Kaiken Kuningatar ja Vahva Tyttö – Me ollaan kimpassa

Nyt sen voi paljastaa ja nyt mä tulin sen kertomaan. Se oli se oikea tunne heti ensisilmäyksellä kun Tyttö Sinä Olet Vahva -blogin Minna ja Queen Of Everything -blogin Eve kohtasivat. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä kun erään kahdeksankymmentäkaksi neliöisen, nelihuoneisen, kahdella kylpyhuoneella, kahdella wc:llä ja saunalla varustetun Töölöläisasunnon isot pariovet avautuivat. Ihastuttiin, rakastuttiin. Saatiin yhteisiä unelmia, toiveita ja suunnitelmia.

Nyt on nimet papereissa, ja olemme sitoutuneet toisiimme. Olemme sitoutuneet toistemme kanssa asuntoon jonka toivottavasti täytämme ilolla, naurulla, onnella, rakkaudella, hyvällä ruoalla, rentoutumisella, ystävillä, läheisillä, keskusteluilla ja tarinoilla. Vähintään seuraava vuosi vietetään yhdessä ja nautitaan elämästä, jaetaan iloja ja ehkä suruja. En ihan äkkiä olisi voinut kuvitella että koskaan, saati 35 vuoden iässä jakaisin asuntoani muuten kuin parisuhteessa, mutta nyt me teimme niin.

Tästä ei voi seurata mitään muuta kuin fantastisia muistoja ja legendaarisia tarinoita kun kaksi FF-diivaa yhdistää henkiset ja fyysiset voimansa.

Täältä tullaan uusi elämä! Fiilis on loistava! :) Hulluttelua ja hehkutusta on luvassa!

IMG_20150528_202551

Eve / Queen Of Everything

10 vastausta artikkeliin “Kaiken Kuningatar ja Vahva Tyttö – Me ollaan kimpassa”

  1. Onnea uuteen suhteeseen! :D Ja meistä tuleekin sitten ilmeisesti melkolailla naapureita!

  2. Ei hitto, mä oikeasti jouduin lukemaan tekstin pari kertaa ennen kuin ymmärsin että kyse ei ole oikeasta parisuhteesta :D Ei sillä että siinäkään mitään vikaa olisi ollut mutta pienen hetken ehdin olla melko äimistynyt! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta