Vain tänään lisäalessa: Classy black & white

Adlinks

Vain tänään on voimassa 25% lisäalennus jo alennettuihin tuotteisiin Elloksella, joten mulla sunnuntai-iltana on satavarmana ohjelmassa nettishoppailua. Ajattelin tsekkailla saisinko tehtyä hyviä löytöjä, ja aion käydä poimimassa omat suosikkini pois. Hyviä ideoita omiin hankintoihin tulikin jo kun päätin kerätä teille esimerkkejä vaatteista jotka ovat tällä hetkellä jo 50% alessa, ja niihin saa sitten lisättyä 25% lisäalennuksen kampanjakoodilla.

Ellos1
Lyhyt bleiseri / kietaisuhame / pusero jossa poimutus / kietaisumallinen paitapusero / leveälahkaiset housut
Ellos2
Lyhyt bleiseri / lyhyt neulepusero / kapea kynähame / muotoonommeltu mekko / kapea nahkahame
Ellos3
Hapsukimono / lyhythihainen viskoosipusero / hihaton tunika / vetoketjullinen nahkahame / poncho vyöllä
Ellos4
Poncho puolipitkillä hihoilla / kynähame trikoota / mekko / pusero jossa röyhelöt / kuviollinen kimono

Kaikki kuvien vaatteet löytyvät siis jo puoleen hintaan alennettuina, eli sellaisenaankin ovat varsin edullisia, mutta kampanjakoodilla 335473 niihin saa 25% lisäalen. Elloksella on alennuksessa paljon kauneustuotteita, kenkiä, vaatteita aina sporttivaatteista juhla-asusteisiin ja kodin sisustukseen, eli laajalla skaalalla taas mennään.

Itse keräsin omaan ostoskoriin jo näistä kollaaseista mm. leveälahkeiset housut, pitkän hapsumallisen kimonon, solmittavan ponchon sekä valkoisen rimpsuhelmaisen ja hihaisen paidan. Varmasti vielä kaikkea muutakin tulee hankittua, mutta nyt ainakin nämä!

Tänään on klo 24.00 asti aikaa hyödyntää alennus, eli ei muuta kuin shoppailemaan TÄÄLTÄ :)

25% alennusta* ALE-tilauksesta – myös merkkituotteista! Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat), myös merkkituotteita. Alennus on voimassa 12.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin.

ellosale

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Eve / Queen Of Everything

2 vastausta artikkeliin “Vain tänään lisäalessa: Classy black & white”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta