All I Want For Christmas Is You

Joulu on minulle erityisesti rauhan ja rakkauden aikaa, ja nämä joulun pyhät olen pyhittänyt rauhalliselle yhdessäelolle rakkaimpien ja läheisten kanssa. Meillä joulun rauhoittuminen on vielä meneillään, joten toistaiseksi koneellakaan en vietä aikaa. Ihme ja kumma ei ole ollut edes mitään houkutusta pariin päivään kaivaa läppäriä esille, ja turhaan otin tabletinkin mukaan joulun viettoon. Ei sitä tarvittu mihinkään, puhelimen FB ja Instagramkin oli hyvin vähäisellä käytöllä, ja hyvä niin, kerrankin! Tässä kuitenkin pieni pilkahdus siitä mitä on ollut meneillään.

Mariah Carey kauniisti laulaa luritteli joulubiisissään ”All I Want For Christmas Is You” että

I don’t want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don’t care about the presents
Underneath the Christmas tree

I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas
Is you

niin lahjoja tuli mieheltä saatua useampikin, ja ne oli kaikki niiiiin ihania! Hugge on kyllä todella hyvä yllättämään ja valitsemaan upeita ja minulle mieluisia lahjoja, enkä olisi niitä kaikkia osannut odottaakaan. Erityisesti sydäntäni lämmitti Lancomen Le Vie Est Belle lahjapakkaus kun jotain uutta parfyymia lahjaksi toivoinkin. Tuo on todellakin aivan huumaavan ihana tuoksu, mä suorastaan haluisin kylpeä siinä! Toisena ja oikeastaan eniten häkellyttävänä lahjana sain aivan ihanan, todellä näyttävän ja paksun kaulaketjun isolla sydämellä. Sain mieheltä myös muitakin joululahjoja ja mitä ilmeisemmin niihin on uponnut sievoinen summa, joten täytynee olla kilttinä joulun jälkeenkin että olen edes puoliksi saamieni lahjojen arvoinen :)


Tapaninpäivän tanssit jätetään täällä väliin ja keskitytään viettämään rauhaisaa aikaa vailla velvollisuuksia. Rentoutuminen, niin ruumiin kuin mielenkin tuntuu poikkeuksellisen hyvälle näin vuoden pimeimpänä aikana, etenkin kun lunta ei ole laisinkaan ja ulkona maisemat nielee suunnaton synkkyys ja pimeys. Palataan blogimaailmaan paremmin ja syvällisemmin sekä runsaimmin jouluterveisin pian uudestaan. Nyt vielä hetken aikaa nautitaan…

Eve / Queen Of Everything

4 vastausta artikkeliin “All I Want For Christmas Is You”

  1. Moikka, toive: Olisi kiva nähdä tässä blogissa kuntokuvia, kerran treenausaiheiden ympärillä myös liikutaan =)

    • Mitään varsinaisia kuntokuvia en lupaa kun en ihan äkkiä miellä itseäni sellaiseksi kuka kovin paljasta pintaa nettiin julkisesti itsestään laittaisi, mutta varmasti kaikenlaista treenikuvaa sun muuta on tulossa taas kohtapuoliin :)

    • Joulufanina näitä nyt hetken verran on tullutkin, ja vielä pari tulee :D Kaulakoru on kyllä tosi ihana, niin hieno vaan etten raaski ihan arkikäytössä päivittäin pitää, ja on kyllä sen verran näyttäväkin että vaatii vähän muutakin laittautumista :) Hyvät loppuvuodet myös sinulle Outi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta