Voiko halpa olla hyvää? Doven testi!

Olen vuosikausia käyttänyt hiuksilleni pääasiassa kampaamotuotteita kuten Tigiä ja Lanzaa, mutta alkaessani käyttämään aitohiuspidennyksiä siirryin kampaajaystäväni suosituksesta hyvinkin normaaliin markettituotteeseen, joka mun tapauksessa on ollut Doven Nourishing Oil Care, ja ehdottomasti yksi paras ”halpisshampoo” ikinä. Tuoksu ja koostumus oli erittäin mieluiset, ja sillä olen hiukseni pessyt noin vuoden ajan, toki välillä jotain muutakin kokeillen mutta aina tuohon samaan palaten. Millään muulla ei pidennykset ole pysyneet yhtä hyvässä kunnossa, joten mitäpä sitä hyvää vaihtamaan, paitsi nyt kun Buzzador lähetti mulle jokin aika sitten tuotepaketin ja pääsin kokeilemaan Dove Intensive Repair shampoota ja tehohoitoainetta.


Testiin päätynyt Doven Intensive Repair oli siis merkkinä tuttu, mutta kyseistä tuotesarjaa en ollut vielä kokeillut. Tuoksusta tykkäsin, ei ehkä niin ylellinen ja pehmeä kuin Nourishing Oil Caressa, mutta ehkä enemmän raikas ja jopa puhtaamman tuoksuinen. Freesi olisi hyvä sana jos sitä voi tässä yhteydessä käyttää, ja en tiedä liittyykö se myös pakkauksen sinivaaleaan väritykseen kun tuo raikkaus, puhtaus ja freesiys tulevat mieleen, talvisuudesta ja suomalaisuudesta puhumattakaan. Hassuja mielikuvia siis :)

Mun omat hiukset on erittäin pitkät, luonnonkiharuuteen taipuvat, ei tyypilliset suomalaiset lasimaiset ja liukkaat vaan pikemminkin karheat ja helposti pörrööntyvät hevosjouhet. Dove Intensive Repair shampoo pesi hiukset hyvin, ja tehohoito sai takkutukankin suoristumaan ja pehmenemään. Ostaisin tätä itselleni mikäli mulla olisi normaalit hiukset enkä käyttäisi pidennyksiä, sillä luulen että pidemmällä aikavälillä pidennyksille ei ole hyväksi pestä millään korjaavalla shampoolla ja hoitoaineella (tai ainakin niin kampaajaystäväni ovat sanoneet).

Ainoa miinus minkä voin Doven Intensive Repair -tuotteille antaa on se että tuntuvat hoitavan ehkä jopa enemmän kuin tarpeen, tai sitten tuotetta pitää annostella pienemmällä kädellä mitä itse tein. Alussa meinaan parina päivänä mulla oli otsahiukset kuin kyljyksellä kammatut, jäivät siis varsin öljyisiksi ja likaisen oloisiksi. Tämä korjaantui seuraavilla pesukerroilla, mutta oletuksenani on että mikäli hiukset eivät ole oikeasti kuivat, karheat, pörröiset tai vaurioituneet niin tämä voi olla liian hoitavaa ainetta ja saa perinteisen liukkaan ja sileän hiuksen näyttämään rasvaiselta.


Se mikä oli tosi nastaa tässä testaamisessa oli se, että sain parisenkymmentä isohkoa tuubia tuota tehohoitoainetta jaettavaksi ystävillenikin, eli muutkin pääsi testaamaan ja muodostamaan mielipiteen tuotteesta :) Kaiken lisäksi nuo tuubit eivät todellakaan olleet mitään hiusväripakkauksen mukana tulevien hoitoainetuubien kokoisia, vaan sellaisia että niillä todellakin saa useammankin kerran hiuksensa pestyä. Kuitenkaan aika harva sitä yhden kerran perusteella voi mielipidettään muodostaa ja jos mäkin olisin vain kerran pessyt niin pepulleen olisi homma mennyt, kun laitoin hoitoainetta aivan liikaa ja tukka jäi rasvaiseksi.

Niin ai siis mikä Buzzador?

Buzzadorina pääsen aina välillä mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja toisinaan myös ystävillekin jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös muillekin, eli mielistellä ei tarvi eikä pidä, vaan Buzzadorin tuotteita mainostettaessa tulee antaa suoraan rehellistä palautetta siitä mitä oikeasti on tuotteesta mieltä. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua.


Kutrit silkkisen pehmeinä ja hyväntuoksuisina hulmahdellen toivottelen rentouttavaa sunnuntai-iltaa itse kullekin! :)

Eve / Queen Of Everything

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta