Kellastuneet hampaat valkoisiksi ja arvonta lukijoille

btyYhteistyössä Whiter.fi / Sisältää arvonnan lukijoille

”Smile is the best makeup” on varmaan joillekin tuttu fraasi, ja tottahan se on: ”Happy girls are the prettiest!” Harmi vaan että ainakin itselläni hymy ei pysy itsestään valkoisena ja vaikka hammasluuni onkin suhteellisen vaalea luonnostaan, niin monet syömäni ruoka-aineet ja juomat tummentavat ja kellastuttavat hampaitani. Itse olen light colajuomien suurkuluttaja ja sokerittomia energiajuomiakin menee kohtalainen määrä. Nämä jos mitkä (etenkin mustanpuhuva ruskea cola) on omiaan värjäämään hampaita, puhumattakaan siitä että joisi kahvia, teetä tai punaviiniä kuten varmaan suurin osa teistä lukijoistakin tekee. Mä tykkään siitä että hampaat ovat raikkaan valkoiset, se tuo freesin lookin ja tietty kaunistaa jos omaa säihkyvän hymyn. Se että hampaat eivät ole kuin vatupassilla vedetyt ja suorassa ei ole olennainen asia: sitäkin tärkeämpää on hampaiden väritys ja valkoinen hymy on aina kaunis riippumatta siitä kuinka virheettömältä hammasrivistö muuten näyttää.

Äitini on eläkkeelle jäänyt alan ammattilainen ja hänen kauttaan hampaiden hoito ja suun hyvinvointi on ollut elämässäni aika isolla framella ihan syntymästä alkaen. Meillä kotona leikittiin hammaslääkäriä aika usein silloin kun hampaidenpesu ei pienenä ollut kaikista hauskinta puuhaa. Niin siihen vaan saatiin intoa mukaan kun sain iltaisin laittaa lakerikengät, rimpsumekon ja helmet kaulaan ja istua eteisen tuolilla lehtiä lukien ja leikkien että olen hammaslääkärin vastaanotolla. Äiti sitten avasi vessan oven ”odotushuoneeseen” ja kutsui ”Neiti Eveliinan” sisään ja istutti minut pöntön kannen päälle. Laitettiin pyyhe kaulalle essuksi ja sitten pestiin hampaat kehujen kera tai jonkun lorun saattelemana. Päässäni soi vieläkin ”Eet tvoo tree fyyra fem sex sjuu otto niiu tiiu elva tolva loppakorva” jonka ajan aina harjattiin tiettyjä kohtia ja sitten taas uudestaan loru ja siirryttiin eri rivistöön. Vinkkinä vanhemmille, tämä voi toimia teidänkin lasten hampaanhoidon osana! ;)

bty

Mutta takaisin asiaan: Mä teininä harmittelin kun mielestäni mulla ei ollut tarpeeksi valkoiset hampaat. Äiti aina lohdutteli että kellertävämpi hammasluu on vahvempaa mutta ei se minua lkiinnostanut. Nolla reikää edelleen mutta kun minä halusin ihan posliininvalkoiset hampaat! Oikeasti hampaani olivat hyvin vaaleat mutta jostain olin saanut päähänpinttymän Hollywoodin elokuvatähtien lähes sinisenvalkoisista hampaista ja halusin samanlaiset. Noh, ei muuta kuin valkaisuun hammaslääkäriin!

Muutamia kertoja elämäni aikana olenkin käynnyt laservalkaisussa yksityisillä hammasklinikoilla ja hyödyntänyt tarjouksia. Pakko kuitenkin sanoa että se on aika kallista touhua ja useamman sadan euron arvoista. Hampaat ovat vaalenneet ihan kivasti mutta kaltaisellani colajuomien kittaajalla tulos ei todellakaan pysy vitivalkoisena koko vuotta, vaan kellastuminen ja tummuminen alkaa jo kuukaudessa tai parissa. Senpä takia siirryinkin omatoimiseen valkaisuun äidiltäni asiat ensin varmistaneena, ja siitä lähtien mun valkoisten hampaiden salaisuus on ollut hampaiden valkaisu kotona.

Paketti sisältää 14 paria liuskoja ja hammasvärikartan josta muutosta voi seurata
Paketti sisältää 14 paria liuskoja ja hammasvärikartan josta muutosta voi seurata
Ylä ja alarivin hammasliuskat
Ylä ja alarivin hammasliuskat
Liuskat suussa
Liuskat suussa
Kuva liuskoista hampaiden päällä
Kuva liuskoista hampaiden päällä

Hampaiden kotivalkaisu on nykypäivänä todella helppoa, edullista, ja kaiken lisäksi siihen on toimivia ja tehokkaita tuotteita. Itse aloin tilaamaan netistä hammasvalkaisuliuskoja koska sellaisia ei valitettavasti Suomessa myydä. Monet niitä ulkomaanreissuilta USA:sta ja Englannista tuovatkin reissuillaan, voi kun saataisi vielä meidänkin kauppojen ja apteekkien valikoimaan! Netistä löytyi kuitenkin luotettava suomalainen sivusto jonka kautta saa monia erilaisia hampaiden kotivalkaisuun tarkoitettuja tuotteita. Whiter.fi sivuston kanssa teenkin nyt yhteistyötä sillä heidän myymänsä tuotteet ovat mulle jo entuudestaan tuttuja. Olen käyttänyt heidän myymiään Advanced Teeth Whitening Strip hammasvalkaisuliuskoja jo pidemmän aikaa ennen tätä yhteistyötä ja erittäin onnistunein tuloksin! Olen ihan älyttömän tyytyväinen etenkin hammasvalkaisuliuskojen käyttöön, tuota helpompaa ei voi hampaiden valkaisu kotona ollakaan!

Whiter.fi sivustolla mun suosikkituote on ehdottomasti siis nämä 14 päivän valkaisuliuskat. Paketti sisältää 14 päivän ajaksi eli kahden viikon setin liuskoja sekä ylä-, että alahampaisiin, ja ne kiinnitetään puhtaiden pestyjen hampaiden päälle noin puolen tunnin ajaksi. Itse olen käyttänyt liuskoja iltaisin jotta hampaat saavat levätä yön yli enkä heti ole syömässä tai juomassa jotain. Omalla kohdallani en ole koskaan pitänyt liuskoja joka iltana kahta viikkoa putkeen, sillä saan itselleni mieluisen tuloksen jo 3-5 perättäisen käyttökerran perusteella. Itselläni jopa vain yksi puolituntinen liuskat suussa tekee ihan selkeän eron aiempaan, ja suurin osa tummentumista irtoaa yhdellä kerralla.

Sivustolta löytyy myös pari muuta ihan ehdotonta suosikkia, jenkkiläisten suosima UV-valolla varustettu hampaiden kotivalkaisupakkaus Beaming White Premium Teeth Whitening Kit jossa hampaita voi valkaista kuin hammasklinikalla: perinteisten muottien ja suuhun laitettavan valkaisutehoa parantavan UV-valon kanssa. Sivustolla myydään myös fiksusti pelkkiä valkaisugeelejä sellaisenaan, eli jos on hankkinut muotin ja setin ja vain geeli loppuu niin ei tarvitse koko pakkausta ostaa uudelleen vaan voi täydentää vain puuttuvan osan.

Premium Teeth Witening Kit
Beaming White Premium Teeth Witening Kit
dav
Puhdistava ja hammaskiillettä vahvistava hoitospray
dav
Laadukas ph-neutraali, peroksiditon ja hammasystävällinen valkaiseva geeli (10 ml ruisku)
dav
Mini-LED-valo, jonka käyttö tehostaa ja nopeuttaa valkaisugeelin vaikutusta
Valo asetetaan muottien päälle suuhun. LED-valosta ei tarvitse pitää kiinni vaan se pysyy hyvin suussa ilmankin.
Demonstraario kuinka kirkkaasti tuo LED hampaita valaisee prosessin aikana

Eräs tuttuni raahaa myös Englannista usein hampaiden kirkastamiseen tarkoitettua jauhetta joka on tosi hyvää tuloksen ylläpitoon, samoin kuin satunnainen liuskojen käyttökin. Beautiful Smile Weekly Teeth Brighten Powder hammasvalkaisujauheella saa muutamassa minuutissa hampaat kirkastettua ja hymyn freesattua, ja pienet tummentumat irtoavat nopeasti pois. Tällä olen tykännyt nyt myös välillä pestä ja kyllä pysyy hampaat valkoisina.

bty

Weekly Teeth Brighten Powder
Weekly Teeth Brighten Powder
Hampaita kirkastava ja tummentuvia irroittava jauhe
Hampaita kirkastava ja tummentuvia irroittava jauhe

Mä omakohtaisen kokemukseni kautta voin käsi sydämellä vannoa että nämä tuotteet ei ole mitään höpönlöpöä vaan oikeesti todella toimivia ja tehokkaita tuotteita siihen kun mielessä on hampaiden kotivalkaisu. Itse en näe mitään järkeä maksaa monia satoja euroja tuloksesta joka on hyvä mutta vain hetken, elintapoja kun harva varmaan pysyvästi muuttaa pitääkseen ne hampaat valkoisina jatkossakin. Valitettava fakta on että kahvia, teetä ja niitä colajuomia uppoaa monella varmaan jatkossakin ja tupakoitsijat ja muut ovat erityisessä asemassa keräämään tummentumia myös niihin kertaalleen valkaistuihin hampaisiin. Siksi mun mielestä paras ratkaisu onkin hampaiden valkaisu kotona ja tuloksen ylläpitäminen siihen soveltuvin tuottein, kuten satunnaisesti liuskojen käyttö lyhyemmän aikaa kuin kaksi viikkoa putkeen, tai viikottainen hampaiden harjaus siihen tarkoitetulla jauheella.

ARVONTA LUKIJOILLE!

Jos kiinnostaa koittaa millaisen valkaisutuloksen saat näillä omilla suosikkituotteillani niin Whiter.fi kanssa yhteistyössä järjestän lukijoille arvonnan jossa kaksi voittajaa saa Advanced Teeth Whitening liuskasetin mikä riittää halutessaan jopa siihen kahden viikon kuuriin tai vain satunnaiseen hampaiden valkaisuun ja freesaukseen omasta lähtötilanteesta ja toivotusta lopputuloksesta riippuen. Nyt on siis hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan tuotteita joita blogeissa niin kovasti hehkutetaan, ja trust me, ei todellakaan turhaan!

Arvonnan ohjeet:

Käy tutustumassa Whiter.fi -sivuston valikoimaan ja linkitä tämän blogipostauksen kommenttikenttään omasta mielestäsi kiinnostavin tuote. Muista jättää myös toimiva sähköpostiosoite siihen varattuun kenttään (osoite näkyy vain minulle). Arvonta päättyy sunnuntaina 17.04.2016 klo 24.00, joten siihen mennessä kommentoineet ja suosikkituotteensa linkanneet ovat mukana Advanced Teeth Whiten valkaisuliuskapaketin arvonnassa. Voittajia arvotaan kaksi kappaletta ja kumpikin saavat oman pakettinsa Whiter.fi verkkokaupan kautta toimitettuna haluamaansa osoitteeseen.

Ei muuta kuin hymyä huuleen ja onnea arvontaan :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Eve / Queen Of Everything

90 vastausta artikkeliin “Kellastuneet hampaat valkoisiksi ja arvonta lukijoille”

  1. Perusteista liikkeelle eli valkaisupaketti. Olisi kyllä jo aikain että ystävät häikäistyisi kevätaurinkgon lisäksi myös hohtavasta hymystäni :D

  2. Whitening stripes kiinnostaisi. Olen aiemmin käyttänyt vastaavaa tuotetta ja pidin kovasti.

  3. Hampaiden valkaisupaketti kiinnostaa ehdottomasti eniten. Oon joitakin vastaavia tuotteita kokeillut joskus ja valkaisevalla hammastahnalla hinkannu hampaita jo monet vuodet, mut silti mun hammasrivistö muistuttaa enemmän ketjupolttajan ja kahviaddiktin (no offence!) hymyä kun niitä kauniin helmenvalkeina hohtavia hampuleita. :D siksipä haluisin kokeilla uusia tuotteita, jos löytäis vakiokäyttöön oikeasti toimivia ja tehokkaita valkaisutuotteita. Pidän siis peukkuja itelleni, että pääsisin metsästää sitä Hollywood- hymyä näiden tuotteiden avulla!

  4. Noi valkaisuliuskat tuntuisi kivoilta. En ole ennen uskaltanut valkaista vaikka hampaat on kellertävät. Olisi kiva kokeilla noitten tehoa.

  5. Beaming White Premium Paketti kiinnostaa, koska hampaani ovat luonnostaan tummat. Haluan lisää itsevarmuutta valkoisemmilla hampailla, jotta voi hymyillä miettimättä keltaisia hampaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta