Väliaikamasennus, kahvia ja pullaa

Masennus joka vie mennessään

Muhun on tainnut iskeä jokin lomamatkan jälkeinen masennus. Italiassa oli niin ihanaa, kaunista, aurinkoista, lämmintä ja rentouttavaa, että tämä kurja Suomen olematon kesä saa mut voimaan pahoin. Tai jos ei pahoin niin ei ainakaan hyvin.

Olen huomannut vaipuvani jonkinlaiseen harmaaseen höttöön missä oikein mikään ei huvita, ja ihme kyllä myöskään syöminen ei huvita. Juuri mikään, edes herkkuruokanikaan eivät maistu miltään ja olen syönyt todella huonosti.

Nukkunut olen senkin edestä. Keskimäärin 16 tuntia vuorokaudessa viimeisen viikon ajan. Aika hurjaa mutta mä uskon vahvasti siihen että keho tietää mitä se tarvitsee ja nyt se on ollut lepoa.

Koomailua koirien kanssa

Juhannus oli ja meni. Ihan merkityksettömästi, ystävän ja vanhempieni luona mukavaa aikaa viettäen, muttei muuten siitä numeroa tehden. Muutenkaan en viimeiseen viikkoon ole tehnyt oikeastaan mitään. Olen vain ollut olemassa. Koirien kanssa on kiva ollut nukkua. Nuo pikkukoirat kun nukkuvat suurimman osan vuorokaudesta, ja ovat ihania kainalokavereita. Mutta mun pitäisi urheilla, kokata, siivota. Ennen kaikkea siivota. Makuuhuoneeni on kuin sikolätti ja sekin on kaunistelua.

Tavallaan on noloa myöntää, mutta toisaalta tapani on ollut kirjoitella rehellisesti tuntemuksistani blogiin. Nyt on joku väliaikamasennus, kahvia ja pullaa olkaa hyvä.

Kaduttaa jo samalla kun kirjoittaa

Tämä on hupaisa ilmiö mille mä vähän hymähtelen. Olisi kiva esittää että tässä on oltu superreippaita ja tehty vaikka ja mitä, ja elämä hymyilee ja kaikki on bum-chika-wow-wow mutta ei jaksa. Ei. Silti jotenkin sekin hieman ahdistaa että sanoo suorat sanat, koska kuitenkin joku alkaa huolehtimaan, ja mielestäni ihan turhaan.

Nää nyt on vaan näitä, ja huomenna mä oon taas ihan kunnossa, iloisena ja reippaana menossa mukana.

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Lihavan ruokapäiväkirja tekee comebackin!

Comeback lihavalla tyylillä

Saako oksentaa?

Jotenkin ällöttää edes alkaa kirjoittamaan tätä, sillä ruokailut on menneet päin sitä itseään. On taas semmonen tunne ettei tekis mieli syödä viikkoon, turvottaa ja närästää. Jos pikaselailulla katsoo nämä kolme kuvaa jotka blogipostausta kuvittaa, kertovat ne koko viikon ruokavalion yksinkertaisuudessaan.

Ahmintahäiriöinen paastoaa => syödään kerralla jotain rasvaista, suolaista tai makeaa, ja sitten taas ei mitään pitkään aikaan. Mun viime viikon ruokavalioni koostui näistä kolmesta asiasta. Roskaruoasta ja makeasta. Pizzasta tai hampurilaisesta. Karkista ja suklaasta.

Maanantai

Paastoa koko päivä

Tiistai

Paastoa koko päivä

Keskiviikko

Hampurilaisateria
Yksi siideri
300g karkkia
Suklaalevy

(Nämä kaikki 1,5h sisään)

Torstai

Pepperonipizza

Perjantai

Kaksi kotitekoista hot dogia
Kahdeksan suolakeksiä
Vaniljaviineri
Kaksi päärynäsiideriä

(Nämä kyläreissulla)

Lauantai

Pepperonipizza
200g karkkia

Sunnuntai

Pepperonipizza
200g karkkia

Mitäs tähän sitten selittelis?

Ei ole oikeastaan mitään selityksiä. Nyt vain meni näin huonosti enkä erittelemättömistä syistä jaksanut/halunnut ottaa itseäni niskasta kiinni. Toki tiesin koko ajan käytökseni olevan typerää, mutta ei ne nistitkään vaan lopeta piikittämästä ja dokut dokaamasta vaikka usein tajuaa että se on aika elämää tuhoavaa touhua. Sitä vaan menee sumussa ja tekee sen mitä on tottunut tekemään.

Nyt mulla on taas kaikki okei

Viime viikon safkat alkoi niin paljon ällöttää että korjausliikettä on taas tehty ja yritetty palata ruotuun, tai ainakin takaisin paljon parempaan. Kasviksia ja vihanneksia alkaa oikeesti kaipaamaan kun syö viikon vain rasvaa. Se ei tee vain fyysisesti raskasta oloa vaan myös henkisesti musertaa. Ihminen tarvii hyvää ravintoa voidakseen hyvin. Näin se vaan on.

No mutta, pää pystyssä mennään, mitäs tätä häpeämään.

Tsekkaa myös mun aiemmat postaukset Kuntosalien kohtuuttomat kuukausimaksut sekä Mihin katosi liikuntalupaus ja ruokapäiväkirja?

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808