Tunteita ja tuoksuja

Olen toiminut jonkun aikaa Buzzadorina ja päässyt heidän kauttaan kokeilemaan erilaisia tuotteita. Viime viikolla sain testiin Air Wickin sisustuskampanjaan kuuluvia Black Edition tuoksukynttilöitä jotka olivat kivoissa kuvioiduissa mustissa lasikipoissa, ja palaessaan vaihtavat väriä vihreästä siniseen ja violettiin, ja keltaisesta oranssiin ja punaiseen. Tuoksuina olivat Purple Blackberry Fig ja Apple & Cinnamon jotka ensipuraisullaan hieman pelästyttivät: Paketin avattuani tuoksu ihan sellaisenaankin oli todella vahva ja väkevä, suorastaan hieman pistävä ja kaukana siitä ”pehmeän huumaavasta” mitä odotin. Itse kuulun siihen porukkaan joka nauttii tuoksuista ja tuoksuttaa asuntoa ja itseäänkin aika runsaanlaisesti, mutta säikähdin hieman että onkohan nämä tuoksurajoitteisen allergikon pahimpia painajaisia kun jo ilman sytyttämistä tuoksu oli todella voimakas.

Pelkoni oli kuitenkin turhaa, sillä vahvin tuoksu hälveni aika pian kun kynttilät pääsivät hieman hengittämään, ja myöhemmin kun sytytin ne en kokenut hajua liian voimakkaaksi, eikä mieskään valittanut, päinvastoin! Hetihän se innostui tutkimaan mekanismia joka saa kynttilän hehkumaan kaikissa sateenkaaren väreissä, yllätys että kyseessä on insinööri, kuinkas muutenkaan! Vaikkakin tuoksut ovat erilaisia niin toimivat mielestäni myös hyvin yhteen, ja kynttilöitä pystyi polttamaan samaan aikaan. Mulle itseasiassa tuli hieman jouluinen fiilis, joten kesätuoksuiksi nämä eivät sovi, vaan selkeitä kausituoksuja taitavat ollakin. Miellyttävät, syksyiset ja talviset tuoksut ja sisustukseenkin sopivat tosi hyvin ollessaan nykyaikaisia ja selkeälinjaisia, mustan ystävälle tälläinen kynttilä toimi todella hyvin :)

Lenkillä keräämäni lehdet pääsivät syksyiseen asetelmaan, kivasti tuo hieman väriä!

Viiniä ja tunnelmointia. Korkeakiiltoista pöytää vasten kynttilöiden kuviointi ja väriefektit toimivat todella hyvin, tuli meinaan tosi upea heijastus pöydän pinnalle!

Testautin tuoksukynttilöitä sitten muillakin kun miehen vanhemmat ja hänen siskonsa tulivat kahvittelemaan. Olohuoneessa, keittiössä ja makuuhuoneessa oli kynttilät tulilla ja aikalailla heti kun pääsivät sisälle alkoi hyvän tuoksun ihastelu, ja ihmettely tästä samaisesta värin vaihtamisesta. Kauniiksi kehuivat ja pitivät tuoksusta, ja ihmettelivät mistä olen tälläisiä tuotteita saanut, ja no mistäpä muualta kuin Buzzadorilta tietenkin! :)

Mustavalkoisuuden pienenä piristeenä keltaisia Arabian Teema-astioita kattauksessa

Kahvitteluhetki oli ensitapaamisemme miehen perheen kanssa, joten jännitin sitä vähän salaa etukäteen. Ukolle en toki myöntänyt mitään, ja osasin onnekseni käyttäytyä asiallisesti. Ehkä ne oli nuo kynttilät mitkä laukaisivat jännityksen ja loivat rentoa tunnelmaa, ken tietää… ;) Ainakin niistä pääsi heti ensimmäisenä juttelemaan!

Eve / Queen Of Everything

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta