan millaista on niillä ystävilläni, tuttavillani ja tuntemattomilla keillä ei ole äitiä. Ketkä ovat menettäneet rakkaan äitinsä, tai keillä äiti fyysisesti on vielä olemassa mutta ei ehkä henkisesti ole koskaan ollut. On monenlaisia tarinoita ja kohtaloja.

Mietin myös millaista on sellaisen ihmisen elämä kuka itse haluaisi olla äiti ja saada lapsia mutta ei kykene niitä saamaan joko ollenkaan ja on tuomittu lapsettomuuteen, tai sitten toivoa on, mutta sen onnistumiseen voi mennä vuosia. Minä vapaaehtoisesti lapsettomana en koskaan voi sitä ymmärtää, mutta yritän kuitenkin miettiä niidenkin ihmisten tunteita ja pohtia asioita muultakin kuin omalta kantilta.

Lupa olla onnellinen omasta äidistä ja äitiydestä

Jokaisella äidin ja hyvän äitisuhteen omaavalla on kuitenkin oikeus olla onnellinen saamastaan, samoin kuten jokaisella itsellä äidiksi tulleella, vaikkei kaikkien tarinat olekaan yhtä onnellisia. Joskus olen hieman surullinen muiden puolesta, mutta sitten taas toisaalta, maailmassa on paljon asioita joista kaikkia ei vaan voi saada, ei vaikka kuinka haluaisi.

Minulla ja jollain toisella voi olla asiat hyvin tässä asiassa, mutta huonosti jossain toisessa. Kaikki on kovin suhteellista. Olen kuitenkin tänään ollut onnellinen monen bloggaajan kirjoituksista, esim. Monnan ja Outi Karitan puheista. Olen iloinen heidän puolestaan, mutta samalla muistan millaista on ollut Kirsin elämä. Äitiys ei ole itsestäänselvyys. Kaikki eivät saa koskaan olla äitejä vaikka kuinka haluaisivat, eikä kaikilla ihmisille ole äitiä elämässään.

Minun äitienpäiväni

Eilen vietimme äitini pyynnöstä äitienpäivää jo etukäteen, sillä minulla tällaisena ikisinkkuna mammantyttonä on ollut jo pitkään tapana aina lauantaisin mennä iltapäivällä vanhemmilleni istumaan iltaa ja syömään. Niinpä meidän äitienpäivän juhlinta yhdistettiin samaan pakettiin ja mentiin perinteiden mukaan.

Äitienpäivälahjaksi tilasin äidilleni taas puoleksi vuodeksi Bette Boxin* josta hän 65v ikäisenä tykkää ihan yhtä paljon kuin me kolmekymmentä tai kaksikymmentä vuotta nuoremmatkin, ja kävin lisäksi ostamassa pioneja lähikukkakaupasta. Viikonlopulle tulikin parempi sää joten istuskelin vielä koirien ja kaverin kanssa puistossa ennen vanhemmilleni menemistä, ja oli tosi kiva vaan olla.

Chihumamma

Niin ja tosiaan, olenhan minäkin ”äiti” näille koirilleni, vaikken itseäni äidiksi kutsukaan. Ne on kuitenkin pieninä pentuina vieroitettu omista äideistään ja saaneet uuden kodin, sijaiskodin jossa on uudet vanhemmat eli me omistajat. Koiria omaamattomat ihmiset eivät ehkä ihan osaa tätä ajatella, mutta näin se kuitenkin menee. Koiristakin on oma kasvatusvastuunsa ihan kuten ihmislapsistakin, ja heille me ollaan se tuki ja turva kuka pitää huolta.

Vastavuoroisesti minä sitten saan ehdotonta ja pyyteetöntä rakkautta takaisin, ja se on kiva tunne se.

Suomen kaunein sana on äiti

Siinä he ovat, minun äitini ja minun tyttöni. Kaikken rakkaimmat ja ihanimmat. Sitä sidettä mikä meidän kolmen välillä on suuntaan jos toiseenkin ei niin vaan voi katkaista, ei varmasti kuolemakaan.

Kiitollinen olen jokaisesta hetkestä, päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta jotka saan elää niin että sisällytän heidät elämääni. Omalta äidiltäni olen saanut aina vain parasta mitä äidiltä voi saada, rakkautta, huolenpitoa, hoivaa ja turvaa. Hyvän kodin, mahdollisuuden harrastaa, keskusteluyhteyden asiassa kuin asiassa ja paljon hienoja kokemuksia.

Tytöistä vuorostani saan iloa omaan elämääni sen jokaisena päivänä, joskus varsin pöhköilläkin tavoilla. Oi tätä äitiyden onnea.

Kiitos äiti ja tyttöseni ♥

BETTE BOXIN HINTA NOUSEE JOTEN TILAAMINEN VANHALLA HINNALLA ONNISTUU ENÄÄ HETKEN!

Bette Box* kannattaa siis pistää tilaukseen vähän äkkiä tai mieluummin nyt heti, sillä kesäkuun bokseja myydään tällä hetkellä loppuun ja seuraava boksi sisältääkin sitten VIISI TÄYSIKOKOISTA TUOTETTA!

Toinen erittäin tärkeä huomio on se, että hinta nousee 22.5 eteenpäin 16,90e => 18,90e. Ennen 22.5 tehdyt jatkuvat tilaukset saa siis vielä vanhalla hinnalla, joten nyt kannattaa toimia!

1kk tai jatkuva tilaus 16,90e
3kk tilaus 50,70e
6kk+1kk kaupan päälle 101,40e 

Bette Boxin pääset tilaamaan tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808