Perheenlisäystä

En ole asiasta paljoa puhunut blogissani, mutta nyt sen voin tehdä kun puheet muuttuivat teoiksi ja teot pantiin kirjaimellisesti käytäntöön. Olen pitkään kotona availlut keskustelua aiheesta mutta aina se jäi puheen tasolle. Kyse ei niinkään ollut siitä että ei olisi oikea aika, tai että taloustilanne ei antaisi myöten, vaan siitä että tälläinen askel parisuhteessa tuntui vielä toistaiseksi aika kaukaiselta. Turha tuollaisia on kuitenkaan miettiä. Itselläni tässä alkoi rassaamaan jo se että ollaan molemmat reilusti yli kolmekymppisiä ja edelleenkin tässä tilanteessa, onhan paljon nuoremmat pariskunnatkin asiassa edenneet varmaan jo kymmenen vuotta sitten, joten mitä helvettiä me tässä vitkutellaan ja mietitään enää? Tietysti tämä muutos voi pitkällä syötöllä tulla kalliiksikin kun ei ole mitään palautustakuuta, mutta ei pidä ajatella rahanmenoa, onnellisuus on tärkeintä. Toivottavasti tästä ei seuraa kauheasti aikaisia aamuherätyksiä tai minäkin joudun alkaa nukkumaan korvatulpat päässäni.

Niin, me siis ostettiin vihdoinkin blenderi!

Olen jo pitkään haaveillut blenderistä ja miettinyt mitä kaikkea sillä tekisin. Ainakin sataa eri juttua, ellei jopa triljoonaa ja biljoonaa! Eilen sitten huikkasin Hugelle että hei, nyt mä ihan oikeesti haluan sen blenderin kun siitä on kuukausia puhuttu ja mitään ei olla asian eteen tehty. Pitäis ja pitäis. Ois kiva jos ois sellainen. Vois ehkä ostaa… Pois jossittelut ja tuumasta toimeen!

Tänään sitten lähdettiin kaupoille blenderiä metsästämään. Kyseessä oli mun haluni ja mun hankintani, joten tarkoitus oli sijoittaa siihen minun rahojani. Tsekkasin että Anttilassa olisi joku plussakortin tarjous OBH Nordican blenderistä n. 39.90e hintaan, ja ehdotin että mennäämpä sinne. No ei menty, kun Prismassa saa jotkut 10% S-bonukset joten sitä kannatti hyödyntää, ja ei kun S-ryhmän tarjontaa selaamaan.

Hyllyvalikoimasta löytyi kivasti noin seitsemän eri mallia, joista oikeastaan kaikki hopean väriset miellytti mua. Hintakin oli kohdallaan, aikalailla kaikki sen samaisen 39.90e kuin Anttilankin tarjouksessa. Yllättävää kyllä, Hugge sanoi että hänkin siihen haluaa panostaa ja hankitaan se nyt sitten yhdessä. Hänelle kelpaa vain merkeistä paras! Missä on Boschin blenderit? No ei semmoisia ollut, mutta oli yksi hienompi, isompi, tehokkaampi, ja tietysti tuplasti kalliimpi, merkkinä Wilfa.

Siihenhän se kiinnittyi Hugen katse ja sitten alettiin tutkimaan. Tuplasti isompi kannu, ja sekin on aitoa lasia eikä mikään muovipaska. Jykevä malli, hyvät säädöt, murskaa myös jäitä, 1200W tehot eli sekin tuplasti enemmän kuin missään muussa mallissa ja mikä parasta, moottorilla viiden vuoden takuu (muissa kahden, tässä pistettiin melkein triplasti paremaksi). Vaikka merkki olikin vieras niin se oli sitten kuitenkin vuoden 2012 testivoittaja, ei siis mikään turha härpäke! Ajattelemani 39.90e perusblenderin sijaan mukaan lähti siis 99.90e hintainen testivoittaja, mitä muutakaan voi odottaa kun on mies mukana? Onneksi Hugge on niin ihana että kertoi maksavansa ostoksen… Mä oon parhaan blenderin arvoinen, jes! Näin se rakkaus punnitaan ;D

Nyt olen siis onnellinen blenderin omistaja ja huomenna varmaan on luvassa se ensimmäinen koeajo, mä kun aion pakastaa ensin ainakin viiskytä litraa jääpaloja joita voin kaikissa sörsseleissäni hyödyntää. Blenderin mukana tuli myös ohjevihkonen joissa oli useita erilaisia smoothie-reseptejä, tässä pari mielenkiintoisinta kuvaa tuosta vihkosta.


Oletan että myös aika monella blogini lukijalla on blenderi, joten tässä pari kysymystä:

Mitä kaikkea te teette blenderillä?
Onko ollut hyödyllinen hankinta vaiko jäänyt kaapin perälle pölyttymään?

Parhaat reseptit myös jakoon jos sellaisia on, arvostaisin suuresti tälläisenä kokemattomana blenderineitsyenä :)

Eve / Queen Of Everything

8 vastausta artikkeliin “Perheenlisäystä”

  1. Blenderi on jokapäivä käytössä vähintään kerran, usein myös kahteen kertaan; ensin aamupalalla, toisen kerran välipalalla. Blenderiin menee mm. banskua, marjoja, rahkaa/raejuustoa, joku hyvä rasvalähde (pähkinöitä, kookosöljyä, lesitiiniä), heraa/kaseiinia, viherjauheita, gojimarjoja, kaakaonibsejä, ananasta jne :) Hyvää on! :D

    • Ei ne ihan täysin jauhoksi mene, mutta pienenee kyllä. Ja mä ainakin tykkään, että on välillä jotain pureskeltavaakin mukana :) Tietty sitä raakakaakaoo voi ostaa valmiina jauheenakin jos tykkää vaan imeskellä.. ;)

  2. Ihan joka päivä en blendaile, mutta useasti viikossa kyllä. Vieraille tarjoan usein juomaksi seuraavaa: jääpaloja, jäisiä pakastemansikoita ja muutama desilitra appelsiini tai ananasmehua. Kaikki sekaisin blenderissä ja pitkiin laseihin. On ollut tosi suosittua!

    -Katri-

  3. Mä teen aamupalan aina blenderissä. Kaurahiutaleet, mehukeitot, raejuusot vaa sekasin ja se on siinä. Hyvää ja nopeaa eikä tarvi puuroa syödä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta