Herkkuperseen herkkuprodet

Uujee hei meiksi diggaa tätä sheikkerii. Kaikki fitnesskimulit aka punttimimmit voimahalii, ja lavaunelmien keskellä säteilee kun saa vähän tsoklat piinöt batö protskuu palkkariin. Ja tietty kaikki on glitterii ja pinkkii Gazozii! Ja aina myös vähä photoshoppii! Ja dakfeissii! Ja avointa kliivitsii! U GO GIRRRLLLS!!! Hymyilkää tytöt! Teistä jokaisesta on siihen!!! FEAR IS A LIAR! Ja silleen ;)

En paljon ällösömpää pinkkiä ja teennäistä punttimimmiposea tähän alkuun voisi keksiä, joten here we go!

Photoshop mad skillzzz ja fitness on mun elämä, jee! :voimahali:

Noniin. Sitten asiaan.

Too Big To Be Me:n Annan blogista bongatusta alennuksesta tuli paketti, eli Gazozilta tilattu SciTecin proteiinikin pääsi nyt testiin. Makunahan mulla oli Chocolate Peanut Butter kun 13:sta mausta oli vain muutama jäljellä huipputarjouksen takia. Niinpä mä sitten päädyin tällaiseen versioon mikä ei ehkä muuten olisi ollut mun ensimmäinen valinta kun noita suklaisia on muutenkin tullut aika paljon juotua. Vanilla Very Berryä kehuttiin mutta se jäi tällä kertaa hankkimatta kun ei sellaista varastosta enää löytynyt. Chocolate Peanut Butter oli kunnon pölinäjauhoa, hirveä pöllytys vaan kävi kun kuoria revin auki. Mä ehdin jo alkaa kiroilemaan kun mukana ei näkynyt skuuppia ja kaivoin toisesta prodepöntöstä mitan, vaan kun aloin kaivamaan niin johan löytyi SciTecistäkin omansa. Jotenkin kauhean isolta mitalta näytti, tai sitten se on vain mun kuvitelmaa.

Tässä sitä vakavalla ilmeellä ja antaumuksella maistellaan SciTeciä, kluk kluk kluk! Miten uppoo, millainen koostumus, millainen maku, mitä mä nyt oikein oisin tästä mieltä? Onko hyvää vai pahaa, onko tää tarpeeksi kylmää? Oisko pitäny tehdä maitoon eikä veteen? Kyllä tää vesi passaa… -ajatukset vilisti päässäni.

Ja makuhan oli aivan mielettömän makea! JÖSSES! Mutta älkää käsittäkö väärin, tämä oli TODELLA HYVÄÄ! Se ken suklaisesta maapähkinävoista tykkää on tästä varmaan haltioissaan, mutta mun teki hieman jopa vaikeuksia juoda prode loppuun, oli niin tajuttoman makeaa, huh huh. Onneksi tein veteen enkä maitoon, sillä maitoon tehtynä tämä maistuisi varmaan samalta kuin juokseva suklainen maapähkinävoi. Varmasti on herkkuperseisen ja makealle persojen ihmisten suosikkimaku.

Ei tämä silti harakoille mene, eli tuote ansaitsee bodypeukun! Hyvää oli mutta täytynee tätä juoda vain silloin kun on oikeasti joku erityinen makeannälkäkin. Varmasti tyydyttää pienen herkkuhirviön paremmin kuin hyvin :) (Leipomuksissa tää voisi olla aika hyvä, jos mä vaan harrastaisin sellaista asiaa kuin leipominen. Noh, saahan sitä aina haaveilla…) :D

Eve / Queen Of Everything

Yksi vastaus artikkeliin “Herkkuperseen herkkuprodet”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta