Hävytön palautusjuoma

Pitkähkön, kiireisen ja ankaraa aivotyötä vaatineen eilisen duunipäivän jälkeen ei yllättäen ollut kaikista paras veto salilla. Sen nyt tiesi jo etukäteenkin kun ruokatunti jäi välistä (jep, ei ihan oikeasti ehtinyt syömään kun piti olla palaverissa tuntikausia ja siellä EI mussuteta samalla omia eväitä eikä pääse lounasravintolaan kesken kaiken). Oma tyhmyyshän oli tässäkin syynä, olisi pitänyt ennakoida ja pakosti ehtiä syömään jossain välissä ennen pitkää palaverirupeamaa. Noh, tyhmästä päästä kärsii koko kroppa ja niinpä salin pukkarissa olo oli jo valmiiksi kuin nukkuneen rukouksella. Toisaalta ei tässä mitään huipputreenejä oltu hakemassakaan vaan kevyttä olkapää/rintapumppailua, tai siis BREAST TRAINING niin kuin Ida Instagramiinsa jokin aika sitten fiksuna hashtagasi. Ehkä se kuitenkin on chest eikä breast, eiks niin? ;)

Siinä aikalailla eilisen kovin sarjapaino. It’s funny because it’s true. Huh huh, nyt on kyllä kunnon penamuija liikenteessä. Nämä siis eivät olleet lämmittelypainot vaan ihan normaalit sarjapainot. Jeppistä jepulis. Ne eivät värikkyytensä puolesta vain näytä lasten lelupainoilta, vaan käytännössä myöskin ovat sitä. Kokonaisella kolmellakymmenelläviidellä kilolla sarjaa, peräti kaksitoista toistoa aina putkeen. Wuhuu. Nyt ollaan tikissä ;) Nyt pitäis harrastuksena olla se crossfit. Siinä kun niitä isoja mustia 5kg limppuja voi latoa tankoon huomattavasti enemmän, näyttää niin paljon siistimmälle ja tosi hardcorelle!

Otin mä kyllä helpon ykkösenkin, se oli 37,5kg, hoho. Eikä tohon ookkaan kuin aikalailla puolet lisää niin oltaisi sellaisissa penkkipainoissa mistä voisi jotain julkisesti puhuakin. Enempää en viittinyt nostella, ajattelin etten ehkä jaksa sitäkään kun ei tuon liikuntakiellon ja hanskaleikkauksen jälkeen tiedä yhtään kuinka surkastuneena sitä oikeasti on. Kai sieltä todellisuudessa olisi ainakin viis-kuuskymppiä nostanut, ei voi tietää. Enpä lähtenyt kokeilemaan ja nyt mennään näillä, fiksua ja järkevästi toteutettua kuntouttamista eikä itsensä telomista. Kyllä se siitä kun rauhassa jaksaa jumppailla ja pumppailla.

Tässä oli hätävarapalkkarini. Gainomaxin uutuus. Jauhoissa pysytään, mutta kun unohtui aamulla (taas ihme kämmäilyä). Mä taidan myös jättää hätävaraksi tämän pienen makutestin perusteella. Tuote oli taskulämmin eikä jääkaappikylmä joten silläkin saattoi olla merkitystä.

Tässä arvioni.

Tuoksu: Mieto siemenneste.
Maku: Mieto siemenneste.
Koostumus: Vetinen siemenneste.
Jälkimaku: Mieto siemenneste.

Välttelin käyttämästä sanaa sp*rma vaikka se olisi omaan suuhuni sopivampi (voi että kuinka kiva sananparsi!), mutta koen että on asiallisempaa kirjoittaa noin, blogin hakusanat paukkuu jo muutenkin pornon puolelle :D Mutta hei, toi ei ollut edes vitsi. Ei se siis todellakaan mitään pahaa ollut (toki ihmisillä voi olla erilaisia kokemuksia vertauskuvastani). Ensimmäinen mielleyhtymä nyt vain oli mitä oli, ne tietää ketkä tietää ja ne ketkä ei tiedä voi nyt testata ja sitten nekin tietää. Jeij! Luvattu päärynän makukin löytyi, mutta vain etäisesti. Seksinnälkään tätä voisi vedellä ainakin, jos ei palautusjuomaksi.

Pukkarissa palkkaristani ”ensipuraisun” hörpättyäni hihkaisin Idalle että ”Hei tää maistuu ihan sp*rmalle!” ja jäätiin sekunnin sadasosaksi pohtimaan voiko sitä täällä sanoa? Ja paskat, kyllä voi! Nysse on sanottu, nih!

Gazozilta tuli myöskin paketti, SciTecin prodea vajaa kilo ja kaupan päällisiksi hopeinen sheikkeri (huomatkaa että mä tilasin tietty sävy sävyyn!). Hugge pyöritteli purkkia järkyttyneenä ja totesi ettei ole eläissään pitänyt yhtä kallista proteiinipurkkia kädessään. Noh, kyllähän se näyttää halvemmillakin lisäravinteilla kehonrakennuslavoille päässeen pullistelemaan ja vaikka kisailut taitaa olla takanapäin niin onhan tuo ukko edelleen ”valtava härkä”, joten ehkä hinta ja laatu eivät aina korreloi toisiaan. Halvemmallakin voi siis saada hyvää ja proteiinijauheen hinta ei ehkä ole juuri se juttu mikä määrittää maksimaalisen kehityksen…

Kieltämättä tuo alkuperäinen 32,90e ja vielä alennettu 25,90 euroakin on aika kova hinta proteiinille, kun muut valmistajat myyvät parhaillaan noin. 14-20e välillä täysin vastaavia tuotteita. Noh, ei se ole tyhmä joka pyytää vaan… ;) Ja sehän on vaan köyhälle kallista. Ja pitäähän sitä olla vaihtelua. Ja makuja. Ja kokeilla kaikkea jännittävää elämässä. Mulle tää on ehkä hurjin juttu vuosiin. IIK, mä syön jotain muuta proteiinia kuin Massin tai Fastin! Tää on pakko dokumentoida!

Ja tuli sieltä ne edellisestä paketista unohtuneet pinkkivalkoiset rannesiteetkin. Nyt on onnellinen olo. Vähästä se onni joskus tuleekin :) Nämä kun sitoo ranteisiin niin tiukalle ettei veri kierrä ja sormet on kuin nippu sanonko mitä, niin luulis että se penkkikin alkaa taas kulkemaan.

Eve / Queen Of Everything

6 vastausta artikkeliin “Hävytön palautusjuoma”

  1. Haha, mahtava makuanalyysi :D Mä en yleensä kestä mitään palkkareita, mutta ehkä se on sit just se siemennesteen vieno maku, joka muhun tuossa vetoaa, koska tuo päärynä on just niitä harvoja palkkareita, joita suostun edes toisinaan juomaan. Toinen on Profeel lakupalkkari, en tiedä mihin sen maku sitten vertaantuu :D

    • Siitä vaan testaamaan, mutta kannattaa muistaa että tää mun makuelämys tuli lämpimästä tuotteesta. Kylmässä ei ehkä tuu realistista efektiä ;D

  2. Joku on sanonut, että tuo sun saamasi makuanalyysin saa myös syömällä banaania ja juomalla kahvia päälle…? :D

    • Mä en juo kahvia lainkaan, joten ton kombon oon onnistunut missaamaan. Uteliaisuudesta voisi kyllä kokeilla :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta