Mä oon FRESH niinku SUSHI (+arvonta)

*Sisältää mainoslinkkejä

Mä oon fresh niinku sushi…

*Sis. mainoslinkkejä ja arvonnan

Wasabi, wasabi, wasabi, wasabi…

Viime päivityksen jälkeen 45 minuutin yöunilla aamuneljän ja viiden välinen herätys verotti eikä ollut ihan fresh olo, ei työpäivän aikana eikä sen jälkeenkään. Itseasiassa aloin tuntemaan oloni todella pahoinvoivaksi/kylmänhikiseksi ja jouduin kesken työpäivän käydä ottamassa lukua taukohuoneessa. Hohhoijaa.

Olen tässä alkanut miettimään että nyt ihan oikeesti tuo ikä alkaa tuntumaan, ja ikävä kyllä ehkä vähän näkymäänkin. Vaikka mä koen olevani ikinuori ja sitä olen varmasti vielä kahdeksankymppisenäkin jos sinne asti onni suo ja elo jatkuu, niin kuitenkin nähtävissä on selkeästi kolmenkympin jälkeen muutos ihan kaikissa mun valokuvissakin.

En löydä ryppyjä itseltäni mutta jollain tapaa olen muuttunut. Näytän vanhemmalta kuin vaikka pari vuotta sitten. Mä haluisin olla taas fresh niinku sushi, ja luulen että ihan jo elämäntaparempalla saisi vuosia karistettua. Jos syö huonosti, juo liian vähän vettä, ei saa vitamiineja ja liikkuu liian vähän, ei henkisen ja fyysisen kunnon lisäksi se ulkoinen habitus voi olla kovinkaan fresh. Vähän sama kuin ihmisillä jotka juo paljon alkoholia ja polttavat tupakkaa. Kyllä se vaan vaikuttaa ulkonäköön ja vaikkei sitä muuten huomaa niin viimeistään sitten kun lopettaa. Ero on huomattava!

Onneksi keskiviikon duunipäivä oli vain kuuden tunnin mittainen ja pääsin nopeasti takaisin kotiin nukkumaan. Kuten lupailinkin, vedin töiden jälkeen kevyet kuuden tunnin päiväunet. Sen jälkeen olikin aika fresh olo kun huomasin millainen takatalvi päikkäreideni aikana oli vallannut Helsingin. Kuuntelinkin jo unen seasta että miten kuuluu kuin tuuli ulvoisi nurkissa, ja pään sängystä nostaessani näin tornadomaiset lumipyörteet kieppuvan sisäpihalla ja lumihankien kinostuneen kunnon dyyneiksi. Siis mikä hiton takatalvi sieltä rykäisi päälle?

Freshiä freshin perään oli lähteä ulos tarpomaan noiden kahden pienen kirpun kanssa. Järkytys oli tytöillä kova kun oven aukaisin ja viime ulkonakäynnistä oli näkymät ja sää hieman muuttuneet. Se on tuollaisille parin kilon sinteille aika kova homma meille ihmisille nilkkoihin yltävä lumi, he kun kahlaavat siellä pimpukoita myöten ja joutuvat auraamaan itselleen latua. Oispa itsellä yhtä paljon intoa ja energiaa, joskus oikein kadehdin kun katselen vierestä noita pikkukirppuja!

Energisyydestä ja freshiydestä päästänkin siihen että mulla on teille kiva arvonta. Tat-ta-daa!

ARVONTA

Hanko Sushi myy tällä hetkellä Offerillassa* ihan älyttömän suosittua diiliään jossa on tarjolla erilaisia sushilajitelmia todella edulliseen hintaan.

Osallistut arvontaan jonka palkintona on Hanko Sushin Large-lajitelma kahdelle (arvo 39e) kun tilaat Offerillan uutiskirjeen* ja kommentoit tätä postausta jättämällä omat yhteystietosi (toimiva sähköpostiosoite jonne saan lahjakortin toimitettua, ei näy muille lukijoille). Hanko Sushin lahjakortin voi käyttää seuraavissa paikoissa: Stockmann Helsinki, Vallila Helsinki, Oulu, Kuopio, Raision Mylly sekä Jyväskylä!

Samaisen lahjakortin ja muita lajitelmia voi myös ostaa täältä* itselleen niin kauan kun diilejä riittää, Sushi-faneille todella hyvät tarjoukset jotka ehdottomasti kannattaa hyödyntää :) Voit osallistua Hanko Sushin arvontaan tämän viikon ajan, 26.02.2017 klo 24.00 asti.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Eve / Queen Of Everything

41 vastausta artikkeliin “Mä oon FRESH niinku SUSHI (+arvonta)”

  1. Nam, sushi kelpaa aina. Enpä edes tiennyt tuollaisesta paikasta, ainakaan, että olisi täällä asuinpaikkakunnan lähistöllä 8)

  2. Kuola valuu jo nyt, kun ajatteleekin noita ihanuuksia! Ehdottomasti siis mukana :)

  3. Hei kiitti vinkistä, en oo offerillasta aiemmin kuullutkaan ja olipa hyviä tarjouksia!
    Suuri sushin ystävä mukana myös lahjakortin arvonnassa :D !

  4. mukana pitkästä aikaa olisi kiva päästä sushille ja hankossa en ole käynyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta